Μία 63χρονη με περισσότερους απο 3.000 σεξουαλικούς παρτενέρ.

Μπορεί σαν είδηση να σας ξαφνιάσει, είναι όμως γεγονός και όπως δηλώνει και η ίδια: « Είναι ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Ο λόγος φυσικά για την 63χρονη Marie Calvert, η οποία δήλωσε πως έχει κάνει σεξ με περισσότερους απο 3.000 άντρες, μέσα στα τελευταία 35 χρόνια. Θεωρεί μάλιστα πως ο αριθμός 3.000 μπορεί να είναι και υποτιμημένος, αφού έχει υπάρξει βραδιά που έχει κοιμηθεί και με 14 άντρες, οπότε σίγουρα ξεχνάει κάποιον.

Η Marie, μέχρι τα 28 της δεν είχε κάνει σεξ με κανέναν άλλο εκτός απο τον άντρα της. Όταν μία μέρα εκείνος έφερε στο σπίτι ένα περιοδικό σχετικά με ανταλλαγή συντρόφων, εκείνη δεν έδωσε αρχικά σημασία. Όταν όμως το ξεφύλλισε, ενθουσιάστηκε με την ιδέα και κάπως έτσι άρχισαν όλα.

Η Marie και ο σύζυγος της άρχισαν να πηγαίνουν συχνά σε πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων , μεχρι που αποφάσισαν να ιδρύσουν το δικό τους κλαμπ, στο Σέφιλντ, όπου και μένουν. Όπως δηλώνει και η ίδια, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της, κάνουν σεξ με άλλα άτομα αλλα δεν ζηλεύουν γιατί ξέρουν οτι ο ένας αγαπάει πραγματικά τον άλλο.

Tags: