Ιούλιος 2015

Δημοσιογράφος παραλίγο να σκοτώσει μουσικό.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με ένα δημοσιογράφο του καναλιού Fox & Friends, την ώρα μάλιστα που η εκπομπή ήταν στον αέρα! Ο παρουσιαστής ειδήσεων Pete Hegseth επιχείρησε να πετύχει ένα τεράστιο στόχο χρησιμοποιώντας ένα...τσεκούρι!

Το τσεκούρι όμως, όχι μόνο δεν του έκανε τη χάρη να πετύχει το στόχο αλλά ξέφυγε εντελώς απο την αναμενόμενη πορεία και κατέληξε σε έναν άτυχο και ανυποψίαστον μουσικό της μπάντας που πλαισίωνε το γεγονός.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί έκανε αυτός ο άντρας!

Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ αγαπά ένας άντρας τα μούσια του, ειδικά όταν τα μεγαλώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό ακριβώς συνέβαινε και με τον 44χρονο Άμιτ, ο οποίος δεν έχει ξυριστεί τα τελευταία 14 χρόνια και πήρε επιτέλους την μεγάλη απόφαση να τα αποχωριστεί. Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθούμε την καθημερινότητα του 44χρονου αλλά και τις αντιδράσεις της οικογένειας του, η οποία δεν τον έχει δει χωρίς γένια εδώ και αρκετό καιρό!

Tags: 

Ένα στολίδι για τα...απόκρυφα της γάτας σας!

Τα γατάκια, ως γνωστόν, είναι αξιολάτρευτα και πολύ χαδιάρικα, τα περισσότερα τουλάχιστον! Μπορούν να κάτσουν για να τα χαϊδεύεις με τις ώρες και να ανταποδίδουν τα χάδια με γλυκά νιαουρητά και γουργουρίσματα.

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που οι γλυκές μας γατούλες ξεχνούν πως δεν είμαστε έπιπλα και σκαρφαλώνουν επάνω μας, φέρνοντας πολύ συχνά τα ιδιαίτερα σημεία τους μες το πρόσωπο!

Μπορεί να σας ακουστεί περίεργο αλλά μερικοί βρήκαν τη λύση! Πρόκειται για ένα μικρό κοσμηματάκι το οποίο κρεμιέται απο την ουρίτσα της γάτας και έτσι κρύβει επιμελώς τα επίμαχα σημεία της!

Tags: 

Της έσπασε το δονητή στα δύο γιατί ζήλεψε!

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας απο τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Όπως έγινε γνωστό μέσα απο τη βρετανική εφημερίδα Mirror, ένας άντρας βρέθηκε με χειροπέδες γιατί επιτέθηκε στο...δονητή της πρώην συζύγου του και αφού τον έκανε κομματάκια, επιτέθηκε και στην άτυχη γυναίκα!

Tags: 

Ο γκαφατζής και το...καρπούζι!

Πόσο σκληρό καρύδι μπορεί να είναι άραγε ένα απλό καρπουζάκι;

Όπως αποδείχτηκε και στο βίντεο που ακολουθεί, τόσο σκληρό καρύδι που πρωταγωνιστής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όχι μαχαίρι αλλά ένα ολόκληρο σπαθί για να καταφέρει να το κόψει με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν βέβαια κάθε άλλο παρά εντυπωσιακό αφού όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, όλα έσπασαν εκτός απο το ίδιο το καρπούζι!!! Τόσος χαμός δηλαδή για το τίποτα.

Παρακολουθήστε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Tags: 

Τον έδειρε γιατί δεν έκανε σεξ μαζί της!

Μία τραγελαφική είδηση κάνει το γύρο κόσμου και προκαλεί ποικίλα σχόλια, με μία 35χρονη γυναίκα απο τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, η οποία επιτέθηκε στο σύντροφο της επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της.

Πρόκειται για την 35χρονη Tabatha Lee Grooms, η οποία ξυλοκόπησε άγρια τον 30χρονο σύντροφο της, επιστρέφοντας απο ολονύκτιο ξεφάντωμα και υπέρμετρη κατανάλωση αλκόολ. Όπως έγινε γνωστό, η 35χρονη ήταν βαριά μεθυσμένη και επιτέθηκε στον άτυχο 30χρονο, προκαλώντας βαθιές γρατζουνιές κατά μήκος του προσώπου του και δαγκώνοντας τον δυνατά στο χέρι.

Tags: 

Είχε μία σαρανταποδαρούσα μέσα στο αυτί του!

Την πιο άτυχη στθγμή της ζωής του έμελλε να περάσει ένα 14χρονο αγόρι απο το Άρκανσας, το οποίο ξύπνησε απο μία έντονη φαγούρα που ένιωθε στο αυτί του.

Σκαλίζοντας το αυτί με μία μπατονέτα, ένιωσε πως ακουμπά κάτι σκληρό και με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια κατάφερε και έβγαλε την πηγή της φαγούρας...Η οποία δεν ήταν άλλη απο μία σαρανταποδαρούσα μήκους 10 εκατοστών, η οποία είχε τρυπώσει προφανώς κατά τη διάρκεια του ύπνου στο αυτί του νεαρού αγοριού.