Ιανουάριος 2015

49χρονη Βρετανίδα έβαλε τον εαυτό της προς πώληση στο Ebay.

Μία 49χρονη γυναίκα απο τη Βρετανία, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να βρει άντρα και βρήκε μάλιστα τον καλύτερο τρόπο για να το κάνει, βάζοντας τον εαυτό της προς...πώληση στο Ebay.

Ο λόγος για την Lois Curtis, μητέρα δύο παιδιών και...ελεύθερη κι ωραία. Η 49χρονη Lois ανέρτησε μία αγγελία , όπου ζητά άντρα αλλά όχι όποιον κι όποιον. Ζητάει έναν σκληροτράχηλο και κούκλο...Έλληνα, με σοβαρές προθέσεις και πάνω απο όλα έτοιμο για σχέση.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα.

Ο χρόνος, όπως όλοι γνωρίζουμε, αφήνει τα ανεξίτηλα σημάδια του πάνω στο πρόσωπο και στο κορμί μας. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να ισχύει για την παρακάτω κυρία, η οποία θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, μόλις μάθετε πόσο χρονών είναι.

Μπορεί να μοιάζει με έφηβη, όμως η Νοτιοκορεάτισσα Jung Da Yeon είναι μία εντυπωσιακή νοικοκυρά 46 ετών και μάλιστα μητέρα δύο παιδιών.

Έγινε πολύ γνωστή στη χώρα της, διότι κατάφερε να αλλάξει και να μεταμορφώσει ριζικά το κορμί της, χάνοντας 20 ολόκληρα κιλά, μόνο με σωστή διατροφή και έντονη γυμναστική άσκηση.

Tags: 

Ζευγάρι με διαφορά ηλικίας...50 χρόνων.

Μπορεί το διάσημο ρητό να υποστηρίζει πως ο έρωτας δεν υπολογίζει ηλικίες και χρόνια, κάποιο όμως πολλές φορές το παρακάνουν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ένα ζευγάρι απο την Ουαλία, οι οποίοι αψήφισαν τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτα τους, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια και τα αδιάκριτα βλέματα.

Tags: 

Έβαλε κρυφές κάμερες και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας 45χρονος άντρας απο το Σικάγο, με τα όσα ανακάλυψε αφότου τοποθέτησε κάμερες ασφαλείας σε πολλά σημεία του σπιτιού του.

Για πολύ καιρό, τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του, άκουγαν περίεργους θορύβους μέσα στο σπίτι, κυρίως τις βραδινές ώρες. Κάποια στιγμή όμως, η κατάσταση άρχισε να γίνεται χειρότερη και έτσι ο σύζυγος αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, για να δει επιτέλους τί γίνεται. Αυτό που ανακάλυψε, τον άφησε άναυδο.

Tags: 

Tούμπες για πολύ γέλιο!

Όλοι έχουμε πετύχει κατά καιρούς γνωστούς celebrities να τρώνε γερές «σούπες» την ώρα που όλα τα φλας και όλες οι κάμερες είναι στραμένες πάνω τους, προς τέρψην των δικών μας ματιών, που «πεθαίνουν» για τέτοιες φάσεις.

Το ωραίο της υπόθεσης φυσικά είναι πως υπάρχει ποικιλία στα άτομα που θα αρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς αποτελείται απο άτυχες στιγμές εγχώριων γνωστών ανθρώπων, απο το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, της πολιτικής, της μόδας και όχι μόνο!

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί τις 50 καλύτερες τούμπες ελλήνων και ελληνίδων προσωπικοτήτων:

Tags: 

Νεκρή «αναστήθηκε» μετά απο 11 ώρες.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση μίας ηλιωμένης γυναίκας απο την Πολωνία, η οποία, ενω είχε ανακηρυχθεί νεκρή, ξύπνησε μετά απο 11 ώρες, μέσα σε ένα θάλαμο νεκροτομείου.

Οι υπάλληλοι του νεκροτομείου ανατρίχιασαν και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, μόλις αντίκρυσαν την μαύρη σακούλα να κουνιέται. Η 91χρονη Γιανίνα Κολκίεβιτς, από το Οστρόφ Λουμπέλσκι της ανατολικής Πολωνίας, «ξύπνησε» μετά απο 11 ώρες, αφότου είχε ανακηρυχθεί νεκρή απο μία γιατρό.

Tags: 

Κοπέλα προσποιήθηκε τη νεκρή για να αποφύγει ραντεβού.

Σε όλους έχει τύχει να βγούμε ραντεβού και αυτό να μην πάει και πολύ. Ή να πάει καλά αλλά να συνειδητοποιήσουμε στο τέλος πως δεν μας αρέσει τελικά το πρόσωπο με το οποίο βγήκαμε και γι’αυτό επιθυμούμε να διακόψουμε επαφές.

Tags: 

Live sex σε συναυλία των Dead Kennedys.

Το γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως έχει κάνει η επίμαχη φωτογραφία με το ζευγάρι, το οποίο, αψηφώντας τους πάντες και τα πάντα, άρχισαν να επιδίδονται σε ακραίες σεξουαλικές πράξεις, κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Dead Kennedys. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως όλα έγιναν πάνω στη σκηνή, ακριβώς δίπλα απο το συγκρότημα!

Tags: 

Το πιο χαζό στοίχημα του κόσμου!

Κάποιο-προφανώς-σημαντικό στοίχημα θέλησε να κερδίσει ένας νεαρός άντρας απο το Μπακάου της Ρουμανίας, βάζοντας έτσι όμως τη ζωή του σε εξαιρετικό κίνδυνο.

Ο νεαρός βρισκόταν με μαγαζί με τους φίλους του όταν κάποια στιγμή, κάποιος απο την παρέα είχε τη φαεινή ιδεά να βάλουν ένα στοίχημα. Όποιος κατάφερνε να καταπιεί ένα πιρούνι, θα έβγαινε και νικητής.

Και αυτό ακριβώς αποφάσισε να κάνει και ο φίλος μας, ο οποίος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ, δεν πολυκαταλάβαινε τί έκανε και κατάπιε εντέλει το πιρούνι.

Tags: 

Κοιμόταν και με τη μάνα και με την κόρη.

Το απίστευτο οικογενειακό της δράμα θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο η 26χρονη Kylie απο το Σένφιλντ, η οποία ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη, καθώς δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις πως ο σύζυγος σου απατά και μάλιστα με την μητέρα σου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κylie γνώρισε τον σύζυγο της, Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως δήλωσε και η ίδια. Μετά απο ένα χρόνο σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού δεν άργησε καθόλου να έρθει.

Tags: 

Σελίδες