Φεβρουάριος 2015

Ποτέ μην τα βάλεις με κροκόδειλο!

Το μυαλό πάνω απο το κεφάλι φαίνεται πως είχε ο νεαρός που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος θέλησε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες απο κάποιους κροκόδειλους.

Ο ατρόμητος φωτογράφος, χωρίς καμία απολύτως προστασία στο σώμα του και με ασπίδα μόνο μία κάμερα, πλησίασε σε ανατριχιαστική απόσταση τους κροκόδειλους που βρίσκονταν μπροστά του, σε ένα σημείο αρκετά κεκλιμένο ώστε με την παραμικρή λάθος κίνηση θα μπορούσε άνετα να πέσει μέσα στο νερό.

Tags: 

Κι όμως...δεν είναι η Madonna!

Μπερδευτήκατε για μία στιγμή και εσείς, σωστά; Κι όμως, παρά την αρκετά μεγάλη, θα λέγαμε, ομοιότητα με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, δεν πρόκειται για την ίδια αλλά για έναν απο τους μεγαλύτερους θαυμαστές της.

Ο λόγος φυσικά για τον 31χρονο Άνταμ Γκέρα, ο οποίος λατρεύει και θαυμάζει τόσο πολύ την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, που αποφάσισε πως θέλει να της μοιάσει. Και αυτό ακριβώς έκανε.

Tags: 

Σοκολάτα για...λίγους!

Στο παρελθόν, πολλές σοκολατοβιομηχανίες επιχείρησαν να δώσουν μία εξτρά δόση πολυτέλειας στα σοκολατένια προϊόντα τους, προσθέτοντας πολλές φορές μέσα στη συνταγή πανάκριβα και ιδιαίτερα υλικά, όπως διαμάντια και φύλλα χρυσού, φτάνοντας έτσι την αξία του γλυκίσματος σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Μία νέα σοκολάτα όμως έρχεται για να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, η οποία μάλιστα θεωρείται η πιο ακριβή σοκολάτα στον κόσμο.

Tags: 

Βγήκε στο δρόμο και προκάλεσε...ατυχήματα!

Με χειροπέδες κατέληξε μία 30χρονη γυναίκα, απο το Ορλάντο της Φλόριντα, της οποίας η άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά δημιούργησε ολόκληρο μπορολιάρισμα και μερικά ατυχήματα.

Ο λόγος για την Amie Carter, η οποία αποφάσισε να βγάλει όλα της τα ρούχα και να ξευχυθεί στους δρόμους, έτσι ακριβώς όπως την γέννησε η μαμά της. Η 30χρονη, χωρίς ίχνος ντροπής, φορώντας μόνο το χαμόγελο της, βγήκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης και προκάλεσε το χάος.

Tags: 

Ινδία:Όρισαν ως κληρονόμο έναν πίθηκο.

Σωρεία σχολίων έχει προκληθεί στην Ινδία, με την είδηση ενός πλούσιου ζευγαριού, το οποίο όρισε ως μοναδικό κληρονόμο της αξιοσέβαστης περιουσίας του...έναν πίθηκο!

Ο Μπρατζές Σριβαστάβα είναι επιχειρηματίας και η Σαμπίστα, η σύζυγος του, είναι επιτυχημένη μεγαλοδικηγόρος. Δεν μπόρεσαν ποτέ να αποκτήσουν παιδιά και έτσι αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή στον Τσουνμούν, ένα πιθηκάκι, στο οποίο έχουν δώσει όλη τους την αγάπη και την τρυφερότητα.

Tags: 

Ινδία:Η νύφη «στράβωσε» και παντρεύτηκε έναν καλεσμένο!

Ένας άκρως αλλόκοτος γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ινδία, με την διαφορά όμως πως ο άντρας που αρχικά προοριζόταν για γαμπρός, κατέληξε στο νοσοκομείο και η νύφη...παντρεύτηκε κάποιον άλλο!

Το παράδοξο γεγονός συνέβη όταν, δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το μυστήριο το γάμου, ο γαμπρός έπαθε κρίση επιληψίας και τον πήγανε σηκωτό στο νοσοκομείο. Η νύφη, η οποία δεν είχε ιδεά για την πάθηση του μελλουντικού της άντρα, έγινε έξω φρενών με το γεγονός.

Tags: 

Η γυναίκα με τον μεγαλύτερο...πωπό στον πλανήτη!

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την εμφάνιση μου και το κορμί και δεν θέλω να αλλάξει τίποτα πάνω σε αυτό», δηλώνει χαρακτηριστικά η Mikel Ruffinelli, η 39χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία είναι ταυτόχρονα και η υπερήφανη κάτοχος του τίτλου «Τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου».

Η...πληθωρική 39χρονη δηλώνει πως της αρέσουν πολύ οι υπερμεγέθεις γοφοί της και δεν θα τους άλλαζε με τίποτα στον κόσμο. Δεν σκοπεύει να κάνει δίαιτα, καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας και απολαμβάνει πολύ την εικόνα, όπως και ο σύζυγος της, ο οποίος την υποστηρίζει πλήρως.

Tags: 

Ωδή στα μοναχοπαίδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε κάποια απο τα πράγματα που μόνο τα μοναχοπαίδια γνωρίζουν!

Ένας τελείως διαφορετικός κόσμος, σε σχέση με όλους όσους έχουν αδέρφια.

Πολλές φορές υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία. Μαθαίνεις πώς να περνάς καλά και χωρίς παρέα, πάντα βρίσκεις κάποια ωραία ενασχόληση. Παίζεις όση ώρα θέλεις με τα παιχνίδια σου, δεν χρειάζεται να τα μοιραστείς με κανένα. Οι γονείς σου πάντα σε έχουν στα όπα όπα και δεν σου χαλάνε ποτέ χατήρι, καθώς είσαι το μοναχοπαίδι τους.

Tags: 

Μία 63χρονη με περισσότερους απο 3.000 σεξουαλικούς παρτενέρ.

Μπορεί σαν είδηση να σας ξαφνιάσει, είναι όμως γεγονός και όπως δηλώνει και η ίδια: « Είναι ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Ο λόγος φυσικά για την 63χρονη Marie Calvert, η οποία δήλωσε πως έχει κάνει σεξ με περισσότερους απο 3.000 άντρες, μέσα στα τελευταία 35 χρόνια. Θεωρεί μάλιστα πως ο αριθμός 3.000 μπορεί να είναι και υποτιμημένος, αφού έχει υπάρξει βραδιά που έχει κοιμηθεί και με 14 άντρες, οπότε σίγουρα ξεχνάει κάποιον.

Tags: 

Κατέγραψαν αληθινό φάντασμα σε βίντεο.

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας νεαρός άντρας απο το Μεξικό, ο οποίος κατάφερε να καταγράψει με την κάμερα ένα αρκετά φρικιαστικό θέαμα, ένα φάντασμα.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, δεν πρόκειται για αποτέλεσμα μοντάζ ή κάποιας οφθαλμαπάτης. Όπως εξηγεί, ο ίδιος και η γυναίκα είχαν μόλις μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι και, όπως συνηθίζει πάντα, τράβηκε μερικά βίντεο ως ενθύμια για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Tags: 

Σελίδες