Μάιος 2019

Γερμανικό εργοστάσιο σοκολάτας φτιάχνει «γλυκό» δρόμο

Οι πυροσβέστες στην πόλη Werl στη Δυτική Γερμανία αντιμετώπισαν μια ασυνήθιστη έκτακτη ανάγκη, όταν μια δεξαμενή σε μια τοπική επιχείρηση που έκανε υγρή σοκολάτα ξεχείλισε και χύθηκε σε ένα δρόμο.

"Περίπου ένας τόνος σοκολάτας έτρεξε στην αυλή και από εκεί επάνω στο δρόμο", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Werl σε μια δήλωση.

Οι πυροσβέστες έκλεισαν το δρόμο και έριξαν τη σοκολάτα - περίπου 108 τετραγωνικά πόδια - στη μία πλευρά, προτού μια εταιρεία ειδικού καθαρισμού καθαρίσει το δρόμο.

Δισεκατομμυριούχος αποπληρώνει τα χρέη των φοιτητών

Οι πτυχιούχοι φοιτητές στην Ατλάντα έμειναν έκπληκτοι όταν ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής τεχνολογίας τους είπε ότι θα εξαλείψει τα χρέη τους αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων.
Οι σπουδαστές στο Morehouse College, ένα πανεπιστημιακό μαύρο ίδρυμα, ήταν ήδη σε μια εορταστική διάθεση, καθώς προετοίμαζόντουσαν να λάβουν τα πτυχία τους στην τελετή του τέλους του έτους, αλλά έγινε πανδαιμόνιο όταν ο αρχηγός ομιλητής Robert F Smith έκανε ανακοίνωση έκπληξη.

Φρούτo με οσμή "κρεμμυδιών" προκαλεί εκκένωση σε Πανεπίστημιο

Μια πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη που εκκενώθηκε για μια ύποπτη διαρροή αερίου έχει ξανανοίξει αφού τα πληρώματα επικίνδυνων υλικών διαπίστωσαν ότι ένα απορριφθέν κομμάτι φρούτων ήταν υπεύθυνο για τη δυσάρεστη οσμή.

Πυροσβέστες στην Αυστραλία κλήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Καμπέρα την Παρασκευή μετά από μια "έντονη μυρωδιά αερίου" που αναφέρθηκε - με εκατοντάδες φοιτητές να εγκαταλείπουν το κτίριο μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε μια διεξοδική αναζήτηση να μπορούσε να λάβει χώρα.