Φεβρουάριος 2014

Απίστευτο: Ιερέας κοινωνεί με χυμό

Σε μία πρωτοφανή κίνηση για τα εκκλησιαστικά δεδομένα προχώρησε ο εφημέριος Paul Filmer της εκκλησίας St Peter, στο Yalding του Kent, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει να κοινωνεί τους πιστούς με κρασί, εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού αλκοολικών στο εκκλησίασμά του.

Μήπως το τέρας του Λοχ Νες έχει πεθάνει;

Ένας βετεράνος φύλακας των αξιοθέατων του Λοχ Νες, είναι ανήσυχος γιατί, όπως ισχυρίζεται, έχει να δεί την περιβόητη Νέση πάνω από ένα χρόνο. Είναι, λέει, η πρώτη φορά εδώ και 90 χρόνια που είναι άφαντη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζευγάρι έχασε συνολικά 237 κιλά τους τελευταίους 19 μήνες!

Οι Justin και Lauren Shelton, ήταν υπέρβαροι. Συγκεκριμένα ο 27χρονος Justin ήταν 268 κιλά και η 26χρονη Lauren 154, και δεν ένιωθαν καθόλου άσχημα γι'αυτό.

Μέχρις ότου μια μέρα, ο Jastin, ενώ ήταν στη δουλειά του, άρχισε να νιώθει πολύ άσχημα και οι συνάδελφοί του κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο ο γιατρός του είπε πως αν δεν έχανε κιλά θα είχε πρόβλημα. Τότε, και αφού το συζήτησε με την σύζυγό του, αποφάσισαν να κάνουν μαζί δίαιτα.

47χρονος τραυματησε τον πατέρα του

Ένας 47χρονος στο Λουτράκι, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον 85χρονο πατέρα του, χρησιμοποιόντας μαχαίρι και τσιμεντόλιθο. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε. Ο δράστης, που αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Αυτή την ώρα, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κορίνθου, μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του. Ας ελπίσουμε να γίνουν και οι 2 καλά.

Το σκι με άλογο είναι πραγματικότητα στην Μοντάνα

Έχετε σίγουρα ακούσει για το σκι ή το θαλάσσιο σκι. Είχατε όμως ακούσει για σκι με άλογο; Στη Μοντάνα των Ηνωμένων πολιτειών το σκι με άλογο είναι πολύ δημοφιλές καθώς συνδυάζει ιππασία και σκι σε μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αναρωτηθείτε μαζί μας: Τί λέτε; Να το προτείνουμε στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για να το συμπεριλάβει στους επόμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες;

Σοκ από την αυτοκτονία μαθητή στο Βόλο

Θρήνος στη Νέα Δημητριάδα Βόλου από την αυτοκτονία ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του μέσα στο σπίτι τους. Τραγική φιγούρα ο μικρότερος αδελφός του που τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος μαθητής επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του που τον μετέφερε με το μοτοποδήλατό του και έφυγε αφήνοντάς τον μόνο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδί πήρε το δίκαννο όπλο που ήταν κρυμμένο σε μια ντουλάπα, το στήριξε στη θέση της καρδιάς του και πάτησε την σκανδάλη!

Οδοί με ονόματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Στην Ολλανδία σε μια μικρή πόλη με το όνομα Geldrop που οι κάτοικοι του δεν ξεπερνούν τους 28.000 έχουν σκεφτεί και έχουν ονομάσει όλες τις οδούς τους με ονόματα από την ταινία Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ήταν μια σκέψη των τοπικών δημοτικών αρχών και ο λόγος ήταν για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο να έρθει στην πόλη τους.