Σεπτέμβριος 2015

Ένας αγώνας που κόβει την ανάσα

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα γίνετε μάρτυρες ενός αγώνα που πραγματικά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Κατά καιρούς, όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε παρακολουθήσει κάποιο αγώνα πυγμαχίας, με το πρόσωπο μας να "μαζεύεται" κάθε φορά που ένας αθλητής "τρώει" ένα γερό χτύπημα στο κεφάλι.

Σε αυτό τον αγώνα όμως, όλα στην αρχή μοιάζουν τελείως διαφορετικά απο ότι είναι τελικά. Πρόκειται ίσως για μία τρανή απόδειξη οτι ποτέ δεν πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον με βάση την εμφάνιση γιατί, όπως και ο φίλος μας στο βίντεο, μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως!

Tags: 

Μοντέλο προσπάθησε να εκβιάσει αθλητή αλλά την πάτησε!

Μία νεαρή κοπέλα που εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ φαίνεται πως προσπάθησε να βγάλει χρήματα εκβιάζοντας έναν αθλητή του χόκεϊ, χωρίς όμως να λογαριάσει τον ξενοδόχο, κάνοντας έτσι την κατάσταση να της γυρνά μπούμερανγκ!

Ο λόγος για την Kateřina Provazníková, την 18χρονη καλλονή η οποία θέλησε να εκμεταλλευτεί τη βραδιά πάθους που πέρασε με τον 43χρονο Jaromir Jagr και έτσι αποφάσισε να τραβήξει μία φωτογραφία όσο βρίσκονταν μαζί στο κρεβάτι.

Tags: 

Πυροβόλησε το ίδιο του το αμάξι!

Μερικές φορές μας γίνεται ξεκάθαρο απο το σύμπαν πως δεν είμαστε φτιαγμένοι για ορισμένα πράγματα. Κάποιοι άνθρωποι είναι καλοί σε όλα, άλλοι πάλι θέλουν λίγη δουλείτσα πρώτα!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει μάλλον και ο νεαρός που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, ο οποίος θέλησε να απολαύσει μία μέρα κυνηγιού, μην υπολογίζοντας όμως πως το σημάδι του θα του φέρει προβλήματα και όχι κάποιο πεντανόστιμο θήραμα!

Tags: 

Την απάτησε και του έκαψε το πέος με σίδερο μαλλιών

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για ζηλιάρες ή εξαγριωμένες γυναίκες, οι οποίες ανακαλύπτουν μετά λύπης πως ο σύντροφος τους δεν ήταν και τόσο πιστός και τότε αποφασίζουν να πάρουν το αίμα τους πίσω μέσω εκδίκησης.

Σίγουρα όμως η υπόθεση που ακολουθεί δεν έχει συμβεί ξανά. Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία, όπου μία 22χρονη κοπέλα, ονόματι Bronwyn Joy Parker προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού στους όρχεις του συντρόφου της, μόλις έμαθε οτι εκείνος είχε περάσει μία βραδιά πάθους με μία άλλη κοπέλα.

Tags: 

Έκρυψε ένα περίστροφο...στον κόλπο της.

Με χειροπέδες κατέληξε μία 31χρονη Αμερικανίδα, η οποία συνελήφθη μαζί με τον 30χρονο σύντροφο, καθώς προσπαθούσαν να πάνε οδικώς στο Τέξας.

Η αστυνομία τους εντόπισε και τους σταμάτησε στο Βόρειο Γουέικο και κατόπιν έρευνας στο αμάξι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 32,6 γραμμάτια μεταμφεταμίνης, μερικά κρυμένα κάτω απο το κάθισμα του οδηγού και μερικά μέσα στην τσάντα της 31χρονης.

Tags: 

Σκύλος λέει "μαμά"!

Μία γλυκιά μανούλα στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθεί να κάνει το μπόμπιρα της να πει "μαμά" και έχει μαζί και το αγαπημένο του φαγητό για να τον επιβραβεύσει.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στο βίντεο, ο συμπαθέστατος σκυλάκος της οικογένειας θέλησε να πάρει και εκείνος ένα μερίδιο της δόξας και έτσι...άρχισε να λέει εκείνος πρώτος "μαμά"!

Όλα τα λεφτά είναι το βλέμα του μωρού, που μόλις είδε πως το σκυλάκι έχει όλα τα φώτα και την προσοχή πάνω του, έσπευσε να επαναφέρει την τάξη έτσι όπως μόνο τα μωρά ξέρουν!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Tags: 

Τους πρότεινε στοματικό έρωτα για να μην της κόψουν κλήση!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι τρεις αστυνομικοί που σταμάτησαν μία νεαρή κοπέλα για ένα κατά τ'άλλα κλασσικό αλκοτεστ.

Όπως απεδείχθη, η νεαρή όχι μόνο οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκόολ και ουσιών αλλά βρέθηκαν πάνω τις μικροποσότητες μαριχουάνας και κοκαϊνης. Μόλις όμως αντελήφθη οτι πρόκειται να της κόψουν μία γενναία κλήση αλλα και να την συλλάβουν, προσφέρθηκε αμέσως να κάνει σε όλους στοματικό έρωτα, αρκεί να κάνουν τα στραβά μάτια.

Tags: 

Τους έκαναν ξεφτίλα στο facebook.

Ένα ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η διεύθυνση ενός εστιατορίου στο Λονδίνο για να...ρεζιλέψει μία οικογένεια τριών ατόμων, οι οποίοι αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν το αντίτοιμο που τους αντιστοιχούσε.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ΜcArthur's, που βρίσκεται στο Λονδίνο, όταν διαπίστωσαν πως μία 3μελής οικογένεια απόλαυσε το γεύμα και μετά έφυγε δίχως να πληρώσει τον λογαριασμό, ανέβασε μία φωτογραφία τους απο την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και την ανέβασε στο facebook.

Tags: