Απρίλιος 2015

Την απάτησε και δείτε τί του έκανε!

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σε τί κατάσταση θα φτάσει μία σύζυγος η οποία μόλις ανακάλυψε οτι ο άντρας της την απατάει.

Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της κοπέλα στο βίντεο, η οποία προφανώς δεν το πήρε και τόσο ελαφρά το θέμα και έτσι αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρας.

Με μοναδικό όπλο μία μικρή πετρούλα και τα γυμνά της χέρια, έσπασε όλο το παρμπρίζ του πολυτελούς αμαξιού του άντρα της, ξερίζωσε με τα ματωμένα χέρια τους υαλοκαθαριστήρες και δεν έφευγε μέχρι να βγει ο μοιχός απο το αυτοκίνητο.

Tags: 

Sex ανά τον κόσμο!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να κάνεις σεξ με μία γυναίκα απο μία τελείως διαφορετική χώρα απο τη δική σου;

Εάν δεν συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους universal εραστές και έχετε δοκιμάσει μόνο τα...εγχώρια καλούδια, τότε το επόμενο βιντεάκι πιθανότατα να σας δώσει ένα μικρό κομματάκι γεύσης απο τα όσα χάνετε.

Πρόκειται φυσικά για μία χιουμοριστική προσέγγιση του θέματος και είναι σίγουρο πως θα σας προκαλέσει άφθονο γέλιο!

Tags: 

O 40χρονος Βρετανός χωρίς πέος.

Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως μέσα απο το κανάλι TLC, όπου ένας άντρας αποφάσισε να μοιραστεί την απίστευτη ιστορία του με τον υπόλοιπο κόσμο.

Πρόκειται για τον Andrew Wardle, τον 40χρονο άντρα απο το Μάντσεστερ της Βρετανίας, ο οποίος έχει γεννηθεί με μία εξαιρετικά σπάνια και ιδιαίτερη ανωμαλία, την οποία κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό απο φίλους, γνωστούς αλλά και οικογένεια.

Tags: 

Πήγε να παγώσει το καρπούζι...

Είναι πολύ κοινή στα χωριά η χρησιμοποίηση των παλιών πηγαδιών ως ψυγεία ταχείας ψύξης για φρούτα και αναψυκτικά. Απλά κατεβάζετε στο πηγάδι τα φρούτα και τα αναψυκτικά σας και σε 20 λεπτά ως δια μαγείας τα ανεβάζετε απο το πηγάδι και έχουν την επιθυμητη θερμοκρασία.

Tags: 

Με μία δίδυμη αδερφή στο...κεφάλι!

Με περίεργες ενοχλήσεις στο κεφάλι και ξαφνικά προβήματα στην ομιλία μεταφέρθηκε μία 26χρονη κοπέλα απο το Λος Άντζελες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν δεκάδες εξετάσεις για να μπορέσουν να βρουν τί ακριβώς προκαλεί αυτά τα προβλήματα.

Οι γιατροί πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε επέμβαση με σκοπό να αφαιρέσουν απο το κεφάλι της Yamini Karanam αυτό που θεωρούσαν πως είναι ένας όγκος. Έμειναν όμως με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ανακάλυψαν.

Tags: 

Παντρεύτηκε τη μαμά του…καλύτερου του φίλου!

΄Ηδη γνωρίζαμε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, σίγουρα όμως δεν περιμέναμε να ξεπεράσει και…φιλικούς φραγμούς!

Ανφερόμαστε φυσικά στην περίπτωση του 25χρονου Γουίλιαμ Σμιθ, ο οποίος είναι παντρεμένος τα τελευταία 6 χρόνια με την μητέρα του καλύτερου του φίλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος, τότε, Γουίλιαμ επισκέφτηκε για πρώτη φορά το σπίτι του καλύτερου του φίλου για να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Tags: 

Τραγούδα αν μπορείς!

Ένα σόου που έχει προκαλέσει σάλο σχολίων και αντιδράσεων έχει κάνει την εμφάνιση του στην ιαπωνική τηλεόραση και σημειώνει ήδη τρομακτική επιτυχία.

Ξεχάστε λοιπόν όλα τα τηλεπαιχνίδια που γνωρίζατε μέχρι στιγμής! Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι απλό και άκρως…ακατάλληλο για ανηλίκους! Ο διαγωνιζόμενος πρέπει να καταφέρει να τραγουδήσει καραόκε ένα τραγούδι, ενώ μία ιαπωνέζα καλλονή, συνήθως ντυμένη νοσοκόμα ή κάτι παρόμοιο, ικανοποιεί με το χέρι της τον ανδρισμό του.

Tags: 

Οι πιο...πανομοιότυπες αδερφές του κόσμου.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δίδυμα αδέρφια που φαινομενικά είναι ολόιδια μεταξύ τους, σίγουρα όμως, αν παρατηρήσουμε πολύ προσεκτικά, θα βρούμε σίγουρα μικρές, ανεπαίσθητες διαφορές.

Στην περίπτωση όμως της Anna και της Lucy DeCinque, οι διαφορές απλά δεν υπάρχουν καν! Οι δύο 28χρονες δίδυμες απο την Αυστραλία έχουν γεννηθεί με διαφορά μόλις ένα λεπτό και έκτοτε δεν έχουν περάσει ούτε στιγμή χωριστά.

Tags: 

Πανομοιότυπα δίδυμα με...άλλο χρώμα δέρματος!

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο κι όμως συνέβη! Δύο κοριτσάκια τα οποία είναι πανομοιότυπα δίδυμα και θα έπρεπε, όπως υποδηλώνει και ο όρος «πανομοιότυπα», να είναι ολόιδια, γεννήθηκαν με μία και μόνο βασική διαφορά. Έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος!

Απο πατέρα που είναι μισός Τζαμαϊκανός και μητέρα λευκή και κατάξανθη, ήταν αναμενόμενο τα αδερφάκια να καταλήξουν με μία μίξη των δύο δερματικών αποχρώσεων.

Tags: 

Πατέρας και κόρη με γιγάντιες...γλώσσες!

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ένας πατέρας με την κόρη του απο τις Συρακούσες, οι οποίοι κατέχουν το νέο ρεκόρ για τις μεγαλύτερες γλώσσες στον πλανήτη!

Πρόκεται για τον 47χρονο Byron Schlenker και την 14χρονη κόρη του, που ενώ φαινομενικά μοιάζουν με δύο φυσιολογικότατους ανθρώπους, μόλις ανοίξουν το στόμα τους, ξεπροβάλλει η ανακόντα!

Έχουν μπει μάλιστα και οι δύο στο τελευταίο Βιβλίο Γκίνες, με την γλώσσα του πατέρα να φτάνει τα 8,3 εκατοστά και αυτή της κόρης στα 7,1 εκατοστά.

Tags: 

Σελίδες