Απρίλιος 2012

Mόνο τρία κόμματα υπάρχουν στην Ελλάδα κατά το MEGA...

Μόνο ΠΑΣΟΚ (Μ.Ανδρουλάκης), ΝΔ (Α.Λυκουρέντζος) και ΚΚΕ (Λ.Κανέλλη) στα παράθυρα του MEGA αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχουν άλλα κόμματα. Το υπόλοιπο 55-60% του ελληνικού λαού, απλά δεν υπάρχει και δεν τους ενδιαφέρει φαίνεται.

"Στο μάτι" του ΥΠΟΙΚ οι ιδιοκτήτες ...

Να «μπλοκάρει» αδήλωτα ακίνητα επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών. Προς την κατεύθυνση αυτή δρομολογεί μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) πλέγμα διασταυρώσεων στοιχείων από τη ΔΕΗ, το Κτηματολόγιο και το Ε9.Στοχεύει στην αποκάλυψη «κρυφών» τετραγωνικών μέτρων ή και ολόκληρων ακινήτων τα οποία οι ιδιοκτήτες τους... αμελούν να τα δηλώσουν στην εφορία.

Reuters: "Έθνος σε κατάσταση σοκ - Οι Έλληνες ...

«Τη Δευτέρα, ένας 38χρονος λέκτορας γεωλογίας κρεμάστηκε στην Αθήνα και την ίδια μέρα, ένας 35χρονος ιερέας πήδηξε από το μπαλκόνι του στη Βόρεια Ελλάδα.

Εκρηξη σε μπυραρία στην Καλλιθέα με μία νεκρή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Στη φυλακή Λάκης και Νότα Γαβαλά

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από την Οικονομική Αστυνομία στο Κολωνάκι κι αφού πέρασε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Λίγη ώρα αργότερα, παραδόθηκε και η αδερφή του.

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Σε λίγες ώρες θα λειτουργήσει ...

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν είναι διαπραγματεύσιμη με κανέναν. Αρχικά θα μεταφερθούν 220 άτομα και σε 15 ημέρες θα φτάσουν τα 1000. Ερωτηθείς για τις αντιρρήσεις που εξέφρασε ο υπουργός υποδομών Μάκης Βορίδης, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι ο ίδιος είναι ο αρμόδιος υπουργός για το μεταναστευτικό και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό, διαδικαστικό ή άλλο θέμα.

Μέρκελ: «Οχι» στην επαναδιαπραγμάτευση του Δημοσιονομικού Συμφώνου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογραφικό όμιλο WAZ σημείωσε πως το Σύμφωνο, που υπογράφηκε από 25 χώρες-μέλη της ΕΕ και έχει ήδη επικυρωθεί από ορισμένες από αυτές, «δεν είναι διαπραγματεύσιμο» τόνισε. «Όσον αφορά τον προβληματισμό για την ανάπτυξη, που ορισμένοι την επικαλούνται τώρα, εδώ και καιρό είναι ο δεύτερος πυλώνας της πολιτικής μας, πλάι στα υγιή δημόσια οικονομικά» πρόσθεσε, αναφερόμενη σε πρόσφατες δηλώσεις του Σοσιαλιστή υποψήφιου για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Aποχρωσεις

Ενα σχολείο θηλέων στη Σαουδική Αραβία αγνόησε την υφιστάμενη θρησκευτική απαγόρευση που δεν επιτρέπει στα κορίτσια να ασχολούνται με τον αθλητισμό και τοποθέτησε μπασκέτες. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας al-Watan, πρόκειται για το πρώτο δημόσιο σχολείο που προχωρεί σε μια τέτοια ενέργεια, δεδομένου ότι αρκετά ιδιωτικά προσφέρουν δυνατότητα άθλησης στις μαθήτριές τους.

Με πόσο αίμα θα βάψουν τα χέρια τους; Πολιτική ...

Ακόμα μία αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στις πάμπολλες που συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Ο Νίκος Παλυβός, δρ. γεωλογίας, εκλεγμένος λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών έμεινε αδιόριστος και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 38χρονος αυτόχειρας ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ τα οποία έχουν εκλεγεί και είναι υπό αναμονή τοποθέτησης, αλλά οι διορισμοί έχουν σταματήσει λόγω της οικονομικής κρίσης. Η Πρωτοβουλία μελών ΔΕΠ υπο αναμονή τοποθέτησης, «Α-λέκτωρ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σελίδες