Δεκέμβριος 2016

Έρευνα για το χασμουρητό έδειξε κάτι απίστευτο!

Το χασμουρητό είναι μια απλή καθημερινή δραστηριότητα που την έχουμε συνδυάσει με την νύστα. Γιατί όμως το κάνουμε; Επειδή έχουμε κουραστεί και νυστάζουμε; Επειδή ίσως να βαριόμαστε; Ή συμβαίνει κάτι άλλο εκείνη που δεν γνωρίζουμε;

Αρκετές είναι οι έρευνες που έχουν κάπως περίεργα αποτελέσματα και μέσα σε αυτές είναι σίγουρα και αυτή που θα δεις στην συνέχεια.

Οι επιστήμονες λοιπόν, αποφάσισαν να αναλύσουν λίγο περισσότερο την συγκεκριμένη δραστηριότητα, ώστε να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στον άνθρωπο όταν χασμουριέται και κατά πόσο μπορεί να είναι καλό.

Βιολί από μαύρη πέτρα!

Το Blackbird, επίσης γνωστό ως Black Stone, είναι το μοναδικό βιολί στον κόσμο κατασκευασμένο από πέτρα που παίζει μουσική. Δημιουργήθηκε από τον Σουηδό καλλιτέχνη Lars Widenfalk και οφείλει την ονομασία του στο μαύρο χρώμα του, που θυμίζει κοτσύφια.

Η πέτρα είναι ένα είδος μάγματος που στερεοποιήθηκε 1,6 δισεκατομμύρια χρόνια πριν στο εσωτερικό της γης και ένα μέρος προήλθε από την ταφόπλακα του παππού του δημιουργού.

Το υπόλοιπο κατασκευάστηκε από πορφυρίτη και η ταστιέρα από έβενο.

Χιόνι στη Σαχάρα μετά από 37 χρόνια!

Λευκά Χριστούγεννα για πρώτη φορά στη Σαχάρα μετά από 37 χρόνια.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Αλγερία μετά από μια έντονη χιονόπτωση, στην πόλη Ain Sefra ενώ κάτι παρόμοιο είχε συμβεί εκεί τον Φεβρουάριο του 1979.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον ερασιτέχνη φωτογράφο Karim Bouchetata με τους χωρικούς να κοιτούν έκπληκτοι το χιονισμένο τοπίο.

Το χιόνι κάλυψε τους αμμόλοφους της ερήμου και έμεινε για μία ημέρα στην πόλη, η οποία είναι περίπου 1.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και περιβάλλεται από τα όρη του Άτλαντα.

Η Σοφία Βεργκάρα δέχτηκε μήνυση από τα κατεψυγμένα έμβρυά της!

Πληροφορίες θέλουν τη 44χρονη σταρ να έχει δεχτεί μήνυση από τα ίδια τα έμβρυα, τα οποία, παρεμπιπτόντως είναι θηλυκά και έχουν και ονόματα: Έμα και Ιζαμπέλα!!!

Το πορτοκαλί κρασί θα είναι το ποτό του 2017!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για κόκκινο, λευκό και ροζέ κρασί, ωστόσο το… πορτοκαλί κρασί θα είναι όπως φαίνεται το ποτό του 2017. Πρόκειται για ένα συνδυασμό από το γευστικό πλούτο που προσφέρει το κόκκινο κρασί και από την φρεσκάδα που δίνει το λευκό. Το πορτοκαλί κρασί παίρνει το όνομά του καθαρά από το χρώμα του, αφού δεν περιέχει εσπεριδοειδή.

Μεθυσμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!

Ο κύριος της φωτογραφίας, σκέφτηκε να συνδυάσει τη μπυροποσία με τα Χριστούγεννα!

Και δημιολυργησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βλέπετε!

Σελίδες