Νεαρός Ινδός «ξύπνησε» την ώρα της κηδείας του!

Ο 17χρονος νεαρός είχε δεχθεί επίθεση από ένα σκύλο που τον δάγκωσε, πριν από ένα μήνα στο ινδικό χωριό Μαναγκούντι, περίπου 560 χιλιόμετρα νότια της Βομβάης. Ο Κουμάρ ανέβασε ξαφνικά πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί οι γιατροί τον έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης. Μάλιστα, εμφανίστηκαν απαισιόδοξοι στην οικογένειά του όσον αφορά στις πιθανότητες επιβίωσής του εάν έβγαινε από το μηχάνημα.
Η οικογένεια του Κουμάρ, τότε αποφάσισε να μην παρατείνει την ταλαιπωρία του, με αποτέλεσμα να τον βγάλει από το μηχάνημα υποστήριξης και να τον πάρει πίσω στο σπίτι.
'Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο σπίτι όταν οι γιατροί μας είπα πως οι πιθανότητες επιβίωσής του ήταν ζοφερές αν έβγαινε από το μηχάνημα υποστήριξης' δήλωσε ο γαμπρός του Κουμάρ, Σαρανάπα Ναϊκάρ, στους Times of India.
Με την άφιξη στο σπίτι, η οικογένειά του δεν έβλεπε κάποιο σημάδια αναπνοής, κίνησης ή κάποιο άλλο δείγμα ζωής, αναφέρει η Huffington Post India. Κανόνισαν αμέσως τα της κηδείας για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους γιο.
Ωστόσο, στο δρόμο προς την κηδεία, ο Κουμάρ ξύπνησε ξαφνικά, προς μεγάλη κατάπληξη των πενθούντων. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μπήκε στην εντατική.
Οι γονείς του Κουμάρ, δήλωσαν στους Times of India, πως ο '17χρονος σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο στην ηλικία των 9 ετών για να μας βοηθήσει. Δούλευε ως εργάτης σε οικοδομές διότι ο αδερφός του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και εμείς χρειαζόμασταν υποστήριξη για τη θεραπεία του'.
Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό του: 'Υποψιάζομαι πως ο Κουμάρ πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, μια μόλυνση που προκαλείται από το δάγκωμα του σκύλου'.