Ιανουάριος 2014

Δημοσκοπήσεις για τον Ερντογάν.

Του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η δημοτικότητα του έχει πέσει κατακόρυφα. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στην χώρα ο Ερντογάν μετά τα σκάνδαλα που είδαν την δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου έχει χάσει την δημοτικότητα του και την εμπιστοσύνη του λαού του.

Η ανεργία την Γερμανία

Ο αριθμός των ανέργων στην Γερμανία μειώθηκε, κάτι που σε όλη την Ευρώπη το έχει καταφέρει μόνο η Γερμανία. Ο αριθμός των ανέργων τους μειώθηκε κατά 28.000 άτομα. Το ποσοστό ανεργίας αυτή την στιγμή στην Γερμανία είναι 6,8% που είναι πολύ λιγότερο κατά μέσο όρο από ότι σε όλη την Ευρώπη που αυτή την στιγμή είναι 12%

Καραμπόλα στις ΗΠΑ

Ο χειμερινός καιρός και ο παγωμένος δρόμος στην Ιντιάνα των ΗΠΑ έκανε εύκολο να συμβεί μια καραμπόλα με πλήθος αυτοκινήτων και φορτηγών, τα οχήματα τις καραμπόλας ήταν περίπου 30 και το χειρότερο ήταν ότι τα περισσότερα ήταν μεγάλα φορτηγά. Από την καραμπόλα τρία άτομα σκοτώθηκαν και πολλές δεκάδες τραυματίστηκαν.

Γνωστή τραγουδίστρια μοίρασε λεφτά

Γνωστή τραγουδίστρια του πενταγράμμου μοίρασε έδωσε 16.000 ευρώ στους εργαζόμενους του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι η Πάολα. Η ανακοίνωση για το δώρο αυτό εγινε όταν γινόταν η κοπή της βασιλόπιτας στο κέντρο που τραγουδάει. Είπε ότι θα δώσει 16.000 ευρώ να μοιραστούν στους εργαζόμενους για να τους ευχαριστήσει για την όμορφη συνεργασία που είχαν. Η Πάολα είναι συνηθισμένη σε τέτοιες κινήσει αφού και παλιότερα έχει βοηθήσει χρηματικά ανθρώπους που είχαν προβλήματα υγείας και δεν είχαν οικονομική άνεση.

Ξανα συνελήφθη

Ο 34χρονος άνδρας ξανά συνελήφθη από τους αστυνομικούς για δεύτερη φορά για πράξη κλοπής και διάρρηξης. Παλιότερα είχε ξανασυληφθεί μαζί με το συνεργό του και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν τον πτόησε καθόλου και ξανά συνελήφθη. Αύριο θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Εξιτήριο η Τριερβελέρ

Η Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο μετά τον νευρικό κλονισμό που έπαθε όταν παρακολούθησε από τα μέσα τον δεσμό του συντρόφου της Φρανσουά Ολάντ με την γνωστή ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Μετά την αναχώρηση της από το νοσοκομείο η Τριερβελέρ πήγε κατευθείαν στην προεδρική κατοικία στις Βερσαλίες.

Η Λιθουανία στο ευρώ

Το 2015 η Λιθουανία θα μπει στο ευρώ. Την δήλωση την έκανε ο πρωθυπουργός της χώρας Αλγκίρντας Μπουτκεβίσιους παρόλο που οι κάτοικοι της χώρας έχουν τις επιφυλάξεις τους για αυτήν την κίνηση.

Θεματικό πάρκο για τον Τιτανικό

Η Κίνα ετοιμάζει ένα θεματικό πάρκο με σχέση με τον Τιτανικό. Στο θεματικό πάρκο θα υπάρχουν τα αντίγραφα του Τιτανικού πανομοιότυπα με αυτά που υπήρχαν στον Τιτανικό όταν βυθίστηκε. Για να φτιαχτεί όλο το πλοίο θα κοστίσει περίπου 165 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο κάθε επισκέπτης θα νιώθει ότι βρίσκεται μέσα στον Τιτανικό.

Σελίδες