Οκτώβριος 2013

Έτοιμος για νέα αρχή

Καλησπέρα, είμαι ο Σπύρος και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα για γνωριμίες μέσω κινητού. Αρχικά να πω ότι είμαι χρόνια μόνος μου, στην τελευταία σχέση μου πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και είχα και έναν πιο δύσκολο χωρισμό. Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο για να ξεπεράσω αυτές τις καταστάσεις, αλλά τώρα πλέον νιώθω έτοιμος να προχωρήσω. Θέλω όμως να το πάω σιγά-σιγά, να μην μπω κατευθείαν στα βαθιά, να μπορώ να μιλήσω λίγο πρώτα με την άλλη και μετά να ιδωθούμε από κοντά, με κάνει να νιώθω πιο σίγουρος έτσι. Και ψάχνοντας βρήκα μια εταιρία την Teligron LTD που έχει υπηρεσία μηνυμάτων στο 54122.

Βρίσκοντας τον έρωτα

Γεια σας παιδιά με λένε Δημήτρη κι έχω να σας πω και την δική μου ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια και κάτι. Ήμουν στην διαδικασία ενός πολύ επίπονου διαζυγίου, ήμουν παντρεμένος για 7 χρόνια και προδόθηκα όσο κανένας άλλος. Κλείστηκα στον εαυτό μου, στράφηκα στην δουλειά δεν είχα καμία διάθεση, ούτε καν να βγω με τα φιλαράκια μου για μπυρίτσα. Πέρασε καιρός μέχρι να το ξεπεράσω, αλλά σιγά-σιγά άρχισα να βγαίνω από το καβούκι μου και γνώριζα κοπέλες μέσω φίλων, σε μπαρ γενικά προσπαθούσα να μπω στο παιχνίδι. Μέσα σε όλα είπα να μπω σε ένα site γνωριμιών.

Διαδηλώσεις στην Πορτογαλία

Χθες στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμος για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την πολιτική της λιτότητας που επικρατεί στην χώρα τους. Για τις περικοπές των μισθών που τους επιβάλετέ από την κυβέρνησή τους για την ξεπλήρωση του δανεισμού στην τρόικα.

Η αγάπη άργησε μια μέρα και κάτι....

Ε ναι λοιπόν! Άργησε η αγάπη!! Και όσο καθόμαστε στον καναπέ μας κι άλλο τόσο θα αργήσει.Και άντε να πεις ότι έχεις γίνει Βέγγος και δεν προλαβαίνεις ούτε για έναν ριμαδοκαφέ να πας,που να γνωρίσεις και τον έρωτα?? Όλα καλά έως εδώ και θα σου δώσω κάθε δίκιο... αλλά άμα σου πω ότι μπορείς να γνωρίσεις τον έναν και μοναδικό άνθρωπο της ζωή σου από την βολή του καναπέ σου που τόσο καιρό κατηγορούμε?! Ένα κλικ απόσταση έχεις από τον έρωτα.

Ο Μίμης Πλέσσας επίτιμος δημότης

Ο δήμος Χανιών Κρήτης ανακηρύσσει τον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα επίτιμο δημότη Χανίων σαν φόρο τιμής και σαν ελάχιστη ένδειξη σε όλα αυτά που έχει προσφέρει τόσα χρόνια στον πολιτισμό της Ελλάδος.

Σελίδες