Έκλεισε τα παιδιά της στο πορτ-μπαγκάζ και πήγε για ψώνια

Για κακοποίηση των δύο μικρών παιδιών της κατηγορείται μία 39χρονη, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία της Γιούτα, στις ΗΠΑ, καθώς τα κλείδωσε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της και πήγε να κάνει τα ψώνια της.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, την περασμένη Πέμπτη έλαβαν κλήσεις, στην οποία τους κατήγγειλαν ότι εθεάθη μια γυναίκα να βάζει τα παιδιά της, ηλικίας 2 και 5 ετών, στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματός της, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ρίβερντεϊλ.

"Τα παιδιά έκαναν θόρυβο και κινούνταν έντονα, κάνοντας και το όχημα να κουνιέται. Αρκετοί καλοί Σαμαρείτες το παρατήρησαν και έσπευσαν να τα βοηθήσουν", τόνισε η αστυνομία, επισημαίνοντας ότι καθοδηγούσαν το μεγαλύτερο από τα δύο εγκλωβισμένα παιδιά, να ανοίξει το πορτ-μπαγκάζ χρησιμοποιώντας το κλείθρο έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με μάρτυρες, όταν η μητέρα επέστρεψε στο αυτοκίνητο, υποστήριξε ότι η μπέιμπι σίτερ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να κρατήσει τα παιδιά, το ακύρωσε. Η 39χρονη συνελήφθη ενώ τα παιδάκια παραλήφθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία της πόλης.