Νύν και πρώην μαζί στο ίδιο σπίτι!

Επειδή όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή, πιθανότατα η επόμενη είδηση να μην σας προκαλέσει και μεγάλη έκπληξη, δεν παύει όμως να είναι ένα αρκετά παράδοξο γεγονός.

Ο λόγος για τους Carol E. Levy και Chris Lipman, ένα ζευγάρι μεσιτών απο τη Νέα Υόρκη, τη ζωη των οποίων πολλοί θα ζήλευαν. Μία μικρή ματιά στο υπερπολυτελές κτίριο που αποκαλούν σπίτι αρκεί για να σας κάνει να κλάψετε!

Το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια του 12ετή γάμου τους, δεν λυπήθηκαν καθόλου τα χρήματα και ξόδεψαν μάλιστα όσα περισσότερα μπορούσαν φτιάχνοντας το, μιάς και το θεώρησαν ως επένδυση. Συνολικά, η διαμόρφωση και η διακόσμηση του πολυτελούς κτιρίου των 17 ορόφων κόστισε 24 εκατομμύρια δολάρια.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, ο έρωτας έφυγε και το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Θέλοντας να μοιράσουν και τα υπάρχοντα τους, έπεσαν σε τέλμα, μιάς και η αγορά ακινήτων τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ και έτσι το μεγαλούργημα τους, το σπίτι δηλαδή στο οποίο διαμένουν δεν μπόρεσε να πουληθεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ζήσουν, αν και χωρισμένοι, κάτω απο την ίδια στέγη.

Αλλά όχι μόνοι! Η Carol, η οποία μετά το χωρισμό τους αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, παντρεύτηκε ξανά και έτσι τώρα ζουν όλοι μαζί κάτω απο την ίδια στέγη. Ο πρώην σύζυγος διαμένει μαζί με τα παιδιά τους στο 17ο όροφο του κτιρίου, ενώ η Carol και ο νυν σύζυγος διαμένουν σε άλλο όροφο.

Tags: