Νοέμβριος 2014

Απο τη Γαλλία με αγάπη!

Η επόμενη είδηση αφορά μία νέα εφεύρεση, γαλλικής προελεύσεως, η οποία υπόσχεται να μας απαλλάξει απο τις άσχημες μυρωδιές που έχουν... τα άερια μας και στη θέση τους να μυρίζουμε τριαντάφυλλο ή λεβάντα.

Ο λόγος φυσικά για τη μαγική εφεύρεση του Γάλλου Κριστιάν Πουανσεβάλ, ο οποίος δημιούργησε ένα χάπι, το οποίο, όχι μόνο ανακουφίζει τον οργανισμό μας απο την δυσπεψία αλλά μετατρέπει το πεπτικό μας σύστημα σε αρωματικό χώρου.

Tags: 

Το φονικό ψάρι που έχει σπείρει τον τρόμο στις ΗΠΑ.

Ήδη μετράνε δύο απώλειες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και έκανε την εμφάνιση του το φονικό ψάρι πάκου, το οποίο έχει την εξής ιδιαιτερότητα: τρέφεται με ανδρικά γεννητικά όργανα!

Το εξωτικό μεν, δολοφονικό δε ψάρι εντοπίστηκε στο Ιλινόις, στα νερά μιάς αρκετά δημοφιλούς λίμνης, την οποία επισκέπτονται συχνά οικογένειες. Γνωστό στην Πάπουα Γουινέα ως “O κόφτης των όρχεων” (!), το φονικό ψάρι πάκου είναι υπαίτιο για τον θάνατο δύο ψαράδων της περιοχής, που πέθαναν από αιμορραγία αφού δέχθηκαν επίθεση από πάκου που τους ξέσκισε τους όρχεις.

Tags: 

Ένα γραφείο με ...ρόδες!

Για όλους εσάς που είστε ιδαίτερα πολυάσχολοι, με σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σας, ενώ ταυτόχρονα είστε λάτρης της ωραίας θέας και των καινοτόμων τεχνολογιών, η εφεύρεση που ακολουθεί είναι κομένη και ραμένη στα μέτρα σας.

Tags: 

Γυναίκα τράκαρε με κτίριο και…το γκρέμισε!

Ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό χολυγουντιανών προδιαγραφών στήθηκε προκειμένου να συλληφθεί μία γυναίκα η οποία έκλεψε ένα αυτοκίνητο και όλα αυτά φυσικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η γυναίκα εντοπίστηκε απο αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν περίπολο, αναζητώντας το αμάξι, στα στοιχεία του οποίου είχε δηλωθεί κλοπή. Η γυναίκα μάλιστα, μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ περνούσε με κόκκινο.

Tags: 

Ζευγάρι προκάλεσε κυκλοφοριακό επειδή έκαναν σεξ μέσα στο αμάξι.

Ξυνή βγήκε τελικά η εωρτική συνεύρεση σε ένα ζευγάρι απο το Όρεκον των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο αποφάσισε να κάνει σεξ σε δημόσιο μέρος, προκαλώντας έτσι κυκλοφοριακό χάος.

Ο 33χρονος Logan P. Jackson και η 23χρονη σύντροφος του, Kelli M. Knutson, επισκέφτηκαν ένα στριπτιτζάδικο και αφού κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο αμάξι τους για περαιτέρω...περιπτύξεις.

Tags: 

21χρονη θέλει να το κάνει με 100.000 άνδρες!

Μία κοπέλα μόλις 21 ετών, με ένα όνειρο που έχουν λίγες κοπέλες στην ηλικία της, ανακοίνωσε με χαρά πως θέλει να κοιμηθεί με 100.000 άντρες!

Η ιδιαίτερη υπόθεση της νεαρής Ania Lisewska, μίας 21χρονης κοπέλας, η οποία εργάζεται ως μασέρ και πρόσφατα πήρε την απόφαση να αποκτήσει και εκείνη μία θέση στο βιβλίο Guiness, επιλέγοντας έναν πολύ...ερωτικό τρόπο.

Σκοπός είναι, όπως δηλώνει και η ίδια, να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και να κοιμηθεί με 100.000 άντρες, εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθητη θέση στο βιβλίο με τα μεγαλύτερα ρεκόρ του κόσμου.

Tags: 

Βρετανίδα είχε σαρκοφάγα σκουλήκια στο στομάχι της.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία Βρετανίδα, η οποία πήγε στην Αφρική και γύρισε με ιδιαίτερους...συγκατοίκους.

Η Catherine Stewart, η οποία κατοικεί μόνιμα στη Βρετανία, επισκέφτηκε για μερικούς μήνες τη Γκάμπια, στην Αφρική, για εθελοντική εργασία. Όταν όμως επέστρεψε στην πατρίδα της, η Catherine παρατήρησε πως έχει κάποια περίεργα σημάδια στο σώμα της αλλά δεν έδωσε σημασία, αφού δεν είχε νιώσει κάποια αλλαγή ή κάποια δυσφορία μέχρι στιγμής.

Tags: 

Μία...διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «Μαρία με τα κίτρινα».

Δεν σας έχει τύχει πολλές φορές να σας ταιριάζει η μουσική σε ένα τραγούδι, αλλά να μην σας αρέσουν πολύ οι στίχοι; Ή ακόμα και το αντίθετο, δηλαδή να σας αρέσουν οι στίχοι αλλά κάτι να μην σας κάνει κλίκ στη μουσική.

Για τους λάτρεις, λοιπό, της μουσικής και για όλους εσάς που σας εξιτάρει το διαφορετικό και δεν φοβάστε να «επενδύσετε» σε καινούρια ακούσματα, έχουμε βρει το κατάλληλο τραγούδι.

Tags: 

Ιδιοφυία υπολογιστών...μόλις 5 ετών!

Στην ηλικία των μόλις πέντε ετών, ένας μαθητής απο το Κόβεντρι κατάφερε να γίνει ο νεαρότερος πιστοποιημένος τεχνικός υπολογιστών της Microsoft.

Ο νεαρός Ayan Qureshi, αν και ξεκίνησε μόλις λίγους μήνες πριν το δημοτικό, δεν δίστασε να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις στην Microsft και να πιστοποιηθεί ως επαγγελματικά καταρτισμένος τεχνικός υπολογιστών, καθιστώντας τον άμεσα τον νεαρότερο πιστοποιημένο τεχνικό υπολογιστών.

Tags: 

Αξιοπερίεργες και υγιεινές...συνήθειες.

Υπάρχουν πολλοί άγραφοι κανόνες που πολλές φορές ακολουθούμε, αλλά παρόλ’αυτά έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα!

Μπορεί μερικές απο τις συνήθειες που ακολουθούν, να σας ξενίσουν, μιάς και έρχονται σε αντιπαράθεση με τα όσα έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Κάντε μία δοκιμή και μπορεί και να αλλάξετε γνώμη!

Tags: 

Σελίδες