Εκατομμυριούχος θα φιλοξενήσει το πρώτο κοινωνικά αποστασιοποιημένο «σεξ πάρτυ» της Βρετανίας

Ετοιμαστείτε για το πρώτο κοινωνικά αποστασιοποιημένο πάρτι της Βρετανίας.

Το τέλος του κλειδώματος για 50 επισκέπτες θα πραγματοποιηθεί από τον επιχειρηματία εκατομμυριούχο Richard Stanley και την εραστή του, η οποία εργάζεται για το NHS.

Ο Ρίτσαρντ, 72 ετών, έφτασε στα πρωτοσέλιδα όταν ένας γλεντζές πέθανε στην πισίνα του σε ένα όργιο με θέμα τον Τζέιμς Μποντ στο αρχοντικό του 5 εκατομμυρίων £ πριν από πέντε χρόνια.

Τώρα σκοπεύει να επιστρέψει από το lockdown με ένα χτύπημα - σε ένα πάρτυ που χαρακτξρίζεται ως "συμβατό με Covid 19".

Ο Ρίτσαρντ είπε στους Sunday People: «Θα είναι voyeurs και μονογαμιστές σε εξωτερικούς χώρους σεξ. Πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες για την επιστολή καθώς η Janet είναι νοσοκόμα πρακτικής. Αν πάρουμε την έγκριση, θα είναι μια καταπληκτική βραδιά. "

Ο Ρίτσαρντ συναντήθηκε με τη σύντροφό του Janet Harrison, 62, σε ένα από τα θρυλικά του πάρτι.

Έχουν εμφανιστεί μαζί σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ σχετικά με τις εκδηλώσεις στο σπίτι τους αξίας 5,2 εκατομμυρίων λιρών στο Radlett, Herts.

Αφού ο Covid 19 ακύρωσε όλα τα πάρτι, ο Ρίτσαρντ λέει ότι οι τακτικοί τους ανυπομονούν για να επιστρέψουν στη δράση στις 25 Ιουλίου.

Και λέει ότι ερωτικά ζευγάρια θα είναι σε θέση να το κάνουν αυτό στο νέο τους κτήμα σε περισσότερα από δέκα στρέμματα, για ασφαλή απόσταση - ακόμα κι αν οι κανόνες σημαίνουν ότι τα ζευγάρια δεν μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους.

Είπε: «Όσο ο Μπόρις Τζόνσον δίνει το πράσινο φως, τα πάρτι του Ράντλετ επανέρχονται. Εάν απαγορεύονται τα πάρτι εσωτερικού χώρου, θα κλείσουμε απλώς το σπίτι. Ας ελπίσουμε για ένα ζεστό βράδυ με λίγα κουνούπια. "

Ο Ρίτσαρντ και η Τζανετ διοργανώνουν τα «καλύτερα καθιερωμένα και δημοφιλή πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στο Ηνωμένο Βασίλειο», τα οποία έχουν εμφανιστεί στα κανάλια 4 και κανάλι 5.

Περισσότεροι από 2.000 πελάτες - συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, ηθοποιών και δικαστών - πληρώνουν 50 £ για να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες στο μπουντρούμι και το πατάρι.

Έχουν ακόμη και ένα γουρούνι ψητό εν κινήσει όλο το βράδυ - υπόκεινται στους κανόνες Covid-19 σχετικά με τα κοινόχρηστα γεύματα και τους μπουφέδες.

Πριν από πέντε χρόνια, δημιουργήθηκε θέμα όταν ένας επισκέπτης πνίγηκε στην πισίνα του.

Ο Ρίτσαρντ πήγε να προσπαθήσει να σώσει τον μπαμπά-τριών Edmund Echukwu, 35 ετών, και του έκανε CPR αλλά δεν μπόρεσε να τον σώσει. Ένας ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ατύχημα.

Παρά το επίκεντρο που έπεσε πάνω τους, ο Ρίτσαρντ επέμεινε: «Δεν κάνουμε κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε.

«Η Janet και εγώ είμαστε εκκλησιαστές και δεν κάνουμε τίποτα για το οποίο ντρεπόμαστε. Το Swinging είναι ψυχαγωγικό σεξ, ασκείται νόμιμα. Κανείς δεν θέλει να φάει στο ίδιο εστιατόριο κάθε βράδυ της ζωής του, και το ίδιο ισχύει για το σεξ. "

Ενώ ο Richard συνήθως θα συνεργαστεί με δύο διαφορετικές γυναίκες κατά τη διάρκεια των πάρτι του, η Janet ασχολείται λιγότερο.

Είπε: «Βοηθάω στη διοργάνωση. Είναι σπάνιο εάν ασχοληθώ - μου αρέσει η κοινωνική πλευρά. "