Φεβρουάριος 2017

Νεκρός χρωστάει στο Δημόσιο... 1 ευρώ

Ένα τραγελαφικό περιστατικό συνέβη σε Ρεθυμνιώτισσα, η οποία έξι χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, έλαβε σημείωμα από το ΤΣΜΕΔΕ ότι ο μακαρίτης οφείλει 1 ευρώ.

Στο ίδιο κείμενο αναφερόταν ότι σε περίπτωση μη καταβολής του ποσού, θα υπάρξει αναδρομική παρακράτηση σε... 40 δόσεις.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο σύζυγός της έζησε μόλις τρεις ημέρες μέσα στο 2011 και «πρόλαβε» να κάνει οφειλή στο ταμείο του...

Νεαρός Ινδός «ξύπνησε» την ώρα της κηδείας του!

Την ώρα που η οικογένεια του Κουμάρ Μαρεβάντ, συνόδευαν το σώμα του στην νεκρώσιμη ακολουθία, παρατήρησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι νεκροί δεν συνηθίζουν να μετακινούνται ούτε να κάθονται στητοί...

Απίστευτο, υπάρχουν ιπτάμενα φίδια!

Πέντε συγγενικά είδη φιδιών που ζουν στα δέντρα της Νοτιοανατολικής και Νότιας Ασίας, είναι σε θέση να «πετάξουν» πηδώντας από τη φωλιά τους και γλιστρώντας σε κλαδιά από άλλα δέντρα.

Η ανακάλυψη μπορεί μια μέρα να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας για στρατιωτικά αεροσκάφη χωρίς χειριστή, καθώς η τελευταία έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αμύνης της Αμερικής.

«Έσκασε» το στήθος της την ώρα που χτύπαγε τατουάζ

Σοκ έπαθε ο τατουατζής όταν έσκασε το στήθος της πελάτισσας του την ώρα που της χτύπαγε ένα τατουάζ στο χέρι!

Ζωγράφισε καρδιές στο πεζοδρόμιο για την βαλεντίνα του!

Κάθε χρόνο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ερωτική και οι καρδιές όσων έχουν όμορφα συναισθήματα για το έτερο ήμισυ χτυπούν πιο δυνατά, ωθώντας τους παράλληλα σε πρωτότυπες ενέργειες για να εκφράσουν αυτό που νιώθουν.

Κάτοικος του Αγρινίου ζωγράφισε τεράστιες καρδιές στα πεζοδρόμια της πόλης, μαζί με ορισμένες λέξεις αγάπης για την καλή του.

Μια ...καφετζού στο κινητό σας

Ήπιατε τον καφέ σας και δεν έχετε κάποιον να σας διαβάσει το φλιτζάνι; Τώρα μπορείτε να έχετε την προσωπική σας πρόβλεψη στην οθόνη του κινητού σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή (application) στο "έξυπνο" κινητό σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Μόλις ο χρήστης "κατεβάσει" και ανοίξει την εφαρμογή και την συνδέσει με το προφίλ του στο Facebook, λαμβάνει δώρο 30 μονάδες.

Έπειτα διαλέγει μία από τις δέκα καφετζούδες, η οποία ανάλογα με τη πείρα της "χρεώνει" διαφορετικές μονάδες.

Αφαίρεσαν ζωντανή κατσαρίδα μέσα από το κρανίο 42χρονης!

Ένα πρωτοφανές ιατρικό περιστατικό καταγράφηκε στην Ινδία.

Γιατροί βρήκαν μια ζωντανή κατσαρίδα να... κόβει βόλτες μέσα στο κεφάλι μίας 42χρονης γυναίκας που πήγε στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις.

Η κατσαρίδα φαίνεται πως κατάφερε να εισέλθει μέσα στο κρανίο της 42χρονης νοικοκυράς από το ρουθούνι της, την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν μια πλήρως ανεπτυγμένη κατσαρίδα που βρισκόταν ανάμεσα στα δύο μάτια, κοντά στον εγκέφαλο, την οποία κατάφεραν να απομακρύνουν με επιτυχία...

Γιατί ο Ρήγας Κούπα έχει το σπαθί του στο κεφάλι του;

Όσοι από εσάς είστε παρατηρητικοί θα έχετε διαπιστώσει ότι ο Ρήγας Κούπα στην τράπουλα απεικονίζεται μάλλον περίεργα.

Ένα χωριό μέσα σε σπηλιά!

Η ομάδα Miao αριθμεί σήμερα 18 μόλις άτομα (το 2007 ήταν περίπου 100) και ζει σε ένα αυτοσχέδιο χωριό, το Tajing, που έχουν δημιουργήσει στην σπηλιά Guizhou στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο στην επαρχία Guizhou της Κίνας.

Πρόκειται για μοναδική φυλή που ζει σήμερα σε σπηλιά, με τα σπίτια τους να απλώνονται σε μήκος 230 μέτρων.

Οι κάτοικοι έχουν δημιουργήσει μια φυλετική κοινωνία με σχολείο και γήπεδο μπάσκετ, ενώ οι περισσότεροι ασχολούνται με την καλλιέργεια αλλά και με τις περιστασιακές εργασίες που κάνουν στις κοντινές πόλεις.