Φεβρουάριος 2016

Πέταξε την τύχη του

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο την Τετάρτη, όταν νεαρός έπαιξε ένα δελτίο στοιχήματος με 2,25 ευρώ και κέρδισε 11.290 ευρώ.

Το αδιανόητο της όλης υπόθεσης δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως το βράδυ της Τρίτης ο τυχερός παίκτης, πέταξε το κερδισμένο δελτίο στα σκουπίδια καφετέριας.

Η τύχη του νεαρού δεν σταματά εκεί όμως, αφού ο υπάλληλος του πρακτορείου του Δημήτρη Χωματά στα Καμίνια (Σμυρίλου 17) θυμόταν τον παίκτη και τον ενημέρωσε πως το δελτίο που είχε παίξει κέρδιζε.

Tags: 

Στόχο το ρεκόρ Γκίνες η Καλαμάτα

Την Κυριακή μετατράπηκε σε πίστα χορευτών, η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, στο πλαίσιο τα δεύτερης γενικής πρόβας στην μπατσάτα.

Στις 12 Μαρτίου «ραντεβού» με τον στόχο τους, δίνουν οι Καλαματιανοί, οι οποίοι περισσότεροι από 704 πολίτες θα συγκεντρωθούν και θα χορέψουν μπατσάτα. Έτσι η πόλη διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Υπάρχουν συμμετοχές όχι μόνο από την Καλαμάτα, αλλά και από σχολές χορού της Σπάρτης και των γύρω περιοχών. Όσοι επίσης, επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να απευθυνθούν στο περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Tags: 

Επιστροφή στα «πεσκέσια» ως αμοιβή

Στην Πάτρα ασθενείς, προκειμένου να πληρώσουν τις υπηρεσίες που τους προσφέρει ο ιδιώτης ιατρός, «επιστρατεύουν» διάφορα προϊόντα παραγωγής τους, αντί χρηματικής αμοιβής.

Tags: 

Παιδιά γίνονται οι αγρότες στην Κάτω Αχαΐα

Όσοι αγρότες δεν μετέβησαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν, αποφάσισαν να γυρίσουν στα ξέγνοιαστα χρόνια και να γίνουνε πάλι παιδιά.

Σε γήπεδο του ποδοσφαίρου μετέτρεψαν τη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου οι αγρότες της Κάτω Αχαΐας. Ο δρόμος έκλεισε λίγο μετά της 16:30 το μεσημέρι της Κυριακής, με τους παραγωγούς να «ξυπνάν» μνήμες από τα παιδικά τους χρόνια, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Χωρίστηκαν σε ομάδες και ξεκίνησε ο αγώνας ποδοσφαίρου με τους αγρότες να καταφέρνουν διάφορα «κόλπα» στην μπάλα παρόλο την φυσική τους κατάσταση και τον μη επαγγελματισμό τους.

Tags: 

Βολτάρει ο ελέφαντας στους δρόμους της Ινδίας

Πανικό έσπειρε ένας ελέφαντας, ο οποίος δεν ήταν εξημερωμένος και κυκλοφορούσε για τουλάχιστον 5 ώρες ελεύθερος, προκαλώντας τρόμο και καταστροφές σε περισσότερα από 100 σπίτια, καταστήματα και άλλα κτίρια που βρήκε στο δρόμο του σε μια πόλη στην ανατολική Ινδία.

Tags: 

Πελάτης σε σικ εστιατόριο…μια θαλάσσια ελεφαντίνα

Μια μικρή θαλάσσια ελεφαντίνα πείνασε όπως φάνηκε και τρύπωσε σε ένα σικ εστιατόριο σε παραλία κοντά στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ και πρόλαβε να πάρει έναν υπνάκο σε τραπέζι δίπλα στο παράθυρο.

Το θηλυκό βρέφος του θαλάσσιου ελέφαντα βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής από το συνεργείο καθαρισμού του εστιατορίου «The Marine Room», στην παραλία Λα Τζόγια του Σαν Ντιέγκο.

Tags: 

Η γυναίκα μου ήταν άπιστη

Αυτό τον τίτλο επέλεξε ένας 35χρονος Ιταλός να δώσει στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος, το τύπωσε και το έκανε δώρο στη γυναίκα του για να καταλάβει και εκείνη πως τόσο καιρό δεν κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου.»

Ο σύζυγος από καιρό είχε αμφιβολίες για την «πίστη» της συζύγου του και μετά από εξακριβώσεις που έκανε ο ίδιος, βεβαιώθηκε. Αποφάσισε λοιπόν να συγκρατήσει τα νεύρα του και το «θιγμένο» εγωισμό του και να την πληγώσει πολύ περισσότερο.

Tags: 

«Δολοφόνος» με μπιντέ

Ασυνήθιστη έκβαση είχε ένας συνηθισμένος παιδικός καβγάς για παιχνίδι μπάλας σε περιοχή έξω από την ιταλική Νάπολη, όταν στην παιδική διαμάχη μπλέχτηκαν οι μπαμπάδες και τα... είδη μπάνιου.

Μετά από ένα παιδικό καβγά, όταν τα παιδιά επέστρεψαν σπίτια τους και ανέφεραν στους γονείς τους ότι είχε συμβεί, ο ένας μπαμπάς εξοργισμένος οδηγήθηκε στο σπίτι του άλλου παιδιού να ζητήσει το λόγο.

Tags: