Οκτώβριος 2015

Μία εντυπωσιακή, τσιγγάνικη κηδεία.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει πλέον τον ιδιόρρυθμο και ιδιαίτερο τρόπο ζωής των αθίγγανων, τον τρόπο που ντύνονται αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις διάφορες καταστάσεις.

Αυτό που σίγουρα όμως δεν έχουμε ξανασυνταντήσει είναι ο ιδιαίτερος τρόπος ταφής που επέλεξε αυτή η οικογένεια που βλέπετε στη φωτογραφία για να αποχαιρετίσει όπως πρέπει τη γιαγιά της οικογένειας.

Tags: 

Το κορίτσι με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο!

Είναι μόλις 19 ετών, έχει ύψος 1,95 και τα πόδια της και μόνο αποτελούν 1,30 απο αυτό!

Μιλάμε φυσικά για την εντυπωσιακή Χόλι Μπαρτ, τη νεαρή καλλονή η οποία έχει τρελάνει το διαδίκτυο και όχι μόνο με τα εξωφρενικά μακριά πόδια της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ίδια, μπορεί τώρα να απολαμβάνει το ύψος και τα μακριά πόδια της, μεγαλώνοντας όμως, αναγκάστηκε να υποστεί πολλά πειράγματα απο τους συμμαθητές της, οι οποίοι συχνά την παρομοίαζαν με καμηλοπάρδαλη και την κορόϊδευαν.

Tags: 

Μία ζωή χωρίς ξυραφάκια, λεπίδες και ψαλίδια.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή μας αν είχαμε γνωρίσει ποτέ τη μαγεία ενός ψαλιδιού; Σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσατε να ξυριστείτε χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο ξυραφάκι ή μία λεπίδα;

Μπορεί να σας φαίνονται χαζές οι ερώτησεις, φανταστείτε όμως πόσα πράγματα θα αναγκαζόμασταν να κάνουμε διαφορετικά έτσι ώστε να συνεχίσουμε κανονικά όλες τις δουλειές της καθημερινότητας μας!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα αστείο αλλά άκρως χαρακτηριστικό δείγμα του πώς θα ήταν περίπου τα πράγματα αν δεν είχαν μπει ποτέ τα αντικείμενα αυτά στις ζωές μας!

Tags: 

Η μεγάλη "απόδραση" των διδύμων!

Τα μωράκια είναι πολύ πιο έξυπνα και πονηρά απο όσο νομίζαμε και το βίντεο που ακολουθεί είναι η τρανή απόδειξη!

Αυτό διαπίστωσε και η μαμά των πανέμορφων αγοριών που θα δείτε στο βίντεο, αφού αποφάσισε να βάλει μία κάμερα για να δεί τί κάνουν κάθε βράδια τα δίσυμα αγοράκια της. Προς μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε πως έχει να κάνει με δύο εξαιρετικά ικανούς στη διαφυγή νεαρούς!

Όπως θα δείτε, τα αγοράκια γκρινιάζουν που η μητέρα τους τα βάζει για ύπνο και το ένα μάλιστα κλαίει. Μόλις όμως η πόρτα κλείνει, τα κλάματα σταματούν και ξεκινά η μεγάλη απόδραση!

Tags: 

Ηλικιωμένοι ξεπακετάρουν sex toys για πρώτη φορά!

Μία παρέα...μεγάλων παιδιών συγκεντρώθηκε και το εξής πείραμα.

Μία κάμερα, μερικά sex toys τελευταίας γενιάς και ιδού το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα! Οι αντιδράσεις που θα δείτε είναι πέρα για πέρα αληθινές, καθώς κανείς δεν ήξερε απο πριν τί θα δει.

Έκπληξη, γέλιο, περιέργεια και πολλά σχόλια είναι το απίστευτο αποτέλεσμα αυτού το βίντεο και αξίζει πραγματικά να το δείτε. Τα γουρλωτά μάτια και τα αμήχανα γέλια θα σας κάνουν να λυθείτε απο το χαχανητό.

Tags: 

Απίστευτο περιστατικό σε κοσμηματοπωλείο της Κίνας.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη σε μεγάλο κοσμηματοπωλείο της Κίνας έχει ήδη κάνει το γλυρο του διαδικτύου, διχάζοντας την κοινή και διαδικτυακή γνώμη.

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν φαίνεται μία νεαρή κοπέλα την οποία εξυπηρετεί μία απο τις υπαλλήλους του καταστήματος. Σε κάποια στιγμή ακούγεται η κραυγή της νεαρής πελάτισσας η οποία ξεκινά να να ωρύεται, πετώντας δέσμες απο χαρτονομίσματα στην ξαφνιασμένη υπάλληλο.

Tags: