Ιούνιος 2012

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιτζάκ Σαμίρ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Οι πιο αστείες στιγμές του Πρωινό mou σε ένα βίντεο

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη, Βίκυ Παγιατάκη, Άκης Πετρετζίκης, Σάσα Σταμάτη και Τάσος Θεοδώρου ήταν οι πρωταγωνιστές.

Κανονικά από 1η Ιουλίου η λειτουργία του ΕΤΕΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

"Sila" - "Asi" : Εξελίξεις με θέα τον Βόσπορο !

Μετά από τα γεγονότα αυτά, η ζωή του θα αλλάζει εντελώς. Η Άσι καταλαβαίνει πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Ντεμίρ έχει σχέση με την αντιπαράθεση της Σουχεϊλά και του Ιχσάν. Αλλά για την Άσι δεν θα είναι εύκολο να μάθει την αλήθεια. Για πόσο ακόμα ο Ντεμίρ θα κρύβει την αλήθεια για ότι συμβαίνει, από την Άσι; Όταν ο Ασλάν μαθαίνει την αλήθεια, θλίβεται για τα ψέματα που του έλεγαν τόσα χρόνια και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.

Σκληρές αλήθειες από του Κύπριους στην Θεσ/κη για ...

Οι Κύπριοι διαδηλωτές βροντοφώναξαν την αντίθεση τους στην παρουσία του ανθέλληνα Μπαχτσελί στην Ελλάδα και πιθανόν αυτή να ήταν και η εξήγηση γιατί οι προοδευτικές δυνάμεις της αριστεράς δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία ενός ακραίου Τούρκου εθνικιστή. Μήπως τελικά ο ελληνικός εθνικισμός είναι

Φρίκη: Ρομά εκδίδουν τα παιδιά τους για 5-10 ευρώ!

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στον Πύργο, καθώς είτε μέρα, είτε νύχτα αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν «πελάτες», κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας, χωρίς να αποκλείονται και οι νεότεροι. Τόσο το χειμώνα όσο και τώρα το καλοκαίρι, μικρές ομάδες από ανήλικες και ενήλικες σκηνίτες ΡΟΜΑ, που πολλές φορές συνοδεύονται και από ένα αγόρι της φυλής με ομοφυλοφιλικές τάσεις, νυχτερινές κυρίως ώρες κινούνται στην οδό Πατρών από την διασταύρωση Φιλοθέης έως και κεντρικά σημεία της πόλης, πίσω από το σταθμό του ΟΣΕ και σε άλλα απόμερα σημεία.

Σίμος Κεδίκογλου: «Ο κ. ...

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ έδωσε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου: «Ο κ. Τσίπρας μια ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής, αντί να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, επιλέγει για άλλη μια φορά να κάνει αντιπολίτευση στην ίδια τη χώρα.

Νέος εκπρόσωπος για την ΕΛ.ΑΣ.

Αλλάζει από σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια. Ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Αθ. Κοκκαλάκης απομακρύνεται στη θέση τον διαδέχεται ο Αστυνόμος Α’ Χρήστος Μανουράς. Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου αναμένεται να αρχίσουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν Αρχηγός Αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος ενδέχεται να παραμείνει ενώ θα κριθούν οι υπόλοιποι αντιστράτηγοι, υποστράτηγοι, ταξίαρχοι και

Ο Γ.Μπουτάρης αντίθετος στο υπ. Μακεδονίας-Θράκης!

Την αντίθεση του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αστέρας Τρίπολης: Δοκιμάζει Ζουμπουλάκη-Βουνγκίντικα

Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν για δύο-τρεις μέρες στις προπονήσεις και ο Σάκης Τσιώλης θα αποφασίσει για την απόκτηση ή την αποχώρηση τους. Ο Ζουμπουλάκης αγωνίζεται στον Θρασύβουλο (28 συμμετοχές στη Football League) ως δεξιός αμυντικός και πριν από αρκετές μέρες είχε περάσει από εργομετρικά τεστ, τα οποία ωστόσο δεν είχαν δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά τον Ζοσέ Πιερ Βουνγκίντικα, είναι 22 ετών, κατάγεται από την Ανγκόλα και τη φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός από την Κολωνία στην Πρέουβεν Μόνστερ, ομάδα της 3ης κατηγορίας της Γερμανίας.

Σελίδες