Δεκέμβριος 2014

Γυναίκα καταναλώνει 36 λίτρα κέτσαπ το χρόνο.

Μπορεί για μερικούς ανθρώπους η κέτσαπ να θεωρείται ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό το οποίο ταιριάζει με πολλά φαγητά. Στην περίπτωση όμως της 30χρονης Σαμάνθα Άρτσερ, απο το Χάροου του Λονδίνου, δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς εκείνη θεωρεί την κέτσαπ ως κυρίως πιάτο και όλα τα άλλα απλά ορεκτικά.

Η Σαμάνθα δοκίμασε πρώτη φορά στη ζωή της κέτσαπ στην ηλικία των πέντε ετών και δεν έχει σταματήσει να την καταναλώνει έκτοτε. Χρειάζεται περίπου τρία μπουκάλια την εβδομάδα ενώ μέσα σε ένα χρόνο καταναλώνει γύρω στα 36 λίτρα κέτσαπ.

Tags: 

Ένας...γυμνός Άγιος Βασίλης!

Όλα τα βλέματα πάνω του κατάφερε να τραβήξει ένας νεαρός απο την Πενσιλβάνια, ο οποίος, παρά το τσουχτερό κρύο που κάνει εκεί, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ντυθεί Άγιος Βασίλης, με μία βασική όμως διαφορά. Να φορά όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα!

Και τα κατάφερε μια χαρά μπορούμε να πούμε. Φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή μία πλούσια κατάλευκη γενειάδα και ένα κλασικό σκούφο του Άγιου Βασίλη, ο νεαρός άντρας έκανε ολοτσίτσιδος την εμφάνιση του στο Δημαρχείο της πόλης τους, όπου βρίσκονταν όλοι μαζεμένοι, λόγω μίας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.

Tags: 

Όταν το γράμμα του νόμου αδικεί...

Η επόμενη είδηση μας έρχεται απο την Πορτογαλία, όπου ένας οδηγός ασθενοφορόυ βρέθηκε αντιμέτωπος με βαρύ πρόστιμο, επειδή σταμάτησε να βοηθήσει μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν, στη Λισσαβόνα, όπου ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να μεταφέρει μία ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο της Λισσαβόνας.

Tags: 

Νύν και πρώην μαζί στο ίδιο σπίτι!

Επειδή όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή, πιθανότατα η επόμενη είδηση να μην σας προκαλέσει και μεγάλη έκπληξη, δεν παύει όμως να είναι ένα αρκετά παράδοξο γεγονός.

Ο λόγος για τους Carol E. Levy και Chris Lipman, ένα ζευγάρι μεσιτών απο τη Νέα Υόρκη, τη ζωη των οποίων πολλοί θα ζήλευαν. Μία μικρή ματιά στο υπερπολυτελές κτίριο που αποκαλούν σπίτι αρκεί για να σας κάνει να κλάψετε!

Tags: 

Πρόβαλαν πορνό σε γνωστή αλυσίδα fast food.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα των McDonald’s, που βρίσκεται στην Ελβετία, μιάς και απο λάθος, όλες οι οθόνες του καταστήματος άρχισαν ξαφνικά να προβάλουν σκηνές σκληρού πορνό.

Tags: 

Κράτησε ως όμηρο ένα...χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η επόμενη είδηση μας έρχεται απο την Ουαλία, όπου ένας οδηγός ταξί αποφάσισε να κρατήσει ως «όμηρο» ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέχρι να του δοθεί το αντίτιμο της κούρσας, το οποίο τα δύο κορίτσια που μετέφερε, δεν του έδωσαν ποτέ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Η 19χρονη Jodie Slater έκλεισε την 15 λιρών κούρσα μαζί με την 22χρονη φίλη της Elisha Jenkins και όταν έφτασαν στο σπίτι της στο Aberporth στην Ουαλία συνειδητοποίησε πως δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω της.

Tags: 

Η ατρόμητη Κινέζα γιαγιά!

Μπορεί κάποιο να τρέμουν ακόμα και στην ιδέα του να κάνουν ελεύθερη πτώση απο αεροπλάνο, πόσο μάλλον να το πραγματοποιήσουν, αλλά αυτό σίγουρα δεν ισχύει στην περίπτωση της σούπερ γιαγιάς Min Deyu, η οποία αποφάσισε να γιορτάσει με αυτό τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο τα 81α γενέθλια της.

Έτσι λοιπόν, φόρεσε το ειδικό αλεξίπτωτο και χωρίς δεύτερη σκέψη, έκανε την τολμηρή βουτιά. Το όλο γεγονός φυσικά γράφτηκε σε βίντεο, το οποίο έκανε θραύση μόλις ανέβηκε στο Youtube.

Tags: 

Η ιδανική συσκευή για μασάζ…στήθους!

Αν ταλαιπωρήστε με την χαλάρωση και νιώθετε πως το στήθος δεν στέκεται πια στο…ύψος του, τότε η επόμενη συσκευή είναι φτιαγμένη ειδικά για σας!

Πρόκειται για ένα πλαστικό χέρι, το οποίο σας κάνει ειδικές μαλάξεις στο στήθος, ακόμα και σε σημεία που το δικό σας χέρι δεν μπορεί να φτάσει και υπόσχεται φυσικά να επαναφέρει, με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς καμμία επέμβαση χειρουργική, το στήθος σας στην παλιά του αίγλη.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί τρώει αυτή η γυναίκα!

Κατά καιρούς, όλους μας πιάνουν λιγούρες και έχουμε ξαφνικά μία ακαταμάχητη επιθυμία να φάμε ακόμα και τα πιο περίεργα πράγματα. Ειδικά σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, έχουν διαπιστωθεί λιγούρες και λιγούρες, απο παστή σαρδέλα μέχρι κουβάδες ολόκληροι με σοκολάτα.

Στην περίπτωση αυτή όμως, θα τρίβετε τα μάτια μόλις δείτε τί καταναλώνει με μανία μία γυναίκα απο το Lincolnshire.

Ο λόγος λοιπόν για την 25χρονη Jade Sylvester, μητέρα πέντε παιδιών, η οποία έχει μία πολύ ιδιαίτερη λιγούρα, την οποία ανακάλυψε κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Tags: 

Η νέα μόδα που κάνει το γύρο του κόσμου!!!

Μία νέα μόδα έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνιση της, η οποία μας προτείνει να αλλάξουμε χρώμα στα μαλλιά μας, αλλά όχι σε αυτά που έχουμε στο κεφάλι! Το νέο τρεντ μας προστάζει να χρωματίζουμε…τις τρίχες της μασχάλης και σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας.

Το γύρο του κόσμου φαίνεται πως κάνει ήδη αυτή η καινούρια και άκρως…ιδιαίτερη μόδα. Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί απο φωτογραφίες - κυρίως γυναικών - οι οποίες με υπερηφάνεια προβάλλουν τις χρωματιστές τους μασχάλες, προτρέποντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Tags: 

Σελίδες