Ιούνιος 2016

Τρελός επιστήμονας έφτιαξε laser bazooka

O Drake Anthony αυτοσυστήνεται στον λογαριασμό του Instagram ως επαγγελματίας τρελός επιστήμονας, δεν έχει και άδικο, αφού κατασκεύασε ένα όπλο λέιζερ 200 Watt.

Αυτό το λέιζερ κατασκευάστηκε από παλιοσίδερα και ένα σωρό σπασμένους υβριδικούς DLP projectors και δουλεύει με μια στοίβα από μπαταρίες λιθίου.

Η κατανάλωση ρεύματος είναι σχεδόν ένα κιλοβάτ, η οποία είναι περίπου όσο χρειάζεται για να λειτουργήσει ένας φούρνος μικροκυμάτων.

Η διάσωση της ψιψίνας

Ατελείωτες ώρες προσπάθειας χρειάστηκαν για να καταφέρει μια τετραμελή οικογένεια να διασώσει ένα μικρό γατάκι που έπεσε κάτω από το μπαλκόνι της.
Το μικρό γατάκι, ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και έπεσε σε ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που κανείς δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση.

Η οικογένεια άκουσε το κλάμα του μωρού, το οποίο ήταν αρκετά φοβισμένο και δεν σκαρφάλωνε με τίποτα να ξαναβρεθεί στο πλευρό της μαμάς του. Η οικογένεια επενέβη δραστικά.

Tags: 

Η γυναίκα που θηλάζει κάθε δύο ώρες τον σύντροφό της

Η Jennifer Mulford από την Ατλάντα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με την ανακοίνωσή της πως παράτησε τη δουλειά της για να θηλάζει κάθε δύο ώρες τον 36χρονο bodybuilder σύντροφό της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» εξήγησε πως ήθελε να αρχίσει μια «σχέση ενήλικου θηλασμού» με τον σύντροφό της Brad Leeson όταν διάβασε για τον ισχυρό δεσμό που ο θηλασμός μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Tags: 

Έφτιαξαν μπαγκέτα… 40 μέτρων στα Τρίκαλα

Μια τεραστίων διαστάσεων (40 μέτρων) μπαγκέτα, με αλλαντικά, τυριά και αυγά δημιούργησαν το πρωί του Σαββάτου τρικαλινές εταιρείες με στόχο να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο βιβλίο Γκίνες.

Το ιδιαίτερο event στήθηκε μπροστά στην καφετέρια Bonjur (στη γωνία Βύρωνος και Κανούτα) με την προσέλευση του κόσμου να είναι μεγάλη μιας και τα κομμάτια της μπαγκέτας μοιράστηκαν δωρεάν. Όπως ήταν φυσικό καταναλώθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ…

Πηγή: Τrikalaenimerosi.gr

Tags: 

Την «έφαγαν» τα τακούνια

Σε ένα νυχτερινό κέντρο έκανε την εμφάνιση της μια 35χρονη καλλονή, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Το μελαχρινό κορίτσι μόλις μπήκε μέσα στο μαγαζί εντυπωσίασε τα πλήθη, όχι όμως από την ομορφιά της, αλλά από το περπάτημα της.

Η κοπέλα φόραγε ένα ζευγάρι γόβες γνωστής μάρκας, που ξόδεψε μια περιουσία να τα αποκτήσει, όμως δεν μπορούσε να περπατήσει επάνω στους 13πόντους τακούνι.

Το περπάτημα της, την έκανε τόσο αντισεξουαλική που όλος ο κόσμος γέλαγε μαζί της.

Tags: 

Σάλος στην Ξάνθη με τον φίλαθλο ηλικιωμένο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο άντρα σε καφέ-ουζερί της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος βρέθηκε στο καφέ-ουζερί αναζητώντας κάποιο τραπέζι για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ενημερώθηκε πως δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο τραπέζι μιας και ήταν όλα ρεζερβέ εδώ και μέρες.

Tags: