«Φονικό όπλο», ο σκύλος σας

Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, έχουμε τον πιο μεγάλο ήλιο, που μας κάνει τους πιο ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, όμως συνάμα έχουμε τους πιο παράλογους νόμους. Είμαστε στο 2016, όλα έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ και κάνεις δεν μπορεί να διανοηθεί, πόσο διαστροφή έχουν οι «φιλόζωοι» πολιτικοί μας.

Στις μέρες μας ακούμε πόσο σκληροί είναι οι νόμοι υπέρ των ζώων και πόσοι έχουν καταδικαστεί με μεγάλα χρηματικά ποσά και φυλάκιση πολλών χρόνων εις βάρος των ανθρώπων που τα κακοποιούν. Οι περισσότεροι νόμοι είναι άκρως «φιλοζωικοί», εκτός από έναν… η Αστυνομία θεωρεί το σκύλο μας «φονικό όπλο» και έχει το δικαίωμα, όποτε νιώσει «απειλή» να σηκώσει το περίστροφο και να σημαδέψει το σκύλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το σπίτι σας και τα ένστικτα του σκύλου αγριέψουν και του επιτεθεί, τότε αν αυτός ο άνθρωπος πάει στην αστυνομία να σας μηνύσει, που τον δάγκωσε ο σκύλο σας την ώρα που προσπάθησε να σας κλέψει, ο νόμος λέει: Πως πρέπει να παραδώσετε τον «δράστη» στις Αρχές για να προβούν στη διαδικασία της ευθανασίας.

Σοκάρει ο «λογικός» αυτός νόμος, μόλις φτάσει στα αυτιά του κάθε πολίτη που θεωρεί και έχει το κατοικίδιό του μέλος της οικογένειάς του.

Tags: