Την έπιασαν να κλέβει... μέσω Skype!

Το απίστευτο αυτό νέο μας έρχεται απο τη Μελβούρνη και το ιδιωτικό νοσικομείο Epworth Hospital, στο οποίο έλαβε χώρα και το γεγονός.

Ένας Έλληνας, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του είχε μόλις γεννήσει, αποφάσισε να καλέσει τον πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα, μέσω Skype για να του πει τα χαρμόσυνα νέα.

Κάποια στιγμή και ενώ πατέρας και γιός συνομιλούσαν, κάλεσαν τον γιό να πάει να δει το μωρό. Εκείνος αποχώρησε απο το δωμάτιο, αφήνοντας όμως στο laptop του την συνομιλία ανοιχτή. Στιγμές αργότερα, μία νοσοκόμα μπήκε στο δωμάτιο, πήγε κατευθείαν στο παλτό του άντρα και του πήρε το πορτοφόλι μέσα απο την τσέπη.

Το όλο γεγονός παρακολούθησε απο την άλλη άκρη της γης, ο πατέρας του θύματος και μόλις ο γιός του επέστρεψε, του εξιστόρησε όλο το σκηνικό. Ο γιός αμέσως ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου και η νοσοκόμα απολύθηκε.

Το περιστατικό περιέγραψε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW η μάνα του νεογέννητου Χρύσα (το επώνυμο δεν έγινε γνωστό) και το επιβεβαίωσε το νοσοκομείο Epworth Hospital που είπε ότι η νοσοκόμα απολύθηκε.

Η Χρύσα είπε ότι η κλοπή έγινε σε μια περίοδο δύσκολη για την οικογένεια μιας και το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και «υπήρχε ανησυχία».

Tags: