Οι νέες «selfies» του διαδικτύου

Πάει καιρός από, όταν έγινε σάλος με τη μόδα των «selfie» φωτογραφιών, οι οποίες κατέκλυζαν καθημερινά το διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η συνήθεια μάλλον άρεσε και οι Κινέζοι αποφάσισαν να λανσάρουν μια νέα μόδα. «Selfie» μπορούν να ονομαστούν και αυτές απλώς δεν αρκέστηκαν μόνο στο πρόσωπο, όπως οι προηγούμενες.

Η νέα τάση θέλει της γυναίκες να φωτογραφίζονται ημίγυμνες, τοποθετώντας διάφορα αντικείμενα κάτω από το στήθος τους όπως, μολύβια, στυλό και κάποιες θέλησαν να το παρακάνουν τοποθετώντας μεγαλύτερα αντικείμενα όπως, πινέλα μακιγιάζ μπουκάλια με λοσιόν σώματος, ακόμα και πλαστικά μπουκάλια νερού.

Τα σχόλια που προκαλούνται από τις μαζικές κοινοποιήσεις στο κοινωνικό δίκτυο είναι ποικίλες, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν πως η ομορφιά μια γυναίκας δεν αποδεικνύεται από αυτές της φωτογραφίες.

Η Κίνα και άλλες φορές έχει προσπαθήσει να ξεσηκώσει και άλλες πρωτότυπες ιδέες, που ευτυχώς ξεθυμαίνουν γρήγορα, όπως αυτή που ήθελε τις νέες φωτογραφίες γυναίκες να αγκαλιάζουν το γυμνό στήθος τους, ακουμπώντας τα χέρια στην πλάτη τους.

Tags: