Ινδία:Η νύφη «στράβωσε» και παντρεύτηκε έναν καλεσμένο!

Ένας άκρως αλλόκοτος γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ινδία, με την διαφορά όμως πως ο άντρας που αρχικά προοριζόταν για γαμπρός, κατέληξε στο νοσοκομείο και η νύφη...παντρεύτηκε κάποιον άλλο!

Το παράδοξο γεγονός συνέβη όταν, δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το μυστήριο το γάμου, ο γαμπρός έπαθε κρίση επιληψίας και τον πήγανε σηκωτό στο νοσοκομείο. Η νύφη, η οποία δεν είχε ιδεά για την πάθηση του μελλουντικού της άντρα, έγινε έξω φρενών με το γεγονός.

Μόλις όμως επανέκτησε την ψυχραιμία της, δεν έχασε καιρό και προχώρησε στο αδιανόητο! Ζήτησε απο τους καλεσμένους αν υπάρχει κάποιος ο οποίος επιθυμεί να γίνει ο σύζυγος της. Ενώ αρχικά επικράτησε σιγή, ένας νεαρός σηκώθηκε και προχώρησε μπροστά!

Έτσι λοιπόν, ο γάμος έγινε κανονικά, με τους καλεσμένους απο τη μεριά του γαμπρού να έχουν μείνει φυσικά άναυδοι. Ο δε-παρολίγο-γαμπρός, μόλις πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο και έμαθε τί είχε συμβεί, αποφάσισε να καταγγείλει την πρώην σύντροφο του στην αστυνομία.

«Από τη στιγμή που έγινε γάμος, δε μπορεί να κάνει κανείς τίποτα. Οπότε, πλέον είναι θέμα των οικογενειών να διευθετήσουν το θέμα και η καταγγελία αποσύρθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της αστυνομίας.

Tags: