Μάρτιος 2015

Πορνοστάρ ετών...80!!!

Ονομάζεται Σίρλεϊ Αντριους, είναι 80 χρονών, της αρέσει πολύ το πλέξιμο, οι ατελείωτες βόλτες στην εξοχή και...να πρωταγωνιστεί σε ροζ ταινίες ενηλίκων και μάλιστα με σκληρό περιεχόμενο!

Η σκληροπυρηνική 80χρονη περιγράφει τον εαυτό ως το σούπερ θηλυκό και δεν διστάζει να αναφέρει πως μέσα σε ένα μόλις χρόνο έχει κάνει σεξ μπροστά απο την κάμερα με περισσότερους απο 1.000 παρτενέρ, με πολλούς απο αυτούς να είναι ακόμα και 20 χρονών!

Tags: 

Πρωτότυπες προτάσεις γάμου!

Για όλους εσάς που σχεδιάζετε να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας αλλά θέλετε να το κάνετε με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο, τότε το βίντεο που ακολουθεί σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το τρόπο που ψάχνετε για κάνετε την περίσταση ακόμα πιο μοναδική!

Απο προτάσεις μέσα σε χειρουργείο μέχρι προτάσεις ενώ κάνεις πατινάζ, όποιο τρόπο και να επιλέξετε εσείς, σίγουρα θα κάνετε τη σύντροφο να πει αμέσως το πολυπόθητο «ναι» χωρίς κανένα ενδοιασμό!

Tags: 

Αγγελία για δοκιμαστές...ιερόδουλων!

Ένα γερμανικό κοινωνικό δίκτυο το οποίο παρέχει πληροφορίες για οίκους ανοχής, για ιερόδουλες και για τις υπηρεσίες που παρέχουν, δημοσίευσε μία άκρως...πικάντική αγγελία, στην οποία φυσικά πολλοί έσπευσαν να απαντήσουν.

Ζητάνε λοιπόν άτομα ως δοκιμαστές...των υπηρεσιών που έχει να προσφέρει η κάθε κοπέλα ή ο εκάστοτε οίκος ανοχής και μετά να καταγράφουν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους.

Tags: 

Είδε και απόειδε και παντρεύτηκε τις γάτες της.

Είναι αρκετά συνηθισμένο ένα κατοικίδιο να καταλήγει να είναι μέρος της οικογένειας μας. Αυτό όμως που δεν έχει ξανασυμβεί είναι ένα κατοικίδιο να γίνεται μέλος της οικογένειας μετά απο...γάμο!

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Barbarella Buchner, μίας 48χρονης γυναίκας, η οποία πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τις γάτες της (καλά καταλάβατε, είναι και δίγαμη!).

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί έκανε ένας φοιτητής.

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει το πείραμα που αποφάσισε να κάνει ένας Αμερικανός φοιτητής απο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, ο οποίος έτρωγε επί έναν ολόκληρο μήνα μόνο έντομα!

Η εντομοφαγική αυτή δίαιτα περιλάμβανε νύμφες μεταξοσκώληκα, μυρμήγκια, τριζόνια, ακρίδες και γρύλους τρεις φορές την ημέρα. Όπως εξηγεί και ο ίδιος ο 21χρονος, τα έντομα αποτελούν την τροφή του μέλλοντος και είναι πάρα πολύ θρεπτικά, καθώς αποτελούν την καλύτερη πηγή πρωτεϊνης.

Tags: 

Μία γυμνή σεφ στο πιάτο!

Βαρεθήκατε να βλέπετε στρουμπουλούς και αυστηρούς σεφ να μαγειρεύουν; Τότε σίγουρα σας έχουμε την κατάλληλη λύση!

Την λένε Jenn, είναι μόλις 24 ετών και κατάγεται απο την Αργεντινή. Έχει αποκτήσει ήδη εκατομμύρια fans και followers, όχι τόσο για τις μαγειρικές τις ικανότητες, αλλά για το γεγονός οτι ξεφλουδίζει, τηγανίζει, σοτάρει και ψήνει μόνο με το εσώρουχο της!

Η Jenn διαθέτει δικό της κανάλι στο Youtube και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά βίντεο με λαχταριστές και εύκολες δημιουργίες, όλες φτιαγμένες μόνο με ένα βρακάκι.

Tags: 

Έκανε κηδεία στην πανάκριβη...Bentley του!

Μπορεί να ακούγεται σαν φάρσα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ένας εκατομμυριούχος απο το Σάο Πάολο της Βραζιλίας αποφάσισε να κηδέψει μία Bentley Continental Flying Spur, αξίας €367.220, στον κήπο του σπιτιού του.

Ο εκκεντρικός-αν μή τί αλλο- 62χρονος Chiquinho Scarpa οργάνωσε μία ειδική κηδεύσιμη τελετή, άνοιξε ένα τεράστιο λάκο στην αυλή της πολυτελούς έπαυλης του και έθαψε κανονικά το πανάκριβο αμάξι.

Tags: 

Ένα στήθος καλύτερο κι απο...τσάντα!

Η Kristy Love, όπως θα δείτε άλλωστε και στη φωτογραφία, είναι μία πληθωρική γυναίκα, με άφθονες καμπύλες και ένα τεραστίων διαστάσεων στήθος, το οποίο αρχικά την δυσκόλευε πάρα πολύ στην καθημερινότητας της.

Έμαθε όμως να ζει με αυτό και πλεόν δηλώνει πως είναι το αγαπημένο χαρακτηριστικό του σώματος της και δεν θα το άλλαζε με τίποτα. Πλέον, η Kristy χρησιμοποιεί το στήθος της σαν αποθηκευτικό χώρο και όποτε θέλει να πάει κάπου, απλά βάζει κινητό, κλειδιά, λεφτά και δίπλωμα στο στήθος και έφυγε!

Tags: 

Στη φυλακή επειδή πήγε νωρίτερα στη δουλειά!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας άντρας πήγε στη δουλειά του δύο ώρες νωρίτερα απο ότι έπρεπε κανονικά και αντί να του αποδοθεί έπαινος απο την εταρεία ή έστω κάτι παρόμοιο, τον...έστειλαν φυλακή!

Κι όμως, καλά διαβάσατε. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Ο Κέβιν ΜακΓκιλ, ο οποίος εργάζεται σε μία ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού, μία μέρα πήγε στη δουλειά απο τις 5, ενώ κανονικά εργαζόταν στις 7.

Tags: 

Παγωτό με γεύση...μαριχουάνας!

Μπορεί η χρήση της κάνναβης να μην έχει αποποινικοποιηθεί πλήρως, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που συνειδητοποιούν το κέρδος που μπορούν να έχουν αν εκμεταλλευτούν επαγγελματικά την κατάσταση.

Αυτό πιθανότατα σκέφτηκαν και οι Ben&Jerry, οι περήφανοι δημιουργοί του γνωστού παγωτού, οι οποίοι, όπως φημολογείται, σχεδιάζουν να «βγάλουν» στην αγορά μία νέα γεύση: Παγωτό μαριχουάνα!

Tags: 

Σελίδες