Νοέμβριος 2013

Έρωτας με μηνύματα

Καλησπέρα, είμαι ο Πάνος και τον τελευταίο είμαι μόνος μου. Πριν αρκετό καιρό αποφάσισα και χώρισα με την κοπέλα μου που είμασταν μαζί για πολύ καιρό και για αυτό το λόγο έχω ξεχάσει πως να φλερτάρω με μια κοπέλα. Προσπαθώ όταν βγαίνω έξω με φίλους να κάνω κάποιες κινήσεις για να γνωρίσω κάποια κοπέλα αλλά μάταια, και επίσης οι φίλοι μου είναι δεσμευμένοι και δεν μου δίνουν καμιά συμβουλή άρα ότι κάνω το κάνω μόνος μου. Έτσι λοιπόν και εγώ ψάχνω να βρώ άλλους τρόπους για να γνωρίσω κάποια κοπέλα.

Μια ευκαρία στην αγάπη

Όλοι μου οι φίλοι μου λένε ότι γενικά είμαι σκληρή με τους ανθρώπους και πολύ επικριτικοί και ότι δεν αφήνω καθόλου περιθώρια στους άλλους να κάνουν κάποια κίνηση για να με προσεγγίσουν και αν βρεθεί κάποιος θαρραλέος να το κάνει αυτό αμέσως του κόβω τον αέρα και δεν αφήνω περιθώριο για κάτι παραπάνω, η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω ότι το κάνω αυτό, αλλά μάλλον είναι αλήθεια και για αυτό τόσο καιρό είμαι μόνη μου παρέα με τον πόνο μου, χαχαχα!!! Πρέπει να κάνω κάτι δραστικό να αλλάξει όλο αυτό γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Χιόνια στο νομό Ιωαννίνων

Στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων έπεσαν τα πρώτα χιόνια και τα εκχιονιστικά βγήκαν στους δρόμους για να τους καθαρίσουν για να μην υπάρξει κυκλοφοριακό πρόβλημα

Κάντε το με τον δικό σας στυλ

Καλή μέρα σας, το όνομά μου είναι Βικτώρια και ναι αρραβωνιάζομαι..... ποιος να το πίστευε? Σε όλη μου την ζωή όλη μου έλεγαν ότι με τα μυαλά που έχω θα μείνω στο ράφι και δεν υπάρχει κανένας άνδρας να με υποστεί και να θέλει να με παντρευτεί. Για να είμαι ειλικρινής όσο περνούσε ο καιρός άρχισα και γω η ίδια να το πιστεύω γιατί όσοι άντρες με είχαν προσεγγίσει όταν ήμουν έξω ξεκινούσαμε με τις καλύτερες προοπτικές αλλά η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη, και αυτό προφανώς με είχε προβληματίσει... οπότε και εγώ λέω έτσι είστε? θα δοκιμάσω διαφορετικά να δω τι θα βγει...

Πάντα με προσοχή!!!

Όλοι στις γνωριμίες μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί που δεν ξέρουμε με την άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Στις μέρες μας όμως που ο τρόπος γνωριμίας έχει αλλάξει και γίνεται με άλλους τρόπους όπως με μηνύματα στο κινητό πρέπει να προσέχουμε και άλλα πράγματα εκτός από τον άνθρωπο. Θα πρέπει στις πρώτες βασικές πληροφορίες που θα πάρουμε γαι τις εταιρίες που διαθέτουν τέτοιες υπηρεσίες να είναι όλα τα στοιχεία ορατά.

Σελίδες