Απρίλιος 2014

Γεννήθηκε μωρό 7 κιλών!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 7 κιλών,γεννήθηκε στη Μασσαχουσέτη.
Η μητέρα δεν αιφνιδιάστηκε από το μέγεθος του μωρού,αλλά περίμενε να είναι μεγαλόσωμο,σύμφωνα με τα υπερηχογραφήματα,αλλά και τους πόνους που της προκαλούσε,η κίνηση του.
Πλέον η μικρή γίγαντας Carisa Ruscak,αποτελεί το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ στο Κεντρικό Νοσοκομείο της Μασσαχουσέτης.

Μήνυσε τους γιατρούς επειδή τον κοροίδευαν κατά την διάρκεια ιατρικής εξέτασης.

Ένας ασθενής που υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση,μήνυσε τους γιατρούς του,καθώς όπως υποστηρίζει γέλαγαν εις βάρος του και μείωναν την προσωπικότητα του ,κατά την διάρκεια της εξέτασης.
Ο ασθενής,θέλοντας να θυμάται όλες τις μετεγχειρητικές συμβουλές των γιατρών,ενεργοποίησε την λειτουργία REC του κινητού του,με αποτέλεσμα να κατέχει απτές αποδείξεις για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς τους.
Πλέον,απαιτεί από τους δύο γιατρούς 1,3 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση και ψυχική οδύνη.

Επικίνδυνα φίλτρα σε αιμοκαθάρσεις.

Ύστερα από καταγγελίες για χρήση αγνώστου ποιότητας φίλτρων στις αιμοκαθάρσεις,η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση.
Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Δημοκρατία,σε μονάδες αιμοκάθαρσης χρησιμοποιούνται φθηνά φίλτρα αμφιβόλου ποιότητας θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των ασθενών!

Τεστ Παπ στα ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου.

Ο όμιλος Υγεία,στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης,προσφέρει κάθε μήνα 30 δωρεάν γυναικολογικά test-pap στις γυναίκες που εξετάζονται στα πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου.
Τα τεστ θα στέλνονται στο Μαιευτήριο Λητώ,όπου και θα επεξεργάζονται.Τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται πίσω στους γιατρούς των γυναικολογικών ιατρείων των Γιατρών του Κόσμου,από όπου θα ενημερώνονται οι ασθενείς.

Πλοίο...στεριάς!

Επεισοδιακό ήταν το τελευταίο ταξίδι του Courtesy Salim San,το οποίο έπλεε στις θάλασσες της Βρετανία για 22 χρόνια.
Το πλοίο ήταν έτοιμο να βγει στην στεριά,έπειτα από απόφαση του πλοιάρχου του.
Όμως για αδιευκρίνιστο λόγο,καθώς το πλοίο πλησίαζε την στεριά,ο πλοίαρχος έχασε τον έλεγχο και η καταστροφή ήταν προ των πυλών!

Νεκρός στην Χίο από έκρηξη δυναμίτη.

Ένας άντρας 51 ετών από τη Χίο έχασε τη ζωή του από έκρηξη δυναμίτη,στην περιοχή της Δασκαλόπετρας.
Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου,εικάζεται όμως πως ο άτυχος άνδρας επιχειρούσε να κατασκευάσει αυτοσχέδια πυροτεχνήματα και βεγγαλικά για την ημέρα της Ανάστασης!

Πλήρωσε ακριβά την απιστία!

Ο λόγος για έναν νεαρό άντρα από την Ζιμπάμπουε,ο οποίος δέχτηκε στο πρόσωπο καυτό λάδι από την γυναίκα του,όταν αυτή έμαθε ότι διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση.
Κατά την διάρκεια ενός μεγάλου καβγά,η γυναίκα ανακάλυψε τον εξωσυζυγικό δεσμό.Αφού ο άντρας κοιμήθηκε,έβρασε λάδι και τον περιέλουσε στο πρόσωπο.
Οι γείτονες αντιλήφθηκαν το περιστατικό από τις κραυγές του άντρα και κάλεσαν την αστυνομία που συνέλαβε την εξαγριωμένη σύζυγο.

Ουρακοτάνγκος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Ο βάρους πενήντα κιλών θηλυκός ουρακοτάνγκος Vicky,υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην ρινική κοιλότητα,ώστε να αποκατασταθεί μία λειτουργική δυσμορφία που προκαλούσε προβλήματα στην αναπνοή του.
Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε σε δύο ώρες,ενώ συνεργάστηκαν κτηνίατροι,γιατροί και ζωολόγοι εξειδικευμένοι στα πρωτεύοντα θηλαστικά.
Οι ουρακοτάνγκοι είναι από τους κοντινότερους (εξελιξιακά) συγγενείς των ανθρώπων,όμως η καταστροφή των δασών, απειλεί το φυσικό τους περιβάλλον και τους οδηγεί στο χείλος της εξαφάνισης.

Αιδοία αναπτυγμένα στο εργαστήριο μεταμοσχεύονται επιτυχώς σε γυναίκες!

Ένα μικρό ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού γεννιέται με παραμορφωμένο αιδοίο,μία κατάσταση γνωστότερη ως απλασία του αιδοίου.Η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να εμποδίσει μία γυναίκα από το να έχει μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή.
Οι γιατροί κατάφεραν να μεταμοσχεύσουν επιτυχώς σε τέσσερις γυναίκες με απλασία του αιδοίου ,όργανα τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνθήκες εργαστηρίου.

Φοιτητής ξεφτέρι!

Ο Julian Batts,φοιτητής κολεγίου στην Indiana της Αμερικής,έχασε στο γνωστό παιχνίδι,ο τροχός της τύχης,καθώς δεν μπόρεσε να προφέρει σωστά το όνομα Achilles,παρόλο που όλα τα γράμματα που συνιστούν την φράση κλειδί,είχαν αποκαλυφθεί!
Άμεσα,ο βασικός αντίπαλος του, άδραξε την ευκαιρία,διάβασε σωστά την φράση και κέρδισε ενα αυτοκίνητο,ενα ταξίδι στην Jamaica και ένα εκατομμύριο δολάρια.
"Δεν νομίζω ότι εχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό,το σημαντικό όμως είναι ότι είσαι εδώ και έχεις κερδίσει 11000$"αναφώνησε ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού στον παρολίγον νικητή.

Σελίδες