Πρόβαλαν πορνό σε γνωστή αλυσίδα fast food.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα των McDonald’s, που βρίσκεται στην Ελβετία, μιάς και απο λάθος, όλες οι οθόνες του καταστήματος άρχισαν ξαφνικά να προβάλουν σκηνές σκληρού πορνό.

Η απίστευτη γκάφα συνέβη όταν ένας πελάτης ζήτησε απο τον σερβιτόρο να αλλάξει το κανάλι το οποίο προβαλλόταν εκείνη τη στιγμή και έδειχνε αθλητικά. Ο κακόμοιρος υπάλληλος, μή γνωρίζοντας, άλλαξε κανάλι και το άφησε σε ένα κανάλι, το οποίο ναι μεν δείχνει και αθλητικά, αλλά ως επί το πλείστον έχει ταινίες σκληρού πορνό. Η ταινία ενηλίκων μάλιστα που κατέληξαν να παρακολουθούν όλοι έκπληκτοι, ήταν γερμανική!

«Όλες οι οθόνες είναι συνδεδεμένες με το αθλητικό κανάλι Eurosport. Κάποιος υπάλληλος το άλλαξε στο γερμανικό Sport 1 το οποίο προβάλλει «Sexy Sports Clips». Είναι κανάλι με περισσότερο σεξ παρά αθλητικά», εξήγησε η ντροπιασμένη Aglae Strachwitz, η εκπρόσωπος του καταστήματος και συνέχισε: «Κανένας από τους εργαζόμενους δεν ήξερε ότι το γερμανικό Sport 1 περιλαμβάνει και πορνό στο πρόγραμμά του».

Tags: