Της πούλησαν πουλόβερ απο...ανθρώπινα μαλλιά.

Της πούλησαν πουλόβερ απο...ανθρώπινα μαλλιά.

Σοκ έπαθε μία νεαρή κοπέλα απο την Νορβηγία, όταν ανακάλυψε απο τί είναι φτιαγμένο το πουλόβερ που μόλις είχε αγοράσει.

Η 20χρονη κοπέλα, παρεά με τις φίλες της, αποφάσισαν να επισκεφτούν το πανηγύρι που γινόταν σε περιοχή της πόλης τους, για να κάνουν μία βόλτα και να χαζέψουν τα δεκάδες, πρόχειρα στημένα, υπαίθρια «καταστήματα» του πανηγυριού, με την πραμάτεια απλωμένη σε λογής λογής πάγκους.

Σε ένα πάγκο απο αυτούς, η νεαρή κοπέλα εντόπισε κάτι που της παρακίνησε το ενδιαφέρον και ετσι πλησίασε για να δει καλύτερα. Ήταν ένα πανέμορφο, λευκό πουλόβερ, με περίπλοκα, κόκκινα κεντήματα και μικρές, διακριτικές χαντρούλες. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το αγόρασε.

Γυρίζοντας σπίτι, το έδειξε αμέσως στη μητέρα της, η οποία το έβαλε κατευθείαν για πλύσιμο. Όταν όμως το πουλόβερ βγήκε απο το πλυντήριο, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κόκκινη κλωστή απο τα κεντήματα είχε ξεβάψει, με αποτέλεσμα να φανεί απο τί πραγματικά ήταν φτιαγμένο αυτό το πουλόβερ.

Μικρές, λεπτές τούφες απο κατάξανθα , μακριά μαλλιά ήταν το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για να κεντηθεί το εν λόγω ρούχο. Το κόκκινα χρώμα κάλυπτε την πραγματική ταυτότητα του υλικού, μέχρι που κάποιος το έπλυνε. Η κοπέλα παρέδωσε αμέσως το πουλόβερ στις τοπικές αρχές, με σκοπό να διερευνηθεί το μαλλί και να βρεθεί το άτομο στο οποίο άνηκε.

Tags: