Ιανουάριος 2016

«Φονικό όπλο», ο σκύλος σας

Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, έχουμε τον πιο μεγάλο ήλιο, που μας κάνει τους πιο ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, όμως συνάμα έχουμε τους πιο παράλογους νόμους. Είμαστε στο 2016, όλα έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ και κάνεις δεν μπορεί να διανοηθεί, πόσο διαστροφή έχουν οι «φιλόζωοι» πολιτικοί μας.

Tags: 

Δραπέτης ένας μπαμπουίνος στη Δανία

Άοπλος αλλά εξίσου επικίνδυνος κυκλοφορεί ο δραπέτης της Δανίας. Ο λόγος για έναν μπαμπουίνο που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο των δυτικών προαστίων.

Οι αστυνομικές αρχές επισημαίνουν, «Μην προσπαθήσετε να τον πιάσετε, καλέστε την αστυνομία», είναι μικρός σε μέγεθος σκύλου και μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός με τους ανθρώπους, όταν αναζητά τροφή.

Tags: 

Οι νέες «selfies» του διαδικτύου

Πάει καιρός από, όταν έγινε σάλος με τη μόδα των «selfie» φωτογραφιών, οι οποίες κατέκλυζαν καθημερινά το διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η συνήθεια μάλλον άρεσε και οι Κινέζοι αποφάσισαν να λανσάρουν μια νέα μόδα. «Selfie» μπορούν να ονομαστούν και αυτές απλώς δεν αρκέστηκαν μόνο στο πρόσωπο, όπως οι προηγούμενες.

Tags: 

Εκδικηθείτε τον πρώην

Αν είχατε μια σχέση που δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό, επενδύσατε στην σχέση και απογοητευτήκατε βρήκαμε τον τρόπο να εκδικηθείτε τον πρώην σύντροφο σας.

Μια νέα δικηγόρος ήταν σε σχέση 6 χρόνια με τον αγαπημένο τους ενώ ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η είδηση πως ο σύντροφος της, την απατά την εξόργισε τόσο που ήθελε μόνο εκδίκηση.

Tags: 

Σωτήρας το άλογο

Στην παραλία της Χαλκιδικής βρέθηκε αβοήθητο ένα μικρό σκυλάκι, που μάλλον παρασύρθηκε από τα ορμόμενα νερά.

Το σκυλάκι έφυγε από την προσοχή των ιδιοκτητών του και έπεσε στη θάλασσα, το μικρόσωμο σκυλάκι ράτσας Γιορκσάιρ, που μετά βίας φτάνει τα 2,500γρ. προσπάθησε να κολυμπήσει μάταια όμως καθώς τα νερά είχαν περισσότεροι δύναμη από κείνο.

Tags: