Οκτώβριος 2014

Ένας ερωτιάρης Τούρκος, με 4 γυναίκες και 32 παιδιά.

Το όνομα του είναι Halit Tekin, είναι 54 ετών, έχει 4 συζύγους, 32 παιδιά και ήδη 18 εγγόνια.

Ο περήφανος σύζυγος και πατέρας της οικογένειας που αισίως φτάνει τα 60 μέλη, αν μετρήσουμε τις οικογένειες των 5 εκ των 32 παιδιών, τα οποία είναι μεγάλα και έχουν ήδη παντρευτεί, δηλώνει πανευτυχής και πως θέλει να κάνει και άλλα παιδιά. Όνειρο ζωής, λέει, είναι να αποκτήσει 50 παιδιά.

Tags: 

Στις δικαστικές αίθουσες για ένα λόττο!

Μέχρι τα δικαστήρια έφτασε ένας άντρας απο το Σίδνεϋ, προκειμένου να πάρει και αυτός ένα κομμάτι απο τα κέρδη της πρώην γυναίκας του, η οποία κέρδισε στο Λόττο 6 εκατομμύρια δολλάρια.

Ο 62χρονος άντρας ήθελε να διεκδικήσει το μερίδιο του απο τα κέρδη της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με τον ίδιο, έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια δολλάρια, δηλαδή τα μισά κέρδη, διότι παρά το γεγονός ότι ήταν χωρισμένοι οταν εκείνη αγόρασε το λόττο, τα λεφτά ήταν απο το κοινό τους ταμείο.

Tags: 

Την έπιασαν να κλέβει... μέσω Skype!

Το απίστευτο αυτό νέο μας έρχεται απο τη Μελβούρνη και το ιδιωτικό νοσικομείο Epworth Hospital, στο οποίο έλαβε χώρα και το γεγονός.

Ένας Έλληνας, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του είχε μόλις γεννήσει, αποφάσισε να καλέσει τον πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα, μέσω Skype για να του πει τα χαρμόσυνα νέα.

Tags: 

Κι όμως, βρέθηκα γραμμένος στο πενταψήφιο 54122!

Πριν κάποιες μέρες, μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό από μία κοπέλα. Αποστολέας ήταν το 54122. Δεν απάντησα. Σιγά μην απαντούσα σε 5ψήφιο.Τα ξέρουμε αυτά! Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισα να δώσω συνέχεια, και πάλι καλά γιατί μου λύθηκαν πολλές απορίες για το πως λειτουργούν.

Tags: 

Το εντυπωσιακότερο σφηνάκι του κόσμου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε βήμα-βήμα το πώς φτιάχνεται το λεγόμενο «rainbow-shot», δηλαδή σφηνάκι-ουράνιο τόξο.

Η διαδικασία μπορεί να φαίνεται εύκολη αλλά απαιτεί δεξιοτεχνία. Η βάση του είναι η βότκα αλλά για πετύχουμε αυτό το πολύχρωμο αποτέλεσμα, θα χρειαστούμε επίσης γρεναδίνη. Χυμό πορτοκάλι, και Μπλου Κορακάου, μεταξύ άλλων. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα ελαφρύ και γλυκό σφηνάκι, δεν πρόκεται να σας προκαλέσει πονοκέφαλο!

Tags: 

350.000 λίρες για το πιο μικρό σπίτι του κόσμου.

Είναι μόλις 17 τετραγωνικά, θα μπορούσε άνετα να γίνει άνετα ένα μίνι πάρκινγκ για μόλις δύο αυτοκίνητα, κι όμως είναι σπίτι! Σαν να μην έφτανε αυτό, το κόστος του άγγιξε τις 350.000 λίρες.

Η οικεία-μινιατούρα βρίσκεται στο Λονδίνο, σε μία περιοχή πολύ γνωστή και αριστοκρατική, την συνοικία Ίσλινγκτον. Έχει επιφάνεια μόλις 17 τετραγωνικά αλλά παρόλ’αυτά επωλήθη για το εξωφρενικό ποσό των 350.000 λιρών.

Tags: 

Θα θέλατε λίγο Χίτλερ με τον καφέ σας;

Όποιος είχε την τύχη την περασμένη εβδομάδα να απολαύσει έναν καφέ στην Ελβετία, τότε σίγουρα θα του μείνει αξέχαστος και ο λόγος είναι απλός.

Απο τις αρχές την εβδομάδας, εστιατόρια σε όλη την Ελβετία άρχισαν να σερβίρουν καφέ, προσφέροντας όμως το παραδοσιακό γαλατάκι σε μία...πολύ ιδιαίτερη συσκευασία. Το κάθε γαλατάκι είχε επάνω το κεφάλι του Χίτλερ, ξαφνιάζοντας όλους όσους παρατήρησαν την ιδιόμορφη συσκευασία.

Tags: 

Της πούλησαν πουλόβερ απο...ανθρώπινα μαλλιά.

Της πούλησαν πουλόβερ απο...ανθρώπινα μαλλιά.

Σοκ έπαθε μία νεαρή κοπέλα απο την Νορβηγία, όταν ανακάλυψε απο τί είναι φτιαγμένο το πουλόβερ που μόλις είχε αγοράσει.

Η 20χρονη κοπέλα, παρεά με τις φίλες της, αποφάσισαν να επισκεφτούν το πανηγύρι που γινόταν σε περιοχή της πόλης τους, για να κάνουν μία βόλτα και να χαζέψουν τα δεκάδες, πρόχειρα στημένα, υπαίθρια «καταστήματα» του πανηγυριού, με την πραμάτεια απλωμένη σε λογής λογής πάγκους.

Tags: 

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σάλο και πληθώρα αρνητικών σχολίων έχει συγκεντρώσει μία αμερικάνικη εταιρεία παιχνιδιών απο το Σικάγο, με το καινούριο παιχνίδι που αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά.

Οι σχεδιαστές παιχνιδιών της εταιρεία μάλλον δεν χρειάστηκε να σκεφτούν πολύ πριν αποφασίσουν να δημιουργήσουν το εν λόγω παιχνίδι. Πρόκειται γα ένα λούτρινο, καφέ φιδάκι, σε σχήμα που θυμίζει τον ιό Έμπολα. Η τιμή του κυμαίνεται απο 10 εως 30 δολλάρια, ανάλογα με το μέγεθος του.

Tags: 

Σοκ στη Γαλλία με «εναλλακτικό» χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σάλο προκάλεσε στην κοινή γνώμη η απόφαση του καλλιτέχνη Πολ Μακάρθι να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο έργο με σκοπό να διακοσμήσει την γνωστή Place Vendôme, εν όψει Χριστουγέννων.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, ο οποίος κλήθηκε απο το γαλλικό κράτος να φιλοτεχνήσει την φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πλατείας, δημιούργησε ένα τεράστιο μεν, πράσινο δε, ερωτικό βοήθημα που θυμίζει σφήνα ή αλλιώς butt plug. Το «εναλλακτικό» χριστουγεννιάτικο δέντρο σόκαρε εξαρχής και οι άσχημες αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Tags: 

Σελίδες