Μάιος 2017

Έκλεισε τα παιδιά της στο πορτ-μπαγκάζ και πήγε για ψώνια

Για κακοποίηση των δύο μικρών παιδιών της κατηγορείται μία 39χρονη, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία της ...

Ο νάνος πορνοστάρ με τη σπάνια πάθηση που έχει κατακτήσει την Ιαπωνία

Ο Κόχεϊ Νίσι μοιάζει με παιδί, λόγω ύψους, αλλά αποτελεί έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους και δημοφιλείς πορνοστάρ στην Ιαπωνία.

Κτήριο από 1,5 εκ. πλαστικά μπουκάλια αντιστέκεται σε πυρκαγιές και σεισμούς

Τα απλά πλαστικά μπουκάλια αποτελούν κατά πως φαίνεται μια σημαντική λύση, φιλική προς το περιβάλλον. Το καταπληκτικό EcoARK στην Ταϊπέι της Ταϊβάν είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Το κτήριο είναι κατασκευασμένο από 1,5 εκατομμύρια ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και αρκετά ισχυρό ώστε να αντέχει τις δυνάμεις της φύσης, συμπεριλαμβανομένων των πυρκαγιών και των σεισμών! Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Arthur Huang, τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια και είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Μοναδικό παγκοσμίως ορυκτό ανακαλύφθηκε στο Λαύριο!

Ομάδα ερευνητών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών ταυτοποίησε πρόσφατα ένα νέο ορυκτό προερχόμενο από τη Λαυρεωτική, το οποίο υποβλήθηκε για αναγνώριση στη Διεθνή Ορυκτολογική Ένωση (International Mineralogical Association, IMA – Commission on New Minerals, Nomenclature and Classification).

Στις 19 Απριλίου 2017, η IMA αναγνώρισε το νέο ορυκτό. Μάλιστα, μετά από ομόφωνη πρόταση της ερευνητικής ομάδας και την έγκριση από τη Διεθνή Επιτροπή Ονοματολογίας, καθορίστηκε το όνομα του νέου ορυκτού: «Katerinopoulosite», (NH4)2Zn(SO4)2·6H2O.

Φονικό ψάρι τρέφεται με... ανδρικά γεννητικά όργανα!

Ένα εξωτικό ψάρι ονόματι πάκου, που σκοτώνει άνδρες ξεσκίζοντας τα γεννητικά τους όργανα, σκόρπισε τον τρόμο στους κατοίκους του...

Eurovision 2017: Τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση γάμου on air!

Πάνω που όλοι μιλούσαν για έναν βαρετό β' ημιτελικό, η Γιάνα Μπούρτσεσκα, η διαγωνιζόμενη των Σκοπίων, περίμενε υπομονετικά τα αποτελέσματα, όταν ξαφνικά δέχθηκε πρόταση γάμου!

5 φρούτα και λαχανικά με… δηλητήριο!

Και τα πέντε τρόφιμα που ακολουθούν ανήκουν στην κατηγορία των πιο διαδεδομένων φρούτων και λαχανικών, καθώς καταναλώνονται με αρκετή συχνότητα...

Σελίδες