Αύγουστος 2014

Έμειναν χωρίς νερό λόγω...Ice Bucket Challenge!

Χωρίς νερό έμειναν οι κάτοικοι ενός νησιού κοντά στις ακτές της Σκωτίας,εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης νερού που έγινε στα πλαίσια της φιλανθρωπικής κίνησης με όνομα Ice Bucket Challenge.

Το κεντρικό σύστημα ύδρευσης έκλεισε αυτόματα και οι υπεύθυνοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Tags: 

Χωρίς τέλος η μάχη με τον Έμπολα

Προβληματισμένοι αναφορικά με τον «Οδικό χάρτη» που ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφορικά με τον ιό Εμπολα, εμφανίζονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Διορισμοί με ανταλλάγματα!!!

Ζήλεψε το βίο και την πολιτεία του γνωστού πλέον σε όλους μας Ζαχόπουλου μεγάλο στέλεχος του υπουργείου μεταφορών,καθώς άρχισε να διορίζει καλλίγραμες κοπέλες στο υπουργείο με ανταλλάγματα σέξυ πριβέ βραδιές με τον ίδιο και με τους φίλους του...
Ο 48χρονος έγινε αντιληπτός όμως απο άλλους συναδέλφους του οι οποίοι κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του στα θεσμοθετημένα όργανα και συνελήφθη στα πράσα με 25χρονη αστυνομικό που τάχα ήθελε διορισμό στο υπουργείο.

Tags: 

Τους πλήρωσε με σαπούνια.

Η εφορία πολλές φορές απο υπερβάλλοντα ζήλο πέφτει σε τρομακτικές γκάφες σε όλη την επικράτεια.
Όταν ο ιδιοκτήτης βιοτεχνίας σαπουνιών δήλωσε ανικανότητα να πληρώσει λόγω έλλειψης ρευστού,οι ιθύνοντες της εφορίας στην Θήβα δέχτηκαν να πληρωθούν σε είδος.
Έτσι κατέφτασαν δυο μεγάλα φορτηγά γεμάτα σαπούνια και ξεφόρτωσαν τα προιόντα στην είσοδο της εφορίας δημιουργώντας τραγελαφικές καταστάσεις.
Ο δειυθυντής της εφορίας το φυσάει και δεν κρυώνει καθώς δεν ξέρει τι να κάνει τα 150.000 σαπούνια που αποκόμισε απο την ρύθμιση με τον βοιτέχνη...

Tags: 

Τον βρήκε στο Facebook…

Ο άντρας της 38χρονης Maria Molde απο τη Νορβηγία ήταν αγνοούμενος τα τελευταία 4 χρόνια.
Είχε χαθεί στην παγωμένη θάλασσα όταν το ψαράδικο καίκι βούλιαξε αύτανδρο μετά απο ξαφνική θύελλα.
Η 38χρονη δεν έχασε το κουράγιο της και συνέχιζε να ψάχνει όλα αυτά τα χρόνια για το χαμένο σύζηγό της.
Η τύχη της χαμογέλασε όταν στη σελίδα ενός χρήστη του Facebook αναρτήθηκε μια φωτογραφία του άνδρα της να διασκεδάζει μαζί με παρέα.
Δεν έχασε καιρό και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία οπού και τον βρήκαν μετά απο δυο ημέρες ξαναπαντρεμένο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας!!!

Tags: 

Σε απόγνωση οι παραγωγοί του ελληνικού The Voice!!!

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί του εν λόγω talent show μιας και το επίπεδο των φετινών συμμετεχόντων είναι αρκετά χαμηλό.
Σε κουτσομπολίστικους κύκλους υπάρχει η πεποίθηση πως θα χτυπήσουν τα τηλέφωνα αρκετών συμμετεχόντων που κόπηκαν απο το περσυνό επιτυχημένο talent show.
Ακόμη και στην Κύπρο κάνουν σαφάρι οι ιθύνοντες προκειμένου να βρούν τα πρόσωπα τα οποία θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών...

Tags: 

Περνά περνά η μέλισσα...

Ενα ιδιότυπο μελίσσι είχε στήσει στην βεράντα του ο Μιχάλης Δ. Απο τη σητεία της Κρήτης.
Είχε μετατρέψει την 25 τετραγωνικών βεράντα του τοποθετώντας 6 μελίσσια απο τα οποία η παραγωγή μελιού ανερχόταν σε 250 βαζάκια του κιλού το εξάμηνο.
Είχε στηθεί μέχρι και website για την πώληση χωρίς όμως να φαίνεται πουθενά στα χαρτιά.
Άνδρες του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν όμως την παράνομη επιχείρηση οπότε ο 38χρονος συνελήφθει και αντιμετωπίζει πρόστιμα που ανέρχονται στα 25.000 ευρώ!!!

Tags: 

Νεογέννητο στα αζήτητα.

Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε νωρίς το πρωϊ παρατημένο έξω απο το Χαμόγελο του παιδιου.

Κάποιο περαστικοί δηλώνουν πως πρόλαβαν και είδαν τη γυναίκα που πιθανολογείται να είναι η μητέρα του βρέφους την ώρα που άφηνε έξω απο το εν λόγω κτίριο.

Το μωρό χαίρει άκρας υγείας παρά την ταλαιπωρεία που τράβηξε και οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει με σκοπό να εντοπιστεί η οικογένεια του,

Tags: 

Ο περίεργος θάνατος του Ιωάννη Μεταξά

Ο Ιωάννης Μεταξάς γεννήθηκε στην Ιθάκη στις 12 Απριλίου του 1871.Τελείωσε το δημοτικό σχολείο Άργους όπου έλαβε βραβείο επιμέλειας και χρηστοήθειας, έπειτα φοιτά στο Γυμνάσιο Αργοστολίου και αριστεύει σε όλες τις τάξεις! Το 1886 εισέρχεται στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Εξέρχεται της Σχολής το 1890, με βαθμό αποφοιτήσεως 19,9 και ονομάζεται ανθυπολοχαγός του Μηχανικού. Συμμετέχει στον ατυχή πόλεμο του 1897, ενώ τον Απρίλιο του ιδίου έτους συναντά για πρώτη φορά τον Διάδοχο και μετέπειτα Στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο. Την ίδια χρονιά, ο Ι.

Tags: 

Σελίδες