Σεπτέμβριος 2014

Μία παράδοξη φιλία!!!

Η ιστορία δύο 45χρονων αντρών, οι οποίοι έγιναν πολύ καλοί φίλοι όταν ανακάλυψαν πως είναι παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα!

Όταν η δίγαμη Αμάντα μπήκε κάποια στιγμή σε κλινική απεξάρτησης λόγω του προβλήματος της με τον αλκοολισμό, οι δύο σύζυγοι, οι οποίοι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ο ένας για την ύπαρξη του άλλου, άρχισαν να την επισκέπτονται τακτικά.

Αυτό είχε δίχως άλλο ως αποτέλεσμα να πέσουν στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλο κάποια στιγμή και έτσι αποκαλύφθηκαν όλα. Πως είχε παντρευτεί τον ένα το 2005 και με τον δεύτερο μόλις ένα χρόνο αργότερα.

Tags: 

Οδηγίες καλών τρόπων για τους χρήστες κινητών.

Δραστικά μέτρα πρόκειται να παρθούν στη Βόρεια Κορέα και αφορούν όλους όσους χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα.

Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο για καλούς τρόπους για όσους επιθυμούν να συνομιλούν με κάποιον στο κινητό τους τηλέφωνο. Το να μιλάει κάποιος στο τηλέφωνο πολύ δυνατά ή να τσακώνεται μέσω τηλεφώνου ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο με πολύ κόσμο, θεωρείται ανάρμοστη και απαράδεκτη συμπεριφορά.

Tags: 

Οι πιο παράξενες φοβίες του πλανήτη!!!

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αντιμετωπίσει κάποια φοβία, είτε μικρή είτε μεγάλη. Υπάρχουν όμως κάποια άτομα τα οποία υποφέρουν απο φοβίες που ίσως να σας φανούν παράξενες ή ακόμα και γελοίες.

Εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε για σας τις πιο παράξενες φοβίες που έχουν παρατηρηθεί ανά τον κόσμο :

1. Φόβος του… φόβου (φοβοφοβία)

2. Φόβος των καθρεφτών

3. Φόβος της δουλειάς (εργοφοβία)

4. Φόβος του σαγονιού

5. Φόβος των χρωμάτων (χρωμοφοβία)

6. Φόβος του ύπνου (υπνοφοβία)

7. Φόβος της ποίησης

Tags: 

Ειδικό πεζοδρόμιο για όσους χρησιμοποιούν το κινητό τους!

Κι όμως, συνέβη και αυτό! Στην Κίνα αποφάσισαν να χωρίσουν τα πεζοδρόμια στη μέση, με μία λεπτή διαχωριστική γραμμή. Στο ένα κομμάτι επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο όσοι εκείνη τη στιγμή θέλουν να χρησιμοποίησουν το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ στο άλλο θα περπατούν όσοι δεν το χρησιμοποιούν.

Ο λόγος είναι απλός. Λόγω της μεγάλης αύξησης των ατόμων που είναι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι, ακόμα και όταν βρίσκονται στο δρόμο, με αποτέλεσμα να περπατάνε σιγά για να μπορούν να στείλουν sms, εμποδίζοντας τους υπόλοιπους πεζούς που θέλουν να περπατήσουν κανονικά.

Tags: 

Αλλαγή-σοκ λόγω στεροειδών!

Σε σοκαριστική αλλαγή έχει υποβάλλει το σώμα της μία Βρετανίδα, ονόματι Τζόντι Μαρς, εξαιτίας των στεροειδών που πήρε.

Η Τζόντι έγινε γνωστή μέσα απο κάποιες reality εκπομπές. Αποφάσισε κάποια στιγμή να αποκτήσει πιο γραμμωμένο σώμα και έτσι κατέφυγε στη χρήση στεροειδών. Μπορεί να απέκτησε τελικά το κορμί που πάντα ονειρευόταν, οι συνέπειες όμως ήταν καταστροφικές.

Tags: 

Shreddies : Η νέα μόδα στα εσώρουχα!

Για όσους ταλαιπωρούνται απο αέρια αλλά κυρίως απο την άσχημη οσμή που τα συνοδεύει, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα «Shreddies» και υπόσχεται να σας απαλλάξει μία και καλή απο το πρόβλημα σας.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός. Η ιδιότητα αυτού του ιδιαίτερου εσώρουχου στηρίζεται στον τρόπο κατασκευής του και στα υλικά απο τα αποτελείται. Με υλικό ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιείται σε αντιασφυξιογόνες μάσκες και στολές χημικού πολέμου, το μαγικό αυτό εσώρουχο εξουδετερώνει τις άσχημες μυρωδιές και η δράση του ανανεώνεται με μία απλή πλύση στο πλυντήριο.

Tags: 

Έκαναν το σχολικό...σπίτι!!!

Στο σπίτι των ονείρων τους μετέτρεψαν ένα ζευγάρι Αμερικανών ένα παλιό σχολικό λεωφορείο του 1959. Το πάλαι ποτέ άβολο εσωτερικό του έχει πλέον μετατραπεί σε ένα άνετο και ιδανικό για χαλάρωση περιβάλλον.

Το πρώην σχολικό, το οποίο είναι μάρκας Vicking short bus, ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά και κάνει τους πάντες να γυρίζουν στο πέρασμα του. Το εξωτερικό του έχει πλεόν μία απόχρωση του πράσινου, που του δίνει την αίσθηση του παλιού, ενώ το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο με vintage χαρακτήρα.

Tags: 

Χρυσός...πονόκοιλος!!!

Με έντονους πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε ένας 58χρονος επιχειρηματίας απο το Νέο Δελχί στο νοσοκομείο και αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Όταν οι χειρούργοι κοίταξαν στο στομάχι του άντρα για να δουν τί πρόκαλει τον πόνο, δεν βρήκαν την πηγή κάποιας ασθένεις αλλά 12 ράβδους χρυσού. Ο επιχειρηματίας, σε μία απελπιστική κίνηση να κρύψει τα πολύτιμα αποκτήματα του, αποφάσισε να τα καταπιεί.

Όπως έγινε γνωστό στη δημοσιότητα απο την εφημερίδα «The Times of India», ο επιχειρηματίας κατηγορείται για φοροδιαφυγή.

Tags: 

Εναλλακτικοί τρόποι να πιείτε τον καφέ σας!

Η αγαπημένη γεύση όλων είναι αναμφισβήτητα αυτή του καφέ. Ο τρόπος όμως που σερβίρεται, διαφέρει απο χώρα σε χώρα και απο πολιτισμό σε πολιτισμό.

Εμείς ψάξαμε και διαλέξαμε τους καλύτερους και γευστικότερους τρόπους που μπορεί κανείς να απολαύσει αυτό το ρόφημα.

1. Café au lait – απο τη Γαλλία με αγάπη, καφές φίλτρου με γάλα.

2. Εσπρέσο – ένας καφές-βόμβα απο την Ιταλία.

3. Ελληνικός καφές – ο αγαπημένος μας αλεσμένος καφέ, προετοιμασμένος στο μπρίκι.

Tags: 

Βρέθηκε μήνυμα σε μπουκάλι μετά απο 101 χρόνια!

Χρειάστηκαν περισσότερο απο 100 χρόνια προκειμένου να φτάσει αυτό το γράμμα στα χέρια του παραλήπτη του.

Ο Ρίχαρντ Πλατς, το 1913 είχε τοποθετήσει μέσα σε ένα άδειο μπουκάλι μπύρας ένα καρτ ποστάλ και το πέταξε στη θάλασσα. Μέσα έγραφε πως έπρεπε να παραδοθεί σε μία συγκεκριμένη διεύθυνση στο Βερολίνο.

Όταν χρόνια αργότερα το ανακάλυψαν κάποιο ψαράδες στη Βαλτική, το παρέδωσαν στις Αρχές και έτσι, με βάση τη διεύθυνση στο γράμμα, έψαξαν και βρήκαν την εγγονή του, την 62χρονη Ανγκελα Έρντμαν, η οποία διέμενε ακόμα στο ίδιο σπίτι!

Tags: 

Σελίδες