Μάιος 2016

Τραπέζι θανάτου

Αυτό είναι το μνήμα που απεικονίζει την τραγική εξέλιξη ενός οικογενειακού πρωινού στο Βόλο.
Η 4μελης οικογένεια κάθισε στο τραπέζι το πρωί να απολαύσει το πρωινό της, χωρίς να γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.

Το ζευγάρι έχασε τη ζωή του μαζί με τα δύο τους παιδιά, επάνω στο τραπέζι. Βρέθηκαν από γείτονες 4 μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Tags: 

Κάλεσε στον γάμο της τον εραστή της

Μια προχωρημένη νύφη στη Λάρισα, η οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, όπως αποκαλύφθηκε είχε άλλον εκλεκτό για το «κρεββάτι» της.

Αποφάσισε λοιπόν η ίδια, να δώσει πρόσκληση στον εραστή της να παραβρεθεί στο γάμο της και να την δει ως νύφη. Το γλέντι «άναψε», η νύφη ήπιε και όλα τέλειωσαν όταν όλοι οι καλεσμένοι, αλλά και ο σύζυγος της, ανακάλυψαν ποιος ήταν ο «κύριος», ο οποίος έκανε την νύφη τόσο χαρούμενη και εκδηλωτική.

Tags: 

Γεννήθηκε μωρό 7.300 γραμμάρια

Ένα γιγάντιο μωρό έκανε την εμφάνιση του σε μαιευτήριο στην Ισπανία, κάνοντας υπερήφανη την μαμά του, η οποία κατάφερε να το γεννήσει και να είναι υγιής.

Ο λόγος για ένα βρέφος, το οποίο γεννήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με βάρος 7 κιλά και 300 γραμμάρια. Το προφανές είναι πως η γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή, καθώς το μωρό είναι σε τέτοιο μέγεθος.

Η γυναίκα που κυοφορούσε τον πανέμορφο γίγαντα εξηγεί πως δεν γνωρίζει πως κατάφερε το παιδί να μεγαλώσει τόσο πολύ ως έμβρυο. Είναι σαν να γέννησε ένα μωρό απευθείας 12 μηνών.

Tags: 

Λάτρης των smartphone ένας οδηγός ταξί

Ένας οδηγός ταξί στο Μεξικό, είναι λάτρης των έξυπνων συσκευών, ο οποίος δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη αφήνοντας κάποιο νέο μοντέλο να κυκλοφορήσει και να μην το αποκτήσει.

Ο 37χρονος Μεξικανός, έχει στην κατοχή του περισσότερες από 25 συσκευές smartphone, οι οποίες όλες είναι συνδεδεμένες με το ταμπλό του αυτοκινήτου του.

Tags: 

Η πόλη με την σέξι διάθεση

Είσαι single και σκέφτεσαι τον επόμενο προορισμό για να ξεδώσεις και να περάσεις καλά; Φτιάξε βαλίτσες, πάρε κανένα φίλο και κλείσε αμέσως αεροπορικά εισιτήρια για το Μαϊάμι. Πέρα από τις αμέτρητες παραλίες και τα night clubs, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ίσως και την καλύτερη σεξουαλική εμπειρία της ζωής σου.

Tags: 

Μοναδική τέχνη του John Poppleton

Ο John Poppleton είναι φωτογράφος και καλλιτέχνης που δημιουργεί συγκλονιστικά έργα τέχνης, το Black Light Bodyscapes, μια μοναδική τέχνη που πολλοί θα ήθελαν στο χώρο τους.

Το Black Light Bodyscapes αποτελείται από πανέμορφες σκηνές της φύσης και τοπία ζωγραφισμένα με φθορίζουσες χρωστικές ουσίες στις πλάτες γυναικών και τα φωτίζει με ένα black light πριν τα φωτογραφήσει δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ο Poppleton μέσα από τα έργα τέχνης του θέλει να συνδυάσει την ομορφιά του γυναικείου σώματος με τη μεγαλοπρέπεια του φυσικού κόσμου.

Tags: 

Τον «έφαγε» το αρνί

Είναι γνωστό πως όλοι οι Έλληνες περιμένουν τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ώστε να τηρήσουν όλα τα ήθη και τα έθιμα τους.

Έπειτα από πολλές ημέρες νηστείας όλοι πέφτουν με τα «μούτρα» στο φαγητό τόσο το Μ. Σάββατο, όσο και την Κυριακή του Πάσχα. Ο οβελίας μπαίνει στα κάρβουνα από νωρίς και ο κόσμος γλεντάει και πίνει αναμένοντας το κρέας.

Ένας 56χρονος στο Κιλκίς, έφαγε χωρίς όρια και ήπιε ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του στο γιορτινό τραπέζι.

Tags: