Ιούλιος 2014

Μετέτρεψε ένα αεροπλάνο Boeing 727 σε σπίτι

Ο Bruce Campbell αγόρασε ένα παλιό αεροπλάνο Boeing 727 που είχε αποσυρθεί και το μετέτρεψε σε ένα ασυνήθιστο σπίτι. Βρίσκεται μέσα σε δάσος στο Πόρτλαντ στην πολιτεία του Όρεγκον.
Ο Campbell ζει στο αεροπλάνο 6 μήνες το χρόνο ενώ περνά τον υπόλοιπο χρόνο του στην Ιαπωνία όπου επίσης προσπαθεί να αγοράσει ένα επίσης παλιό αεροπλάνο για το μετατρέψει και αυτό σε σπίτι.

Tags: 

Ο πλούτος της γλώσσας μας

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.
(Bιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια.
(Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και... στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια απότη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.

Tags: 

Μύκονος

Η Μύκονος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού. Η Μύκονος είχε πληθυσμό 10.134 άτομα στην απογραφή του 2011. Η έκταση του νησιού είναι 86,125 τ.χλμ., ενώ έχει μήκος ακτών 89 χιλιόμετρα. Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί. Σήμερα η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη.

Tags: 

Ηλικιωμένη πυροβόλησε άνδρα γιατί δεν την φιλούσε!

H Ελεν Στόντινγκερ 92 χρόνων ήθελε απλά ένα φιλί, αλλά μετά την άρνηση του 53χρόνουν γείτονά της, η ηλικιωμένη γυναίκα από την Φλοριντα τον στόχευσε με ένα ημι-αυτόματο πιστόλι στο σπίτι του και πυροβόλησε 4 φορές.

«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» δήλωσε ο γείτονάς της Ντουάιτ Μπέτνερ.

Η Στόντινγκερ παρέμεινε στην φυλακή την Τρίτη, μια μέρα μετά αφότου συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση με θανάσιμο όπλο και πυροβολισμό σε κατοικία. Η επόμενη δικάσιμός της έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.

Tags: 

Μεγανήσι

Το Μεγανήσι είναι νησί μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας. Είναι το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Πριγκηπονήσων Λευκάδας, γι'αυτό και ονομάζεται έτσι. Έχει έκταση 22,356 τ. χλμ. και πληθυσμό 1.090 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Το Μεγανήσι ανήκει επίσης στο ευρύτερο σύμπλεγμα των Τηλεβοΐδων νήσων.
Το Μεγανήσι αποτελεί δήμο του νομού Λευκάδας, με πληθυσμό 1.092 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Στο νησί υπάρχουν 3 χωριά, το Κατωμέρι (έδρα του δήμου), το Βαθύ και το Σπαρτοχώρι. Στο δήμο Μεγανησίου ανήκει και η γνωστή νησίδα Σκορπιός.

Tags: 

Μεθυσμένος ιερέας, πάτησε πιστή

Ένας ιερέας στην Πολωνία κινδυνεύει με πολλά χρόνια φυλάκιση, αφού πάτησε με το αυτοκίνητό του μία γυναίκα, καθώς γυρνούσε στο σπίτι του.
Ο 66χρονος ιερέας βρέθηκε μετά από έλεγχο να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ακόμα και δώδεκα ετών.
Η 41χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να τονίζουν πως θα αναρρώσει πλήρως σε λίγο χρονικό διάστημα.

Tags: 

Ο πεθαμένος τρόμαξε τον κλέφτη

Ένας κλέφτης που εισέβαλε σε σπίτι στη Νέα Ζηλανδία πανικοβλήθηκε όταν έπεσε πάνω σε έναν απαγχονισμένο και έφυγε αμέσως.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Χάμιλτον. Ο 21χρονος αντίκρισε τον κρεμασμένο και έβαλε τις φωνές από τον φόβο του, τρομάζοντας και τους γείτονες.
Μάλιστα, τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία Ο νεαρός κάλεσε την Άμεσο Δράση και ενημέρωσε τους αστυνομικούς για τον νεκρό. Οι αστυνομικοί δεν θα απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον του 21χρονου . Όσο για τον απαγχονισμένο, αποδείχτηκε πως είχε αυτοκτονήσει

Tags: 

“Η Αλεξάνδρα Βαρσάμη και οι ¨ Τhe Funmpire Combo¨ διασκευάζουν Amy Winehouse ”

Την Αλεξάνδρα Βαρσάμη τη γνωρίσαμε μέσα απο το μουσικό show ¨Τhe Voice¨ όπου και έκανε την πρώτη της εμφάνιση.Έπειτα από αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας,ταξίδεψε για να συναντήσει τη πιό funk μπάντα της Πάτρας,τους ¨The Funmpire Combo¨,και μαζί διασκευάσαν το Stronger Τhan Me της Amy Winehouse και του Salaam Remi.

https://www.facebook.com/alexandra.varsami?fref=ts

Tags: 

Σέριφος

Η Σέριφος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους που ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα (ή Σέριφος), η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 200 μ. Επίνειο είναι το Λιβάδι, ενώ άλλοι μεγάλοι οικισμοί είναι ο Κουταλάς, το Μεγάλο Λιβάδι και ο Κένταρχος. Η επιφάνειά της Σερίφου εκτιμάται στα 75,207 τ.χλμ. ενώ έχει μήκος ακτών 83 χιλιόμετρα. Στην απογραφή του 2011 είχε πληθυσμό 1.420 άτομα. Το νησί άκμασε στα τέλη του 19ου - αρχές του 20ου αιώνα, όταν εγκαταστάθηκαν μεταλλευτικές εταιρίες που εκμεταλλεύονταν το πλούσιο υπέδαφός του.

Tags: 

Νεκρή σηκώθηκε για να φάει

Φαίνεται πως πεινούσε πολύ για να σηκωθεί από το φέρετρό της και να κατευθυνθεί στην κουζίνα. Ο λόγος για μια ηλικιωμένη γυναίκα που οι συγγενείς της την είχαν για νεκρή, όμως, αυτή… αναστήθηκε.
Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Οι συγγενείς της τονίζουν πως η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματα τους για αρκετές ώρες και πως δεν ένιωθαν την αναπνοή της.
Ωστόσο, η 95χρονή σηκώθηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και κατευθύνθηκε στην κουζίνα. «Κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα. Οπότε πήγα στην κουζίνα για να μαγειρέψω», είπε αργότερα η ίδια.

Tags: 

Σελίδες