Ινδία:Όρισαν ως κληρονόμο έναν πίθηκο.

Σωρεία σχολίων έχει προκληθεί στην Ινδία, με την είδηση ενός πλούσιου ζευγαριού, το οποίο όρισε ως μοναδικό κληρονόμο της αξιοσέβαστης περιουσίας του...έναν πίθηκο!

Ο Μπρατζές Σριβαστάβα είναι επιχειρηματίας και η Σαμπίστα, η σύζυγος του, είναι επιτυχημένη μεγαλοδικηγόρος. Δεν μπόρεσαν ποτέ να αποκτήσουν παιδιά και έτσι αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή στον Τσουνμούν, ένα πιθηκάκι, στο οποίο έχουν δώσει όλη τους την αγάπη και την τρυφερότητα.

Το ζευγάρι δεν έχει άλλη οικογένεια, καθώς οι οικογένειες τους, τους αποκλήρωσαν γιατί δεν συμφωνούσαν με το γάμο αυτό. Έτσι, απολύτως απένταροι, ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους και λίγα χρόνια αργότερα, απόκτησαν και τον Τσουνμούν. Ο Τσουνμούν ήταν μαζί τους απο την αρχή, όταν ακόμα δεν είχαν καθόλου λεφτά και έτσι το ζευγάρι θέλει να σιγουρευτεί πως, ακόμα και αν εκείνοι «φύγουν», ο γλυκός Τσουνμούν θα συνεχίζει να ζει ακριβώς όπως και τώρα.

«Γνωρίζουμε πως πολλοί μπορεί να μας χλευάσουν για την πράξη μας αλλά πρέπει να καταλάβουν πως για μας, δεν πρόκειται για ένα κατοικίδιο ή ένα ζωάκι αλλά για το παιδί μας», δήλωσαν χαρακτηριστικά στα τοπικά μέσα.

Tags: