Δεκέμβριος 2013

Στη Σούβλα ο κύριος Τσίπρας για τα Χριστούγεννα

Ξέγνοιαστες μέρες φαίνεται να περνάει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριος Αλέξης Τσίπρας καθότι διάλεξε το Αθαμάνιο Άρτας για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγεννών.

Όπως διαβάζουμε ότι διάλεξε τον παραδοσιακό τρόπο για τις διακοπές του και συμμετέχει φυσικά και στο ψήσιμο...

Ελπίζουμε να έχει καλές διακοπές, να ξεκουραστεί και όταν επιστρέψει στα έδρανα να τον δούμε μαχητικό και έτοιμο για δημιουργική πολιτική. Για την ακρίβεια ελπίζουμε όλη η πολιτική ηγεσία να επιστρέψει με όρεξη για δημιουργικότητα.

Συμβουλές για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς το τραπέζι είναι γεμάτο λιχουδιές στις οποίες εάν αφεθούμε, φαγητό, αλκοόλ, γλυκά, το πιθανότερο είναι να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας (π.χ. δυσπεψία πονοκέφαλος από...
το αλκοόλ κ.α). Συνεπώς, πριν αφεθούμε στο εορταστικό κλίμα καλό είναι να έχουμε υπόψιν μας τα παρακάτω:

Πώς θα το προλάβετε τη δυσπεψία χωρίς να στερηθείτε τις λιχουδιές της πρωτοχρονιάς.

Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια! Καλές γιορτές

Απαραίτητες προυποθέσεις για να θεωρηθούν τα χριστούγεννα γιορτή είναι η ύπαρξη γιορτινού τραπεζιού, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, κατάλληλη μουσική και αγαπημένα πρόσωπα.

Εμείς αυτό που μπορούμε να σας παρέχουμε είναι τις ευχές μας και την μουσική. Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Απολαύστε τη μουσική και σας ευχόμαστε καλές γιορτές

Καταραμένη Βουλευτική Φτώχια

Είναι γνωστό ότι η χώρα μας είναι φτωχή τα τελευταία χρόνια. Και επίσης γνωστόν ότι η οικονομική κρίση έχει αγγίξει όλα τα επαγγελματικά στρώματα της χώρας μας.
Από αυτή την κρίση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει φυσικά και ο πολιτικός τόπος της χώρας μας που πραγματικά αν δει κάποιος το πρόσφατο πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα θα τους λυπηθεί, ίσως και περισσότερο αφού αυτοί οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα λούσα και τις καλές αποδοχές για να υπηρετήσουν τη χώρα.

Δείτε και φρίξτε:

Βίντεο: Τα σημάδια της αποκάλυψης

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το τέλος του κόσμου έρχεται.

Παντού γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων για τα σημάδια της αποκάλυψης και ο καθένας δίνει τη δική του έννοια στο τι είναι αποκάλυψη.

Στο παρακάτω βίντεο που έχει ανέβει στο Youtube θα δείτε την εκτίμηση που κάνει κάποιος χρήστης πως η ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε φτάνει στο τέλος της.. και δίνει τα δικά του σημάδια περί αποκάλυψης

Τα ζώδια 16/12

Κανείς δεν θα σου περάσει αλυσίδες, αν πρώτα εσύ δεν τον αφήσεις να σου πάρει τα μέτρα...
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε πιο άνετα και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη καχυποψία και μπορείτε να εμπιστευτείτε αλλά και να μιλήσετε ξεκάθαρα χωρίς να παρεξηγηθείτε. Ταξίδια ή σεμινάρια θα είναι το κίνητρο για να ενεργοποιηθείτε.

Έρωτας: Ανοίγεστε και μπορείτε να μιλήσετε άνετα, με θάρρος και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η επαφή με τον Ζυγό ίσως να είναι πλέον πιο εύκολη γιατί δεν υπάρχουν ήξεις αφήξεις.

Βίντεο: Βάζοντας στη θέση του έναν ρατσιστή

Μια πορτογαλική διαφήμιση κατά του ρατσισμού έχει σαρώσει τις τελευταίες ώρες τα views στο Youtube.

Στο παρακάτω βίντεο που βλέπετε μια κυρία λευκή λέει στην αεροσυνοδό πως δεν μπορεί να ταξιδέψει δίπλα σε έναν νέγρο. Απολαύστε τη συνέχεια της προσπάθειας ευαισθητοποίησης απέναντι σε δέιγματα ρατσισμού.

Μαζικές απολύσεις και μείωση κόστους στο τραπέζι

Θετικό κλίμα επικράτησε, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Εργασίας, στη χθεσινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με την τρόικα.

«Ακούνε τις προτάσεις μας» είπε εξερχόμενος από τη συνάντηση ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Στη συνάντηση ετέθη το ζήτημα της μείωσης του μη μισθολογικού κόστους κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες, ώστε με δεδομένη τη μείωση κατά 1,5 ποσοστιαίες μονάδες που έχει ήδη θεσμοθετηθεί από το 2012, η συνολική μείωση της εργοδοτικής εισφοράς θα φθάσει συνολικά τις 5 ποσοστιαίες μονάδες.

Η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στις αγορές σύμφωνα με τον Κύριο Σταθάκη

Σε μια ανησυχητική δήλωση προέβει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης σχετικά με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον ίδιο από την άνοιξη του 2014 και μετά που λήγει το πρόγραμμα βοήθειας προς τη χώρα μας ο ίδιος εκτιμάει πως δεν θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις αγορές.

Ο Βουλευτής του Σύριζα μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και υποστήριξε πως ανεξάρτητα από το πρωτογενές πλεόνασμα που θα υπάρξει δεν θα σημάνει την είσοδο της Ελλάδας στις αγροές.

Σελίδες