Κράτησε ως όμηρο ένα...χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η επόμενη είδηση μας έρχεται απο την Ουαλία, όπου ένας οδηγός ταξί αποφάσισε να κρατήσει ως «όμηρο» ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέχρι να του δοθεί το αντίτιμο της κούρσας, το οποίο τα δύο κορίτσια που μετέφερε, δεν του έδωσαν ποτέ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Η 19χρονη Jodie Slater έκλεισε την 15 λιρών κούρσα μαζί με την 22χρονη φίλη της Elisha Jenkins και όταν έφτασαν στο σπίτι της στο Aberporth στην Ουαλία συνειδητοποίησε πως δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω της.

Έτσι, οι δύο φίλες μπήκαν στο σπίτι της πρώτης για να ζητήσουν λεφτά απο την μητέρα της, την 54χρονη Angie, η οποία όμως εκείνη τη στιγμή κοιμόταν και έτσι, μέχρι να την ξυπνήσουν για να τους δώσει χρήματα, ο οδηγός ταξί είχε ήδη φύγει, θεωρόντας πως τα δύο κορίτσια δεν θα ξαναέβγαιναν απο το σπίτι.

Πριν φύγει όμως, πήρε μαζί του και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας, ως όμηρο! Η έκπληξη μητέρας και κόρης το επόμενο πρωϊ ήταν μεγάλη, καθώς αντίκρυσαν το μεγάλο κενό, όπου, μέχρι χθες δέσποζε το φανταχτερό τους δέντρο.

Αμέσως η μητέρα κάλεσε την υπηρεσία ταξί και ζήτησε να μιλήσει με τον οδηγό, ο οποίος παραδέχτηκε αμέσως πως εκείνος πήρε το δέντρο και εξήγησε μάλιστα και το λόγο.

Πλέον, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας βρίσκεται και πάλι στη θέση του, μιάς και δόθηκε στον οδηγό το χρωστούμενο ποσό και έτσι επέστρεψε πίσω στους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι βλέπουν πλέον το περιστατικό με πολύ χιούμορ.

Tags: