Οκτώβριος 2016

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό σε δύο περιοχές της Ελλάδας

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης αναφορικά με τον χθεσινό σεισμό στην Ιταλία, σημειώνοντας πως δεν σχετίζεται με την Ελλάδα ενώ τόνισε πως οι σεισμολόγοι 'βλέπουν' έναν μεγάλο σεισμό σε δύο περιοχές της Ελλάδας σε βάθος χρόνου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, δήλωσε πως η σεισμική ακολουθία στην Ιταλία ολοκληρώθηκε. 'Ήταν ένα μεγάλο ρήγμα που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και έσπασε σε 3 κομμάτια'.

Την ίδια στιγμή, ήταν κατηγορηματικός πως το ρήγμα της Ιταλίας δεν σχετίζεται με την Ελλάδα.

4χρονο κοριτσάκι μιλά εφτά γλώσσες!

Με την πρώτη ματιά, η Bella Devyatkina από τη Μόσχα είναι ένα τυπικό παιδάκι της ηλικίας του που παίζει και γελάει αλλά μόλις κάποιος της κάνει μια ερώτηση στα ρωσικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, κινέζικα ή αραβικά θα του απαντήσει με άνεση στην ίδια γλώσσα!

Η ίδια έγινε πρωτοσέλιδο στη Ρωσία πριν από λίγες μέρες, όταν εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου ταλέντων, όπου μίλησε επτά διαφορετικές γλώσσες εντυπωσιάζοντας κριτές και τηλεθεατές.

Παραλία στις Μαλδίβες… φωσφορίζει τη νύχτα!

Μια υπέροχη παραλία με λευκή άμμο υπάρχει στο νησί Vaadhoo, και πιο συγκεκριμένα στην ατόλη Raa, στις Μαλδίβες. Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ; Την ημέρα οι επισκέπτες απολαμβάνουν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά και λιάζονται πάνω στην καυτή λευκή άμμο αλλά το βράδυ το σκηνικό μεταμορφώνεται και τα νερά, η παραλία, η άμμος φωσφορίζουν!

Η πρώτη χώρα που απαγορεύει εντελώς το κάπνισμα

Ο πρωθυπουργός του Τουρκμενιστάν απαγορεύει την πώληση παντός είδους καπνού,σύμφωνα με ένα νέο διάταγμα, ενώ τα καταστήματα που δεν το τηρήσουν καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο, που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ ( 6.900 manats στο νόμισμα του Τουρκμενιστάν).

Το Chrono-TM, μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα του Τουρκμενιστάν αναφέρει ότι μια μαύρη αγορά έχει κυριεύσει στους δρόμους της πρωτεύουσας, Ασγκαμπάτ, πουλώντας λαθραία πακέτα τσιγάρων, που κοστίζουν περίπου 6 ευρώ.

Μανιτάρι τεσσάρων κιλών βρέθηκε στην Πάφο

Μανιτάρι τεσσάρων κιλών εντόπισαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο της Πάφου στην Κύπρο!

Παρά το γεγονός ότι στην Πάφο δεν έχουν σημειωθεί καθόλου βροχοπτώσεις και τα μανιτάρια χρειάζονται υγρασία, το μανιτάρι βρήκε τις κατάλληλες συνθήκες βάση ενός ευκαλύπτου.

Η βρύση που βγάζει δωρεάν κρασί

Μία βρύση για να «σβήσει» τη δίψα των πεζοπόρων στη διάσημη διαδρομή προσκυνήματος, Cammino di San Tommaso, άνοιξε πρόσφατα στο Αμπρούζο της κεντρικής Ιταλίας.

Αυτή όμως η βρύση δεν παρέχει νερό, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά δωρεάν κρασί και είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Γιατί το μπούμερανγκ γυρνά πίσω;

Μόλις φύγει από το χέρι, περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και προωθείται χάρη στην ωστική και περιστροφική ενέργεια που ασκεί πάνω του εκείνος που το ρίχνει. Σ’ αυτό το σημείο, το επίπεδο περιστροφής είναι σχεδόν κάθετο.

Να τι συμβαίνει αν προσπαθήσεις να μπεις στην Περιοχή 51

Δυο youtubers μπήκαν στην Περιοχή 51 από την μυστική είσοδο και κατέγραψαν το σύντομο ταξίδι τους και τη συνάντησή τους με τις Αρχές σε βίντεο

Παρόλο που είναι αναμενόμενο ότι αν προσπαθήσεις να εισβάλλεις στην Περιοχή 51, την απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς, η οποία είναι γνωστή κυρίως λόγω της σύνδεσής της με τις έρευνες για τους εξωγήινους, το πιθανότερο είναι να πέσεις στα χέρια των αρχών δυο youtubers αποφάσισαν να το δοκιμάσουν.

Έχεις δει διπλή μπανάνα;

Ήξερες πως υπάρχουν και "δίδυμες" μπανάνες; Κι όμως!

Ξεφλουδίζοντας μια μπανάνα μείναμε με το στόμα ανοιχτό κι είπαμε να μοιραστούμε την έκπληξή μας μαζί σου. Ιδού τα πειστήρια!

Κοάλα… παίζει με πεταλούδα και είναι αξιολάτρευτο!

Ο Willow είναι ένα αξιολάτρευτο κοάλα που ζει στο Πάρκο Άγριας Ζωής Symbio στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.

Περνά τις μέρες του με παιχνίδια και αποτελεί ένα από τα πιο αξιαγάπητα ζώα του Πάρκου.

Πρόσφατα οι υπεύθυνοι θέλησαν να γυρίσουν ένα βίντεο με τα ζώα τους με σκοπό τη βιωσιμότητα του πάρκου και… έπεσαν πάνω σε μια υπέροχη σκηνή.

Μια πεταλούδα κάθισε στα λουλούδια και το κοάλα άρχισε να παίζει μαζί της, με εκείνη να συμμετέχει χωρίς δυσκολία σε όλο αυτό το παιχνίδι…

Σελίδες