Ένα Λύκειο της Βοστώνης εξαναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει για εκδρομή λεωφορείο από Stripper Party

Μια ομάδα μαθητών λυκείου στη Μασαχουσέτη έπρεπε να επιβιβαστούν σε ένα λεωφορείο για πάρτι, με στύλο και φωτάκια νέον κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδρομής - μια εμπειρία που είπε ο δάσκαλός τους αναδεικνύει προβλήματα με το εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο Jim Mayers, δάσκαλος γλώσσας και σύνθεσης Advanced Placement της 11ης τάξης στο Brooke Charter School στη Βοστώνη, είπε στο tweet που διαγράφηκε από τότε, οτι το αρχικό λεωφορείο τσάρτερ δεν είχε εμφανιστεί.

"Είναι μια αστεία ιστορία, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει πραγματική έλλειψη λεωφορείου και μιλάει για σημαντικά ελαττώματα στο εκπαιδευτικό μας σύστημα", είπε, προσθέτοντας ότι το ταξίδι ήταν μια επιτυχία.

Χρησιμοποιεί τώρα την προσοχή που τραβά λόγω του αρχικού tweet για να παροτρύνει τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα τις εκπαιδευτικές ανισότητες και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της χώρας.

«Ανησυχώ ότι δίνεται μεγάλη προσοχή στο ίδιο το tweet, ή απλώς το γεγονός ότι έγινε viral, αντί να ασχοληθώ με τα πολλά συστημικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι μαθητές μου, αλλά οι μαθητές σε όλη τη χώρα, »Έγραψε σε συνέχεια τουιτ.

Για παράδειγμα, συνοικίες σε ολόκληρη τη χώρα δυσκολεύονται να προσλάβουν αρκετούς οδηγούς για να μεταφέρουν τα παιδιά στο σχολείο, και ορισμένες πολιτείες έχουν γίνει δημιουργικές, συμπεριλαμβανομένης της Μασαχουσέτης, η οποία προσλαμβάνει μέλη της Εθνικής Φρουράς να οδηγούν σχολικά φορτηγά.

Το αρχικό του tweet, έγραψε, είχε ως σκοπό να δώσει γέλιο στους συναδέλφους του καθηγητές.

«Εάν οι άνθρωποι έχουν κάνει να μιλούν για τη συνολική υποδομή του εκπαιδευτικού μας συστήματος και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους δίνεται προτεραιότητα στα σχολεία, τότε αυτό είναι επίσης καλό», έγραψε.

Στη συνέχεια, προέτρεψε τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν την επόμενη συνεδρίαση του τοπικού σχολικού συμβουλίου ή να διαβάσουν το θέμα.