Η γυναίκα μου ήταν άπιστη

Αυτό τον τίτλο επέλεξε ένας 35χρονος Ιταλός να δώσει στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος, το τύπωσε και το έκανε δώρο στη γυναίκα του για να καταλάβει και εκείνη πως τόσο καιρό δεν κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου.»

Ο σύζυγος από καιρό είχε αμφιβολίες για την «πίστη» της συζύγου του και μετά από εξακριβώσεις που έκανε ο ίδιος, βεβαιώθηκε. Αποφάσισε λοιπόν να συγκρατήσει τα νεύρα του και το «θιγμένο» εγωισμό του και να την πληγώσει πολύ περισσότερο.

Σκέφτηκε να γράψει ο ίδιος ένα βιβλίο, το οποίο να περιγράφει όλη την κοινή ζωή τους, τα ευτυχισμένα χρόνια, αλλά και όλες τις υποψίες που είχε για τις απιστίες της. Αφού ολοκλήρωσε το βιβλίο του, με «πιπεράτες» λεπτομέρειες, φωτογράφισε τον εαυτό του με «κέρατα» στο κεφάλι και έβαλε την φωτογραφία εξώφυλλο βιβλίου.

Ο 35χρονος έκανε υπομονή και στην επέτειο τους, κανόνισε ένα πολύ ρομαντικό δείπνο και έκανε δώρο στην «αγαπημένη» του γυναίκα το βιβλίο τους, απειλώντας την πως αν δεν υπογράψει το διαζύγιο, χωρίς να απαιτεί μερίδιο από τα περιουσιακά τους στοιχεία, θα δημοσιοποιήσει το βιβλίο και θα το αναγνώσουν όλοι.

Tags: