Νοέμβριος 2016

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα μας, με τις αρμόδιες Αρχές και τους φορείς σε κάθε δήμο να λειτουργούν θαρρείς και βρισκόμαστε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Αφρικής.

Στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Επ. Μαρούλη, εργολάβος ανέλαβε την ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος.

Το συνεργείο ξεκίνησε τις εργασίες, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει, διότι ο δήμος δεν είχε ειδοποιήσει τους κατοίκους για την εκτέλεση του έργου, ούτε είχε μετακινήσει τους κάδους απορριμμάτων.

Τρελές ποινές δικαστηρίου

Τι ποινή θα μπορούσε να επιβάλει ένας δικαστής σε γυναίκα που αναστάτωνε τη γειτονιά όταν είχε οργασμό; Σε κάποιους που οργάνωσαν φιλανθρωπικό έρανο για να τσεπώσουν τα λεφτά; Δείτε τις πιο τρελές ποινές που έχουν επιβληθεί ποτέ!

Μπορεί το νομικό σύστημα της Βρετανίας να έχει τις ρίζες του αρκετά πίσω στο χρόνο ωστόσο οι δικαστές φαίνεται πως δράττουν την ευκαιρία όποτε μπορούν να αποφαίνονται δημιουργικά.

Πρωτεύουσα της Ελλάδας η Θεσσαλονίκη!

Τη μεταφορά της πρωτεύουσας της Ελλάδας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη

με αφορμή τα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη ζητά με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης ζητά τη μεταφορά της πρωτεύουσας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σηματοδοτήσει, όπως αναφέρει, την αναγέννηση και την επαναδημιουργία της χώρας, με χρονικό ορίζοντα το 2021 και τη συμπλήρωση 200 ετών ελεύθερου ελληνικού κράτους.

Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του επικεφαλής και ιδρυτή του!

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Τwitter έκλεισε προσωρινά χθες Τρίτη τον λογαριασμό του επικεφαλής και ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ εξαιτίας ενός «εσωτερικού λάθους».

Για περίπου 15 λεπτά όσοι προσπαθούσαν να δουν τα tweets του Ντόρσεϊ, το όνομα χρήστη του οποίου είναι @jack, λάμβαναν ένα μήνυμα που έλεγε ότι ο λογαριασμός έχει κλείσει.

Ο ίδιος ο Ντόρσεϊ ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter, το οποίο ανήρτησε αφού αποκαταστάθηκε ο λογαριασμός του, ότι επρόκειτο για ένα «εσωτερικό λάθος», χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Πως θα ήταν ο κόσμος, αν είχαμε όλοι το ίδιο ζώδιο

Αν λοιπόν είχαμε όλοι το ίδιο ζώδιο, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα; Η ζωή στον πλανήτη θα ήταν συναρπαστική, βαρετή ή μήπως εφιαλτική;
Μάθετε τώρα την αλήθεια!
 

Σπόροι σταφυλιών 5.000 ετών βρέθηκαν στη Σμύρνη!

Σπόρους σταφυλιών ηλικίας 5.000 ετών έφεραν στο φως αρχαιολογικές έρευνες που διεξήχθησαν στη Σμύρνη.

Οι έρευνες έγιναν σε ένα ανάχωμα ηλικίας 8.500 ετών, στην περιοχή Γιασίτεπε, στον Μπουρνόβα, πολύ κοντά στη Γιεσίλοβα, που βρίσκεται στη Σμύρνη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις πρόκειται για σπόρους του σταφυλιού Μπουρνόβα Μουσκάτ. Τα ευρήματα είναι σε καμένη μορφή και εντοπίσθηκαν στους πυθμένες κεραμικών.

13.000 κέρματα για ένα… δάπεδο!

Πόσα χρόνια πρέπει κάποιος να μαζεύει νομίσματα για να αλλάξει το πάτωμα στο σπίτι του; Η Tonya Tooners από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ απαντά “πολλά”.

Η ίδια χρησιμοποίησε πάνω από 13.000 νομίσματα για να διαμορφώσει ένα υπέροχο δάπεδο στο σπίτι της, και όπως μπορείτε να δείτε, αξίζει κάθε… δεκάρα!

Το έργο τής πήρε λίγους μήνες για να ολοκληρωθεί και συχνά, όπως λέει η ίδια, έφτασε σε αδιέξοδο, διότι ένα από τα σκυλιά της πήγαινε και ξεκολλούσε τα νομίσματα.

Η μεγαλύτερη πουτίγκα στον κόσμο θα παρασκευαστεί στην «Παυσιλυπούπολη» Καρδίτσας!

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη πουτίγκα στον κόσμο με 100 μέτρα μήκος και συνολικά 5.000 μερίδες, με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου, του δήμου αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της «Παυσιλυπούπολης» στην Καρδίτσα στις 8 Δεκεμβρίου, με στόχο την ανάδειξη του τοπικού γλυκού με πρώτες ύλες από τον Νομό Καρδίτσας.

Στη διαδικασία παρασκευής του γλυκού θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 ζαχαροπλάστες!

Μετεωρίτης στο κέντρο του Συντάγματος!

Όχι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!

Αυτό το πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν για να κάνουν διαφήμιση για τις ασφάλειες, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας την Παρασκευή 11.11.2016, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι Simpsons είχαν προβλέψει προεδρία Τραμπ πριν από... 16 χρόνια!

Μπορεί ολόκληρος ο πλανήτης να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, οι Simpsons όμως το είχαν προβλέψει πριν από... 16 χρόνια.

Στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε 19 Μαρτίου το 2000, η Lisa λέει «έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ».

«Ήταν μια προειδοποίηση στην Αμερική. Έμοιαζε να είναι η τελευταία λογική στάση πριν πιάσουν πάτο. Ήταν σύμφωνο αποτέλεσμα με το όραμα μιας Αμερικής που οδηγούνταν στην τρέλα»» τόνισε o Dan Greaney ένας από τους συγγραφείς των Simpsons.

Σελίδες