Αύγουστος 2015

Η καλύτερη πρόταση γάμου όλων των εποχών.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σχεδόν συνήθεια οι προτάσεις γάμου να είναι θεαματικές, εντυπωσιακές και υπερπαραγωγές, περιλαμβάνοντας εκπλήξεις, χορό, μουσική και πολλά άτομα!
Πολλές φορές όμως, less is more και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα ο ταχυδακτυλουργός που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο οποίος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη με έναν πολύ ιδιαίτερο και...μαγικό, θα λέγαμε, τρόπο!

Tags: 

Κι όμως...πήγε στο γάμο της μέσα σε φέρετρο!

Μία ιδιαίτερη και αρκετά πρωτότυπη ιδέα είχε μία 57χρονη γυναίκα για να πάει στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Ο λόγος για την εκκεντρική Jenny Buckless, η οποία θέλησε να κάνει τη διάφορα και να μην πάει στην εκκλησία με ένα πολυτελές αμάξι ή μία ρομαντική άμαξα. Σαν κλασσικό πνεύμα αντιλογίας, όπως λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς της, η Jenny αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα...φέρετρο για να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας!

Tags: 

Προσπάθησαν να κάνουν σεξ σε φρούριο και πέθαναν.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι νεαρών Γάλλων, οι οποίοι είχαν επισκεφτεί ένα ιστορικό φρούριο σε νησί της Μάγχης, σε βοριοδυτική ακτή της Γαλλίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο Γάλλοι, ηλικίας περίπου 30 ετών, βρέθηκαν γυμνοί μέσα στην τάφρο που περιβάλλει το φρούριο ενώ τα ρούχα και τα προσωπικά τους αντικείμενα βρέθηκαν μέσα στο κάστρο.

Όπως δήλωσε και η αστυνομία, πρέπει να προηγήθηκε σεξουαλική πράξη και κάτι να πήγε στραβά με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο παγωμένο νερό της τάφρου. Τα πτώματα τους εντοπίστηκαν την Πέμπτη απο πλανόδιους.

Tags: 

Η αδερφή του γαμπρού έγινε η αιτία να μην γίνει γάμος!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, συμβαίνει όμως και στις καλύτερες οικογένειες! Ανάποδες είχε πάρει απο οτι φαίνεται η αδερφή ενός άντρα, ο οποίος ήταν έτοιμος να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, και έτσι αποφάσισε να παρέμβει για να μην γίνει ποτέ αυτός ο γάμος.

Και αυτό ακριβώς έκανε. Δίχως δεύτερη σκέψη και χωρίς να λογαριάσει τον αδερφό της και τα συναισθήματα του, η γυναίκα αυτή τηλεφώνησε στο Ληξιαρχείο και υποδυόμενη τη νύφη κατάφερε να ακυρώσει το γάμο, που ήταν μόνο 20 ημέρες μακριά.

Tags: 

Η 38χρονη που παντρεύτηκε το...Θεό!

Την απόλυτη δέσμευση θέλησε να κάνει η Jessica Hayes, μία 38χρονη καθολική καθηγήτρια Θεολογίας, προχωρόντας σε τί άλλο...σε γάμο! Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο περασμένο Σάββατο στον Καθεδρικό Ναό του Fort Wayne στην Ιντιάνα.

Μα σίγουρα θα αναρωτιέστε. Πού είναι το περίεργο; Το αξιοπερίεργο, λοιπόν, της υπόθεσης είναι πως γαμπρός ήταν ο ίδιος ο Θεός! Με αυτή της την πράξη, η 38χρονη θέλησε να αποδείξει την βαθιά πίστη και αγάπη που τρέφει για το Θεό.

Tags: 

Ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν τον τάϊζε στην ώρα του!

Μία απίστευτη εξήγηση έδωσε στο δικαστήριο ένας 57χρονος άντρας απο τη Νιγηρία, ο οποίος ζήτησε διαζύγιο απο της 34 χρόνια σύζυγο του γιατί, όπως δηλώνει και ο ίδιος, δεν του σερβίρει το φαγητό στην ώρα του ποτέ.

"Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, ποτέ δεν μου έφερε να να φάω την ώρα που έπρεπε. Πεινάω εδω και 34 χρόνια. Δεν αντέχω άλλο και δεν μου αξίζει να ζω έτσι. Θέλω να πάρω διαζύγιο", δήλωσε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί συνέβη σε αυτό το αυτοκίνητο!

Ένας άτυχος Βρετανός επέλεξε να περάσει τις διακοπές του γυρνώντας την πανέμορφη Γαλλία και αυτό που του συνέβη τον άφησε με το στίμα ανοιχτό με το επίπεδο του καύσωνα στη χώρα!

Όπως βλέπετε ξεκάθαρα και στην φωτογραφία παραπάνω, το αμάξι του 48χρονου John Westbrook δεν άντεξε τις καυτές θερμοκρασίες και κάτω απο το άγρυπνο βλέμμα του δυνατού ήλιου της Γαλλίας, τα πλαστικά διακοσμητικά μέρη του αμαξιού άρχισαν να λιώνουν...

Tags: 

Η ιστορία του ανδρικού μαγιώ σε ένα μόλις βίντεο!

Πιθανότατα να μην σας ακούγεται και πολύ δελεαστικό να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που παρουσιάζει την πορεία των ανδρικών μαγιών απο τότε που ξεκίνησαν μέχρι σήμερα που μιλάμε.

Κι όμως, πρόκειται για μία πολύ καλά ενημερωμένη παρουσίαση που μας δείχνει με χιούμορ όλα τα στάδια και όλες τις μόδες που έχουν περάσει απο τα ανδρικά μαγιώ!

Μερικές επιλογές πιθανότατα να σας εκπλήξουν, δείτε όμως τις αντίστοιχες ημερομηνίες και θα δείτε πως η κάθε εποχή είχε όντας τα...καλά της και τα κακά της! Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ:

Tags: 

Δεν θα πιστεύετε τί κάνουν στα κοτόπουλα για να τα πουλήσουν πιο ακριβά.

Μπορεί να σας φανεί απίστευτο, τα πλάνα όμως που ακολοθούν θα διώξουν κάθε σύννεφο απο τη σκέψη και θα δείτε για πρώτη φορά τί συμβαίνει πραγματικά πίσω απο τον πάγκο ενός πτηνοτροφίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν πλάνα απο μία εταιρεία πτηνοτροφίας, η οποία αποφάσισε να "ενισχύσει" τα προϊόντα της, κάνοντας σε αυτά ενέσεις με αλατόνερο για να δείχνουν πιο φουσκωτά και φυσικά να ανεβαίνει η τιμή λόγω βάρους.

Tags: 

Χώρισε τη σύζυγο του μόλις την είδε αμακιγιάριστη!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αλγερία, όπου ένας νεαρός άντρας κατέθεσε χαρτιά για διαζύγιο μόλις αντίκρυσε τη σύζυγο του...αμακιγιάριστη!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο γαμπρός, δεν είχε τύχει να δει ποτέ άβαφτη τη σύζυγο του πριν το γάμο, καθώς εκείνη εμφανιζόταν πάντα επιμελώς βαμένη όταν βρισκόντουσαν. Μόλις όμως πραγματοποιήθηκε ο γάμος, την επόμενη μέρα η νύφη αποφάσισε να αφαιρέσει το βαρύ μακιγιάζ της και να εμφανιστεί έτσι στον άντρα της, ο οποίος δεν χάρηκε καθόλου με την έκπληξη αυτή.

Tags: