Μάρτιος 2016

«Survivor» έζησε ένας Κολομβιανός στρατιώτης

Στρατιώτης κατάφερε να επιβιώσει τρεις ολόκληρες εβδομάδες έχοντας χαθεί στην ζούγκλα στην κεντρική Κολομβία, τρώγοντας σπόρους και ωμό κρέας χελώνας αλλά και τραγουδώντας ραπ μελωδίες για να δώσει κουράγιο στον εαυτό του, γνωστοποίησαν σήμερα πηγές από τον στρατό.

Ο λόγος για τον Γιέφερ Ορλάντο Σάντσες Φονσέκα, 26 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε «σώος και αβλαβής» εχθές από μονάδες του στρατού ξηράς στην πολιτεία Μέτα, μεταξύ του Βίστα Χερμόζα και του Πουέρτο Ρίκο.

Tags: 

Δημιουργεί μόνος του τόξο από ξύλο και πέτρες

«Μάθε τέχνη και άστη και αν πεινάσεις πιάστει», λέει το ρητό και αυτός ο νέος το έμαθε καλά. Πάρτε μαθήματα από τον τύπο ο οποίος φτιάχνει μόνος του τόξο από ξύλο, φλοιό δέντρων και μια πέτρα.

Tags: 

Εκδίκηση των πεζών στη Θεσσαλονίκη

Τρόπο εκδίκησης σκέφτηκαν οι Θεσσαλονικείς για τους αδιάφορους κατόχους αυτοκινήτων, οι οποίοι παρκάρουν το αυτοκίνητό τους γνωρίζοντας ότι εμποδίζουν την διέλευση πεζών αλλά και ανθρώπων με αναπηρία.

Μεγάλη ομάδα ανθρώπων συγκεντρώθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης και όποιο αυτοκίνητο έβλεπαν το οποίο είχε σταθμεύσει παράνομα, το «τιμωρούσαν», τυλίγοντας το όλο με μεμβράνη διάφανη και γεμίζοντας το με μπαλόνια και σημειώματα προς τους οδηγούς που έλεγαν: «Την επόμενη φορά σκέψου που θα με ξαναπαρκάρεις».

Tags: 

Νέο σύστημα εφαρμόζει η Βραζιλία στους βουλευτές της

Ιστότοπος ερωτικών γνωριμιών στη Βραζιλία πρότεινε τη Δευτέρα σε βουλευτές της χώρας να αποκτήσουν συνδρομή με έκπτωση ώστε να ξεδίνουν διαδικτυακά και έτσι να πάψουν να χρησιμοποιούν γαλλικά και να διαπληκτίζονται εντός της αίθουσας κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ανησυχούμε για την κατεύθυνση που λαμβάνει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, γι' αυτό προσφέρουμε στους πολιτικούς μια προωθητική συνδρομή. Αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να... ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν... λίμπα στο Κοινοβούλιο».

Tags: 

Καταδίωκαν μια 87χρονη στο Τέξας

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν για περισσότερα από 47 μίλια μια ηλικιωμένη οδηγό.

Τα περιστατικό συνέβη στο νοτιοανατολικό άκρο της πολιτείας του Τέξας, κοντά στο Χιούστον. Η 87χρονη δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και έτσι την καταδίωξαν για αρκετά μίλια πριν καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το όχημά της.

Η 87χρονη αποδείχτηκε πως έπασχε από γεροντική άνοια και είχε ψυχολογικά προβλήματα, Πλάθει ιστορίες καταδίωξης στο μυαλό της και της εφαρμόζει, άλλοτε σαν φυγόδικος και άλλοτε σαν αστυνομικός.

Tags: 

Τα tattoo προστατεύουν την υγεία μας

Τα τατουάζ έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να στολίσουν το σώμα τους με ένα μικρό, διακριτικό σχέδιο ή και να τολμήσουν κάτι πιο περίτεχνο, όπως ένα «μανίκι» ή ένα τατουάζ που καλύπτει όλη την πλάτη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, τα τατουάζ ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να μπορεί να εξοντώνει αποτελεσματικότερα ιούς, βακτήρια και άλλα μικρόβια, προστατεύοντάς μας από κοινές λοιμώξεις.

Tags: 

Μπάρμαν ένα αφρικανικό βουβάλι

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Hlosi Game Lodge στη περιοχή Paterson,στο Ανατολικό Ακρωτήριο της Νοτίου Αφρικής το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το βουβάλι αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το μπαρ του ξενοδοχείου, Hlosi Game Lodge, όπου το συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός ενός επισκέπτη. Η Elzet Ferreira, βρίσκονταν στο μπαρ του ξενοδοχείου με το σύζυγο της και τα παιδιά της, για να γιορτάσουν την 12η επέτειο του γάμου τους, ξαφνικά το ζευγάρι είδε ένα βουβάλι να πέρνα από διπλά τους αδιάφορα.Καμία ζημία δεν προκλήθηκε στο χώρο και το ζώο οδηγήθηκε έξω.

Tags: 

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με αυτήν την αγγελία

Ποιος μπορεί να είχε σκεφτεί στο παρελθόν να δημοσιοποιήσει μια τέτοια αγγελία; Και όμως είναι γεγονός και έχει δημιουργηθεί μεγάλος «ντόρος» γύρω από την συγκεκριμένη αγγελία.

Tags: 

20.000 ευρώ λέει ο Παππάς οτι κόστησε η μελέτη για τις τηλεοπτικές άδειες

Απάντησε έγγραφα σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με το κόστος της μελέτης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Είπε λοιπόν, μεταξύ άλλων, πως η μελέτη ανατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, γιατί δυστυχώς, όπως είπε, δεν υπάρχει φορέας που να μπορεί να έχει προηγούμενη εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα. Κρίθηκε δε σκόπιμο να μην εμπλακούν Έλληνες ερευνητές ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης αμεροληψία της μελέτης.

Νεκρή βρέθηκε κλεισμένη μέσα σε ανελκυστήρα

Αντιμέτωπο με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε συνεργείο που θα επισκεύαζε ασανσέρ σε πολυκατοικία στην κινεζική πόλη Σιάν, έναν μήνα αφού το σταμάτησε για να εκτελέσει εργασίες, βρήκε στον θάλαμο τη σορό 43χρονης.

Tags: 

Σελίδες