Ιούνιος 2020

Σκυλί θαύμα επιβιώνει δύο μέρες κάτω από κρυφή τρύπα

Ένας σκύλος που αναφέρθηκε ότι εξαφανίστηκε επέζησε δύο ημέρες χωρίς φαγητό και νερό αφού έπεσε σε μια "κρυφή τρύπα".

Οι ιδιοκτήτες Sarah Adams και Declan Kemp περπατούσαν το πεντάχρονο σκύλο τους Coco στην περιοχή Craigmillar Park στο Εδιμβούργο περίπου στις 10μμ όταν έφυγε.

Ωστόσο, παρά την μεγάλη προσπάθεια του ζευγαριού να αναζητήσει το Pekingese Cross, δεν μπόρεσαν να τον βρουν, ανέφερε το Daily Record.

Εκατομμυριούχος θα φιλοξενήσει το πρώτο κοινωνικά αποστασιοποιημένο «σεξ πάρτυ» της Βρετανίας

Ετοιμαστείτε για το πρώτο κοινωνικά αποστασιοποιημένο πάρτι της Βρετανίας.

Το τέλος του κλειδώματος για 50 επισκέπτες θα πραγματοποιηθεί από τον επιχειρηματία εκατομμυριούχο Richard Stanley και την εραστή του, η οποία εργάζεται για το NHS.

Ο Ρίτσαρντ, 72 ετών, έφτασε στα πρωτοσέλιδα όταν ένας γλεντζές πέθανε στην πισίνα του σε ένα όργιο με θέμα τον Τζέιμς Μποντ στο αρχοντικό του 5 εκατομμυρίων £ πριν από πέντε χρόνια.

Τώρα σκοπεύει να επιστρέψει από το lockdown με ένα χτύπημα - σε ένα πάρτυ που χαρακτξρίζεται ως "συμβατό με Covid 19".

Ζευγάρι που είχε μισθωθεί για σεξουαλική φαντασίωση μπήκε στο υπνοδωμάτιο με μαχαίρια αλλά σε λάθος διεύθυνση

Δύο άντρες μπήκαν σε μια κρεβατοκάμαρα με μαχαίρια μετά την πρόσληψή τους για να κάνουν τη σεξουαλική φαντασίωση ενός ξένου ότι ήταν δεμένος με τα εσώρουχά του και τον χτυπούν με μια σκούπα, μόνο για να ανακαλύψουν ότι είχαν λάθος διεύθυνση.

Το ζευγάρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας ζήτησε συγγνώμη και άφησε το τρομαγμένο θύμα στο κρεβάτι όταν συνειδητοποίησαν το λάθος τους.