Κοιμόταν και με τη μάνα και με την κόρη.

Το απίστευτο οικογενειακό της δράμα θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο η 26χρονη Kylie απο το Σένφιλντ, η οποία ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη, καθώς δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις πως ο σύζυγος σου απατά και μάλιστα με την μητέρα σου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κylie γνώρισε τον σύζυγο της, Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως δήλωσε και η ίδια. Μετά απο ένα χρόνο σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού δεν άργησε καθόλου να έρθει.

Τότε όμως ήταν που ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Ο άντρας της άρχισε να πίνει και να είναι ιδιαίτερα νευρικός. Τότε ήταν που η μητέρα της Kylie προσφέρθηκε να πάει να μείνει μαζί τους για λίγο καιρό, για να την βοηθάει με το μωρό αλλά και να προσπαθήσει να εξομαλύνει λίγο την κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Όπως αποδείχτηκε όμως, η πεθερά και ο γαμπρός ανέπτυξαν γρήγορα μία πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, δίχως η κόρη να αντιληφθεί το παραμικρό. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, πεθερά και γαμπρός είχαν ένα παθιασμένο, κρυφό ειδύλλιο, πίσω απο την πλάτη της Kylie.

Μερικά πρόστυχα μηνύματα στο κινητό του άντρα της, με αποστολέα φυσικά την μητέρα της, έγιναν η αφορμή για να βγουν όλα στη φόρα. Εκείνοι φυσικά δεν αρνήθηκαν τίποτα και έτσι η Kylie ζήτησε διαζύγιο και έκοψε κάθε επαφή με τη μητέρα της.

Tags: